Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Krievvalodīgie mediji aicina Bērziņu pārtraukt etnisko diskrimināciju valdības veidošanas procesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Lai tie apdauzītie padomju okupanti iet uz vienu vietu ar savām pretenzijām! Padomju surogātnācijas atraugas neko šajā valsti neregulēs. Laiks tiem salašņām doties atpakaļ uz savu etnisko dzimteni!
Soboļevs
S
komunistu okupācijas gados arī katru latviešu vadošo darbinieku uzraudzīja krievs- partorgs.
etniska minoritāte
e
Bet, Eiropas Savieība neatdzīst Krievus kā etnisku minoritāte. Tātad, jāsūdzās par diskrimināciju pret okuppantiem.
humorists
h
Kā tad.... krievi gribēs vēl lai latvieši iedod rociņu viņiem noteikt kārtību Latvijā. Droši var doties uz Krieviju vai Ameriku. Amerikā krievs vēl nav bijis prezidents...
labs iemesls
l
Tos informacijas avotus,kuri atgadina kadas starpetniska naida kurinishana iesaistitas teroristiskas bandas ruporus,LV aizliegt un atnemt darboshanas licenses. ddd
:)
:
Man neganti patīk Telegraf pirmajā lapā minētais skaitlis, ka nobalsojuši esot 260 000 tūkstoši cilvēku - tātad 260 000 plus vēl trīs nulles - sanāk 260 miljoni... Ja drīkst zināt, kurā valstī tad nobalsoja, lai pie mums ievēlētu SC? :).
bāleliņiem
b
komentāros novākušies baigie "patrioti" . Varu saderēt , ka katrs no rakstītājiem katru dienu satiek krievus darbā, dzīvesvietā un citur . Stiekoties ar krieviem noteikti visi šie rakstītāji ir civilizēti un laipni ļaudis . Vēmiens nāk no tādiem falšiem ļautiņiem . Krievi , kuri šeit dzīvo , jau kopš Atmodas ir gājuši visām likstām cauri kopā plecu pleca ar latviešiem , maksājuši nodokļus , brīnišķīgi strādā domē . Latviešu "patriotiskie" bāleliņi tup Īrijā , Anglijā un citās -ijās un gaida , kad viņiem Laimes Lācis uz paplātes pienesīs bagātu Latviju , tad viņi brauks mājās uzsmaidīs krieviem , bet aiz muguras turpinās vaukšķēt , ka krievi nav cienīgi dzīvot uz šīs zemes ...
bāleliņiem
b
kur ir palicis izslavētais latviešu strādīgums , kad jūs pēdējo reizi esat dzirdējuši par LATVIEŠU sasniegumiem tautsaimniecībā , ražošanā , lauksaimniecībā ? Man kauns , ka latvietis šodien spēj tikai meklēt jaunus parādus vai brauc prom no Dzimtenes , un visā vaino jebko un jebkuru tikai ne pats sevi . Ja jūs būtu PATRIOTI , jūs (tāpat kā amerikāņi) priecātos par katru cilvēku (neatkarīgi no ādas krāsas), kurš strādā valsts labā . Tikai tādi viltus patrioti uzskata , ka nekas nav jādara , nekur nav jātiecās .
  • 2
  • 0
bāleliņiem
b
re, kā "patriotiskie" bāleliņi sarosījās . Izskatās , ka te raksta tie "patrioti" , kuri tup ārzemēs un aiz bezdarbības skribelē komentārus . Starp citu esmu latvietis . Atšķirībā no jums man nav jāpazemo citas nācijas cilvēki , lai justos laimīgs . Manis rakstītais te daudziem nepatīk . Laikam tāpēc , ka taisnība acīs kož ! Tie krievi, kas godīgi dzīvo , strādā un maksā nodokļus Latvijai , ir pelnījuši , cilvēcisku cieņu un sadarbību .
  • 2
  • 0
:)
:
ko apsaukājies, pats stulbs, francija jau sāk nevelamos izdzīt, gan jau ari latviešiem anglijā kārta pienāks:)
  • 4
  • 0
Vārds
V
stulbais kriev! Vai tev smadzenes galīgi nodzertas?Neviens anglijā tā neteiks,nekad,jo latvieši nepieprasa otru valsts valodu latviešu un nekačā pravas,kā jūs,mērgļi,latvijā.Izturieties tā kā latvieši anglijā vai citur pasaulē un tad arī jums latvieši neteiks lasaties projām.Vot atbildi man ,suņa bērns,kāpēc nekur citur pasaulē,kur ir daudz krievu,kas arī tur dzimuši un kam tur ir dzimtene,nekačā savas pravas pret vietējiem iedzīvotājiem.
  • 1
  • 1
Vārds
V
Arī krievu visādās -ijās ir vairāk kā suņam blusu.To fufeli,ka tikai latvieši izbrauc,tu varī iestāstit labi ja savai bābuskai.Dublinā drīz jau īri sāks runāt krieviski.Man dēla klasē īru ģimnāzijā jau ir divi latviešu un septiņi krievu bērni.
  • 1
  • 1
:)
:
kā tu brēgtu un uz strastburas tiesu skrietu ja teiksim anglijā tāpat paziņotu- visus latviešus uz latviju marš:)
  • 2
  • 0
krieviem vajag dzīvot roģinā,-
k
ne pie citiem bāleliņiem,bet pie saviem
  • 4
  • 1
Girts
G
260,000 nobalsoja par krievieshu partiju bet 580,00 nobalsoja par latviskajaam partijaam. vareetu domaat ka 580,00 var nejmet galvaa bet 260,000 ir obligaati jaaklanaas priekshaa un jaaizdabaa jebkurai veelmei???????
melojam?
m
Jūsu Urbanovičs teica ka par viņu balsoja latvieši.
????
?
No kura laika SC ir etniska partija? Ja SC biedri nemelo tad SC sastāv no Sociāldemokrātiskās un Socialistiskās partijas un darba valoda esot latviešu,ja ierindas biedri nemelo.
Ilmārs
I
Par SC balsoja 28,36% no balsojušiem. Tuvāk vienai ceturtdaļai nekā 1/3 daļai, par ko visi kladzina. Trešā daļa, trešā daļa! Bet, ja vēlēšanās ir piedalījušies rekordmaz cilvēku, tad vispār tikai kāda piektā, sestā daļa Latvijā ir SC piekritēji.
Greex
G
Kur tad ir tā etniskā diskriminācija? Zatlera "blicē" arī ir daudz krievu tautības cilvēku...
Vvtn
V
Vai tiešām tik daudz balsojuši par SC, cik kaut kād valodīgie norāda savā presē???? Tad kādā valstī mēs dzīvojam ja par SC balsojuši 260 000 tūkstoši = 260 miljoni??? Vai krievu valodā skaitļus pieraksta savādāk??? Es saprotu, ka viena avīze kļūdās, bet visas!!!! Tas vien pierāda,ka tāda'PSKP filiāle vien ir. Kā ģenerālsekretārs teica vai uzrakstīja, tā arī iespieda!!!
varbūt
v
pašiem tiem SC vajadzētu beigt diskrimināciju uzsverot ka tā ir tikai krievu(pareizo) partija ,tiem pašiem mēdijiem beigt rakstīt tikai krievu valodā ,utt,utt. Skaties problēmas pašas par sevi atrisināsies:)
Prezidentam
P
Sveicināti! Pašlaik medijos un internetā ir strauji izplatījusies SC kūdīta histērija par viņu neiekļaušanu Valdībā. Vēlētos zināt vai Jūs kā Latvijas Republikas prezidents atbalstat šādu klaju naida kurināšunu no SC puses un kā domājat vērsties pret tā saucamo "krievu partiju" kūdīšanu Latvijas krievvalodīgajā iedzīvotāju daļā par etnisko balsojumu - tas ir, balsot par viņiem jo viņi tak ir "savējie", "krievi"? Vai Jūsuprāt ir pieņemami, ka neliela daļa Latvijas iedzīvotāju - SC partija aicina uz klaju etnisko balsojumu un citu partiju diskrimināciju balstoties uz nacionalitāti? Vai Jūsuprāt ir pieņemami, ka SC izsaka klaji nacistiskus saukļus pieprasot sev kādus labumus, balstoties uz savu nacionalitāti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas