Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kopumā 13. janvārī aizturētas astoņas personas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Jā jā, postkomunisti trako, maskēdamies aiz nacionālboļševiku izkārtnes, viņi par katru cenu mēģinās apspiest latviešu tautas centienus, un pašu tautu pasludināt par neesošu..
LATVIETIS
L
kad beidzot saslēgs dzelžos tos kas noveda valsts iedzīvotājus līdz izmisumam,citā di policija ir kļuvusi par represīvu aparātu valsts noziedznieku rokās.un galu galā kapēc japastāv likumam ka man ir jāprasa kādam atļauja protestēt pret augstāko amatpersonu nelikumībām un noziedzībām?????????
Tā nu tas ir...
T
Lindermans izmantoja laiku lietderīgāk - nodarbojās ar aģitāciju Mamikina raidījumā.
pakausis
p
pareiz ir.. chalim bish galvaa sakaapis.. baigais staars.. dragaas te ar paceelaajiem pa gaajeeju ietveem un tik taisiisies par veel lielaaku staaru.. phe.. Che Gevara atradies.. nozheelojami tas viss ir, nevis kaut kaads sakariigs protests.. nepietiek ar to ka valdiiba liek uz galvas, ta veel arii protesteetaaji dziivi gandee.. Tikai nepaarproties.. man personiigi nekaada prieka par Shlesakova domi nav.. bet nu vareeja tak to protestu pieteikt un visu smuki nodariit.. bet nee - ja arestees, tad tak lielaaks troksnis buus.. un kas zin - varbuut naakamo dzerstinju ar draugiem Privaataas Dziives fotograafs apmeklees un kaadu polshinju uzsauks..
ihaha
i
Kaapeec GG nevareeja atlhaut pacelties tajaa paceelaajaa? Vai vinhsh kaut kaa apdraudeeja Shleseru vai kaadu citu? Liekas, ka neatkariigaas Latvijas policija darbojaas kaa padomju milicija. Cik liidzeklhu tika izteereets (benziins, polichu darba laiks), lai aresteetu Gaikheenu, un kaads pamatojums shim teerinham? Buutu labaak kabatszaglhus turpat blakus kheerushi!
Radikālis
R
Arestēja par lūgumu dot vienu darbavietu. Stulbums..vaidzēj labāk tam šleserim logā ar bruģi un pa pauri tādam mērglim. prom tos ierdņus uz sibīriju ar sūdainu koku!
Revolt
R
Protams visi flajeru izdalītāji un reklāmas aģenti kas uzbāžas ar savām acijām ir jāarestē un jātiesā kā valsts naidnieki:)
!
!
Padomju milcijas prakse. Naidīgie elementi, tā teikt. Slikti. Slikti beigs šī valsts, kas nu jau visos līmeņos karo ar tautu.
who cares
w
"Savukārt Liepājā 13.janvārī ap pulksten 16.00 policija personības noskaidrošanai aizturēja 7 cilvēkus, kuri tērpušies baltos mēteļos cilvēkiem dalīja skrejlapas" === LOL. Rīgai jāpārņem pieredze - pilns ar visādiem reklāmu dalītājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas