Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lai arī sūdzas par naudas trūkumu, LTV un LR jostu vēl var savilkt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rakstītāja
r
Bieži skatos Domburšovu, reizēm uzzinu arī ko jaunu. Tomēr domāju, ka atalgojums ir par augstu. Tas neaizņem daudz laika un prāta - saorganizēt baru politiķu , kas mazliet atšķaidīti ar citu slāņu ļaudīm , un parunāties ar viņiem par dzīvi. Par tiešo ēteru un vadītāja kompetenci varētu dot 1500 mēnesī. Bet Tv ir jāpietur grands - citādi aizies pie privātajiem.
KOde
K
Domburu un Domburshovu ir jaatriec rataa - jo aatraak, jo labaak. nevar taads "iznirelis - diletants" te goriities par nodoklju maksaaataaju naudu. ja Skhjeeluks grib, un mazaaa Libane, lai algo no personiskaas naudas sho.
Visi pret visiem
V
Šitie, tā saucamie "sabiedriskie mēdiji", naudu tērēja bezdievīgi. Turklāt, žurnālistika pavāja, maz skaidrojoša, vairāk kūdoša un kurinoša.
es
e
naudas trūkumu var kompensēt tikai ar proaktīvām naudas pelnīšanas darbībām. Nevis ar budžeta izputināšanu!
marča
m
Salīdzinājuši algas! Laikam nav dzirdējuši, ka komerctelevīzijās maksā aploksnēs. Bet te salīdzina ar oficiālajiem skaitļiem.
Skatītājs
S
Pilnīgi piekrītu -- tas ir absurds, ka vienam vienīgam izredzētam LTV maksā lielāku algu, nekā jebkuram citam LTV, tajā skaitā, piemēram, Liepiņai un Krauzem, kuru dēļ Panorāma ir skatītākais raidījums Latvijā. Un par ko? Par vienu vienīgu raidījumu nedēļā, kurš reizēm ir un reizēm absolūti nav skatāms, baudāms. Iespējams, Domburs kaut kā LTV vadību zombē vai ir atradis kaut ko, ar ko to šantažēt. Cits nekas to nevar izskaidrot, vēl jo vairāk, ja ir taisnība, ka viņš saņem arī daļu no naudas, ko iekasē par absurdo telefona aptauju, kāda raidījuma laikā tiek veikta.
Domburs haltūrists
D
Par ko Domburam nodokļu maksātāji maksā lielāku algu nekā Valsts prezidentam? Izrādas TV ir laba barotne dažādiem haltūristiem!
ALNIS
A
Domburam normāla alga, ne? 2500 ls. par ko?
Saule
S
Lai paskatās arī uz LR Juridisko dienestu un grāmatvedību... Tur var ietaupīt.
Horch
H
Auditori ir strādājuši pavirši. Bet ar ko būtu izskaidrojamas tik lielas atšķirības starp abu iestāžu darbinieku skaitu un atalgojumu?
Garamgajejs
G
Grieziet tik vel nost - nedelju paklaigaas, nomierinaasies un KA VIENMER klusi dzivos talaak lidz nakamajai apgriesanai. Cik atceros, pavasari bija tracis gan par LTV, gan par LR, ka lidz gada beigam neizvilksot.... bija tada pasacina par Peteriti, kas kliedza "vilks aitaas, vilks aitaas"!!!... un kuram vairs neviens nenoticeeja, kad vilks tiesam bija aitaas. Paturiet to prataa, godatie generaldirektoru kungi!
TV darbinieks
T
Nu lieliski. Daudzi mani kolēģi atlaisti, daudziem algas samazinātas par 40 %, bet te izrādās dažiem kundziņiem šajos laikos pat dienesta auto vēl un Ls1700 latu alga. Kretīni. Tad nu tiešām ar steigu LTV vajag reorganizēt un treknos runčus patriekt.
Ansis
A
Bet taa ir patiesiiba, ka priekshnieks priekshniekam galaa pat mazaas nodaljaas. :) Privaataas struktuuras taadi briinumi nenotiek, bet kotisms paredz draudziibas principus visos amatos. :)
nnn2
n
nu re tagad ašaraudu grib ielikt sabiedriskajos medijos,gan jau ar elerti atkal abi taisis dzelteno politiku,ko darija pedeja laika kopa Diena,bet tagad gribes to darit sabiedriskaja tv... tapec jau ar tagad vadosajiem ir izdevigi optimizet sabiedrisko mediju darbu ,ka katram paliek viens kanals,tad vieglak bus tos ietekmet un kontrolet labi algas diezgan lielas,tik interesanti kapec tad deputati,ministri,valsts augstakie ieredni,padomnieki,pilnvarnieki utt var sanemt algas tukstosos a pa to nemaz neblauj
besi
b
Besī Dienas uzēšanās uz sabiedriskajiem mēdijiem, jo īpaši LTV. Nu jau vairs neesat zviedri un nav jālobē TV3 un slavinošie raksti jāliek!!! Paņemiet labāk dažas veselības ministrijas iestādes (aģentūras), kurām arī pēc 2. cirpiena nav pat 2007.gada līmenis.... ja tur apgrieztu kādu paozīciju, domāju ka visi sanitāri paliktu darbā un vismaz 3 dombura raidījumus varētu laist gaisā vienas nedēļas laikā vien. Neesmu no minētajām nozarēm, bet kretinē man privāto mēdiju piedāvājums un dzīšanās pēc peļņas un reitingiem. Tāpēc vienmēr iestājos par LTV, jo tur tiešām ir autorraidījumi nevis šovi un balagāns, nevis panikas raidījumi, bet tiešām reāli atspoguļoti notikumi, tos nepārspīlējot un neveidojot no mušas ziloni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas