Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kampara deklarācijas vērtētājai Liepiņai pašai ir nepilnības deklarācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Nu jā - piesieties jau protams var, ja ļoti grib! Protams, jāpavaicā viņai kur tas traktors palika, taču vai tā "aizmiršana" ir kāds liels noziegums? Kaut arī politiķu deklarācijās visam jābūt perfekti, tomēr ir liela starpība starp aizmirstu traktoru 6000 latu vērtībā, un lielo dūžu deklarācijas, kuri svaidās ar simtiem tūkstošiem vai pat miljoniem!
sii
s
Diena baigi izmainījusies
bišķi labāks jurists
b
Kļūdāties. MK noteikumi noteic, ka publiskajā daļā JĀNORĀDA pircēja vārds un uzvārds. Nepubliskojamā daļā vēl arī jānorāda personas kods. Lūdzu, lasiet rūpīgāk MK noteikumus.:)
re kā! no Delfiem..
r
was ist das???, 17.04.2011 11:49 GRUshka17.04.2011. 00:14Сава - Центр. Срочно.: - В Риге нашли источника котории обешчал подкопать под Кампарсом. Подстава будет поставленно в местном интернетпортле - "Пиетиек" (Довольно) на которого клюет все Латвискии СМИ. Руководитель портала пользуется доверием Центра как давний сек-сот.
@@@
@
Tad cik konkrēti zaudē? Pēc grāmatvedības principiem - 20%. Ļoti smagos ekspluatācijas apstākļos - 35%. Jautājums nav par vērtību (un visi labi zina, ka pēc gada iepriekš 7000 Ls maksājušu traktoru par 3500 Ls NEVIENS nepārdos), bet vairāk par politikāņu principiem. Tie no citiem prasa to, ko paši, izmantojot stāvokli un sakarus, negrib pildīt. Cilvēki jau nav stulbi un to redz. Tāpēc šai politikai ir lemts piedzīvot neveiksmi.
joske
j
TIEŠĀM , GRIBĒTOS ZINĀT , KĀ LABĀ ĪSTI LAPSA STRĀDĀ , DAŽREIZ VIENKĀRŠI NELABI PALIEK. AR KĀDIEM KOMPLEKSIEM SĀSIRGST CILVĒKAM , LAI TIK ĻOTI NEIEREDZĒTU CILVĒKUS SAVĀ VALSTĪ. NU , KO KAMPARS TĀDU NOZIEDZIES PRET VALSTI , KO LIEPIŅA. VAR NO SĪKUMIEM TAISĪT SENSĀCIJAS , TIKAI KURŠ PAR TO MAKSĀ LAPSAM , LAI PAZEMOTU VIENOTĪBU.
pietiek->LETA->Diena - m
p
nu ja 17.04.2011. 11:12Cik dažāda veida materiālus par Kamparu pietiek.com jau ir radījis? 10 vai 20? Portāls, kurš sevi sauc par "analītisku/pētniecisku" nav kautrējies izmantot anonīmus "kārļus", nievājoši izteikties par Kampara sievu un viņa trīs bērnu māti, tagad arī publicēt viņa mājas foto. Pirms šīs "materiālu" masas pietiek.com publiski izplatīja Kamparu diskreditējošu informāciju izmantojot, maigi izsakoties, ļoti apšaubāmu avotu. Saucot sevi par pētnieciski/analītisku portālu PIETIEK ir apzināti ignorējis faktu, kāpēc Itera/Gazprom pārstāvim Savickim varētu būt neērts Latvijas ekonomikas ministrs. Kapmars faktiski ir pirmais ministrs, kurš saka - nebūs viss tā kā iedomājas Gazprom. Kad Olbraita savulaik Latvijā mēģināja lobēt Coca-Cola intereses, tad pat bērni saprata, ka viņa nav objektīva runājot par bubuļūdeņiem. Kāpēc tad Lapsa ignorēja faktu, ka Savickis ir Itera/Gazprom pārstāvis, kurš pārstāv Kamparam un Latvijas valstij pretējas intereses? PIETIEK tā arī nav spējis paskaidrot šo savu rīcību. (tiesa, ir piedraudējis atslēgt komentēšanas iespējas "nepareiziem" komentētājiem)
jurists
j
Aicinu portalu žurnālistus pirms šādu personīgi aizskarošu rakstu publicēšanas noskaidrot faktus. Liene Liepiņa savos komentāros "Kas notiek Latvijā" skaidri norādīja, ka amatpersonām visu aprīļa mēnesi ir tiesības bez problēmām papildināt savu ikgadējo deklarāciju, un, ka viņa pate to ir atkārtoti darījusi, jo gadās kaut ko aizmirst anketas izpildīšanas laikā. Viņa ari teica, ka VID ierēdņi palīdz ar skaidrojumiem, pieņemu, ka viņa papildinās anketu attiecibā uz šo traktoru, ja VID skaidros, ka tas ir vietā. Tas pats attiecas uz Kampara deklarācijas publisko daļu: viņš savu 35000 latu darījumu šobrīd ir publiskojis kā kapitāldaļu pārdošanu, šajā gadījumā likums un MK noteikumi NEPAREDZ ka jāuzdod pircēja vārds, tas vienīgi jāuzrāda slēgtā daļā. Ja VID juristi uzskatīs, ka šis darījums jāuzrāda citādi, pieņemu, ka viņš to darīs. Atkārtoju, ka katra amatpersona visu apriļa mēnesi bez sodiem vai apvainojumiem var papildināt savu deklarāciju, ja VID to pārbaudot rodas jautājumi. Lūdzu esiet korekti!
hu
h
vai pietiec com jaunie sponsori ir ZZS vai PLL? Super, neatkarigs medijs
Arturs M
A
Liepiņa protams ir interesanta sieviete:D Kāzuss jau nu ir!
KLM
K
Transporta līdzekļi deklarācijā ir jānorāda pilnīgi visi neatkarīgi no to vērtības. Tiesa - katrs bērns to nezina.:) .................................................. ............................................................ ........................ Kalvītis neko nezin Valdība nezin Mēs zinam Nāks Dombrovskis, mēs zināsim
cheery
c
Transporta līdzekļi deklarācijā ir jānorāda pilnīgi visi neatkarīgi no to vērtības. Tiesa - katrs bērns to nezina.:)
Vagons
V
Vajag šitos jaunizceptos treknuļus dirsināt līdz pēdējam. Un nav nekādas atrunas par "nemācēšanu uzrakstit deklarāciju". Arī mūs parastos mirstīgos par katru kļūdiņu soda. Vai kāds piemēram saprot dienesta auto nodokla būtību un kārtību? Vai kāds var izplānot cik maksās elektrība? Bet šitie tukšpirži ir tie, kas tādus likumus un kārtību ir pieņēmuši, kur velns var kaklu nolauzt... Nu tad lai paši arī atbild. Dirsināt šitos kamparus, liepiņus, jezdokijas un lindas līdz pēdējam... lai ar asarām acīs maksā par katru kļudu savā darbā!
no pietiek,com
n
Nenoturējos, tomēr jāuzraksta.. lieta ir ļoti vienkārša. Nabaga pērkamie skribenti raksta to, ko ko viņiem liek saimnieki. Traktora vērtība kritusies zem 20 min mēnešalgām, tādēļ tas deklarācijā nav uzrādīts. Vai ir tik grūti saprast elementāras lietas? Tomēr domāju, ka lietas nav tik vienkāršas kā izskatās.. Kampara darbošanās šobrīd sāk reāli traucēt Krievijas gāzes politbiznesmeņiem gan Krievijā, gan Latvijā. Mūsu valsts ir tik "ērti" uzsēdināta uz gāzes "adatas", ka drīz var nonākt pilnīgā Kremļa kontrolē. Palikuši daži "stulbi" ideālisti kā "Vienotība". Tādēļ ir dota komanda izvērst masīvu "Vienotības" diskreditācijas kampaņu, izmantojot vienkāršo cilvēku likumu nezināšanu.. Tā veiksmīgi strādā. Šīs kampaņas mērķis ir skaidrs - ZZS,PLL,SC "valdība", kura savā rīcībā ir atkarīga no Austrumu kaimiņa rīkojumiem. Cien. Latvieši, kad lasiet LL fabricētos "sensacionālos" atklājumus, lūdzu domājiet līdzi! Domājiet par to, kam tas ir izdevīgi.
joske
j
NU protams , ka nav. Vienkārši žurnālisti taisa sensācijas , lai viņu izdevumu lasītu un pirktu. Ar godīgu žurnālistiku tam NAV nekāda sakara. Katra avīžele velk deķīti uz savu pusi un rada sensācijas tur , kur to nav. NRA un tagadējā DIENA tam spilgts piemērs. Vienīgi ticu tam , kas rakstīts žurnālā IR. žēl , ka iznāk tik reti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas