Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

KNAB: veikt kratīšanu Krastiņa kabinetā atļāva tiesa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindas sorozidam
i
Lasi vai nelasi no abam pusem, bet akts ir fakts, ka rigas pilseta ir aizcelta ciet ar kroplam ekam, kas neiet nekada krasta, ka zemes tiek iztirgotas savejiem un ka tam visam pamata ir privatas intereses, nevis valsts institucijas pienakumi un atbildiba un par to vajadzetu kajas izraut unspičkas vieta iebazt visiem, kam roka, acs vai auss bijusi tuvumaa. Un Godmanim vel vairak par to, ka viena maisa bazams - ka vienam par blusam ir ar mieru navessodu piespriest, kamer citiem par pamatigiem sudiem aicina 'nejaukt politiku ar likumiem'. Un vispar, vai tu zini, kapec Soross ir tik slikts, ka sorosidi tiek nievati, vai ari tu esi viens no tiem tupajiem tudalinjiem, kas ar savu patriarhali tradicionalo 18 gadsimta muldeshanu un krievijas pakaljas laizishanu driz viens pats sedes TP/LPP taukaino pakalju nospiests?
???
?
Kas ir tas Godmaņa rekomendētais Loskutova aizvietotājs? Negribētos aizvainot cilvēku, kas varbūt turpinās uzsākto aktīvo KNAB darbību, bet no otras puses - viss, ko iesaka Godmanis kā labu, līdz šim ir slēpis apakšā zināmu aprindu intereses.
Lelle
L
Ar vai bez Loskutova, bet taukmūļainos kretīnus vēl gaida lieli pārsteigumi...
ierindas sorozīds
i
Izlasīju ļoti rūpīgi -skaidri izprotams, ka KNAB lietojis otru variantu - veicis kratīšanu un 24 stundu laikā pēc tās par to ziņojis tiesnesim un palūdzis noformēt atļauju. Tieši tāpēc, pēc klātesošo liecībām, kratīšanas brīdī KNAB darbiniekiem neesot bijsi klāt tiesneša lēmums - gluži vienkār;si, tāda dotajā brīdī nemaz vēl nebija. Kriminālprocsa likums ļoti savāds, divdomīgs un dažādi tulkojams.
Iekšu Skaistums
I
Pārlasi vien pats pievienoto rindkopu, vēlams uzmanīgi. Ja nepieciešams, tad divas reizes. No katras puses. Pēc Kriminālprocesa likuma pastāv divas iespējas kā var tikt pieņemts lēmums par kratīšanu — vai nu pamatojoties uz tiesas lēmumu, vai arī uzraugošā prokurora piekrišanu, taču 24 stundu laikā par to jāziņo tiesnesim. "Otrais variants darbojas reti," saka A.Vitenburgs, kā piemērus minot gadījumus, kad pastāv risks, ka meklējamie dokumenti varētu tikt iznīcināti vai persona izvairīties no izmeklēšanas, izbraucot no valsts. "Šajā [E.Krastiņa] gadījumā ir tiesas lēmums," saka A.Vitenburgs.
interesanti
i
Knabis jau otro dienu taisnojas, izskatās'tiešām pēc politiskā pasūtījuma!
ierindas sorozīds
i
Nē, mīļais - skaidri un gaiši lasāms, ka PĒC kratīšanas. Bet muslimi jau lasot no otras puses, tāpēc tev piedodu.
sly
s
Te taču skaidri un gaiši pateikts, ka tiesas lēmums pieņemts PIRMS kratīšanas...
Ierindas sorozīds
I
Un kurš tad bija tas varonīgais tiesnesis, kurš 24 stundu laikā 'PĒC kratīšanas deva to atļauju? Lūdzu publiski nosaukt tā vārdu, lai zinām, kuru atkal iet aizstāvēt, vicinot lietussargus.
vello
v
Pēdējā laikā visi Godmaņa spriedelējumi un secinājumi ārkārtīgi tendenciozi... Vai varbūt tā ir bijis vienmēr?
ZBL
Z
Uz to Kalvītim būs arguments, ka šie tiesneši nav kompetenti, jo neiet pie Grūtupa uz tēju un vispār viņš viņus nepazīst, tātad tie nevarētu būt labi cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas