Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kurp dodies, Vienotība?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ar skatu uz Londonu
A
KLM,Ino,visi daudzi citi mums bruģē ceļu uz Londonu.Lēto biļešu daudz,skvoteru Londonā arī,necieņas te Latvijā arī: pabiras,atkritumi,banda,rausēji,kampēji,oligarhi.Vienīgi balti ir Vienotības bruģakmens lauzēji un šņabja veikala laupītāji,pindacīšas lakatiņu pārdevēji,kas maz ko saprot no ekonomikas.Maizes pelnītājs tagad ir valsts ienaidnieks.
īp.maiņa
ī
vai Dienas žurnālisti ir objektīvi?
Buba
B
Kamēr Vienotībai pirmajā ridā klibos pīle, nekādu diža galamērķa sasniekšanu gaidīt nevar.
haralds
h
izskatās, ka uz nabagmāju.
Buba
B
Grūti "Vienotībai" raiti doties vienotā virzienā, ja pirmajā gājēju rindā ir ļoti ambicioza "kliba pīle".
daunitis
d
Atbildot uz virsraksta jautājumu-Krievijas saimnieku apkampienos. Varbūt kādam vēl ir ilūzijas par to, kā gribu pilda Štokijs ar Pabriku, vai arī pēdējā iesaukuma komuniste?
Smieklīgi
S
Palasot komentus, konstatēju, ka jēlo klaķieru pubertātes "domāšana" ir galīgi izčākstējuse! Pret Kurmīša argumentiem prasti "pats tu esi ....."- tālāk jau kā primātiem- lamas....
Jancuks no amerikas
J
Sancuk nomierinies vienreiz! Tu esi forsa sieviete, atrodi vienreiz normalu virieti un izbeidz rakstit savus zultainos rakstinus.
.
.
Vai tik vienkārši jāpārvēl? Atcerēsimies arī tautu pie Saeimas nama pirms prezidenta vēlēšanām... Un pamatoti!
Vienotības triumfs
V
Zaķis jau pārspējis Kalvīti - kvaukšķu kārtā ieskaitīdams arī valsts prezidentu,
kexxx
k
Tas tjipa bija domats - vai nu aksts Zatlers paliek otru terminju, vai nu Vienotiba iet LC Kalvisha taku???? Stulbas paraleles.
Mīlu Kurmīti
M
Tas, ka šo cūcību – politiskā diktatorisma un varas sagrābšanas sev modi – mediji atbalstīja un tai aplaudēja. Tas ir pilnīgi un absolūti kārtējais piemēriņš tam, cik pērkami un liekulīgi ir arī mūsu žurnālisti. Bet tas, ka tagad šo jēlā laika cūcību tiek mēģināts inkriminēt Kalvītim jau ir nekaunība --- Kalvīša laiki izrādīsies visu laiku labākie laiki Latvijas vēsturē.
Politpesimists>Ino
P
Uz Jūsu "bargo" kritiku pateikšu dažus vārdus: 1) "SC" vairākumam ir vēlme demontēt LV, bet tas nav izdarāms gan tāpēc, ka "ne po Seņke šapka", pat tikai "V" pietiks, lai tas nenotiktu; 2) Krievija ar savām teritorijām jau sāk aizrīties un pavisam drīz viņi to sapratīs pat paši; 3) tomēr ir vēl daudz latviešu-neveiksminieku, kuri caur "SC" gribētu gan atgriezties pie varas, bet īstenībā tikai dod balsis "SC" un pat šie dubultneveiksminieki gan jau drīz sapratīs savu īsto lomu; 4) patreiz jau notiet strauja LV demontāža, tikai tā (Latvija) nav nevienam vajadzīga. t.k. aktīvu darbaroku maz, toties turpināt barot nekam nederīgos ierēdņus un pensionārus neviens nevēlas.
KLM
K
Domāju jauns, vēl pieņemsies prātā, bet tad jau cerību nav..... ................................................... ...................................................... Cerī bu tiešām nav - to pierādīja pēdējās vēlēšanas - oranžie mēslainē un oranži-svētie PLL Saeimā svin CIETI ''uzvaru"...Pilnīgs sviests !
KLM
K
Tu mums laikam tas idejiskais !!!! ....................................................... .......................... Tik pat gudrs jautājums - un Tu mums oranžo sili zaudējušais? Pilnīgs sviests, vai ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas