Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laikraksts: Jakānu grib mainīt, apejot Tautas partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
TuPJO, atšķirībā no Jakāna paša, stipri satraukušies. Puisis pats jau labu laiciņu pārstājis lielu muti brūķēt.
starp citu
s
Jā, Dzintruk, Slakteris bija finansu ministru etalons. Jakāns gadījumā nav Tavs vīrs?
klaips
k
Tur nu Tev taisnība - gan par to telpaugu, gan par to acīs krišanu. Reitingi būs ZZS un to nodrošinās tie paši tantuki un onkuļi laukos, kuri vienmēr saka - par ko tad balsosim? Nu, protams, par savējiem - par zemniekiem. Tas nekas, ka ''zemnieku ''zaļajā''' partijā nav neviena zemnieka, neviena ''zaļā'', nav arī nekādu izcilu plānu, programmas valsts izvešanai no krīzes, tās ekon.augšupejas stimulēšanai. Tad jau redzēs rudenī, ko tad mšu ''gaišie prāti'' būs savēlējuši.
ZAGLIS SKEELS
Z
SKEELE ATRADIS TAGAD GRUUTUPU,LIIDZIIGI KAA SUUNU CIEMAA JESKA LAIMES LAACI.SKEELE APDOMAA ,AR SAZAGTO BUUS JAADALAAS KRISTIIGI UZ PUSEEM.
Tā nu tas ir...
T
Ja TP gatava pamest valdību Jakāna dēļ tad tas tikai apstiprina to ka TP Jakānu izmanto lai kārtotu savas rebes,valsts intereses ir pie vienas vietas.
Sorosists
S
Man gan labāk patīk sevi saukt par Vienotība biedru. Vārdam sorosists Latvijā ir slikta nozīme, bet Vienotībai ir laba un gaiša. Lai arī tas ir viens un tas pats, jo mērķis ir viens, latviešu valodai pazust tuvāko simts gadu laikā, es tomēr apsolos vēl kādu grāmatiņu bibliotēkā saglabāt nākošām paaudzēm.
NPPIP Viesturs
N
Ir taču jāpārstāj šī vienaldzīgā izturēšanās. Jāiet ielās. Lietussardznieki cīnījās nevis par pretkorupcijas cilvēku, bet tikai un vienīgi Ļošu kā simbolu taisnībai. Beigās ir tā, ka viņš padomju laikos pat noliedzis ir Latvijas okupāciju. Man par viņu nav cieņas. Bet tagad jāiet ielās, li pateiktu, Repše, atdod Jākānu! Jo šodien mēs esam krīzes laikā un nodokļu inkasācijai ir jārit gudri un saskaņoti. Laikam jēlajiem vēl kāda burtnīciņa iepalikuse azotē, un baidās, ka jakāns to uzodīs. Tāpēc lieta ir vienkārša - jāiet ielās aizstāvēt godīgie nodokļu maksātāji un kompetentie nodokļu inkasatori.
He he...
H
Bet ZZS paši jaunlaicēni uzmetīs, lai kā tas fotogrāfs rozēns tos JL plikņus nebildē... Varu saderēt! He he...
Ērglis
Ē
100% trāpījums :)
Buba
B
..."TP arī izvirza AIZDOMAS, ka JL politikas kuluāros "tirgojas"," ... vārdu sakot ," viena Kraukļu bāba teica". Par Jezdakovu nezinu, bet Jakānam gan izskatās spilgti oranža pakaļa un ļoti raksturīgs kampiens.
Repšem
R
Tiesiskuma ignorētājiem ir būs tiesisks sods. Tev jau nu tiešām būs sods pēc pilnas programmas.
Ērglis
Ē
Kurš no lēmumiem nav tieskisks? :) Viņš nav atlaidis Jakānu, visas darbības ar dienesta izmeklēšanu veic komisija. Ļoti šaubos, ka tur FM ir tik daudz padoto, kas bezierunu kārtā klausītu Repši, ja viņš nerīkotos likumīgi. Jakāns nav ne pirmais, ne pēdējais likumpārkāpējs, kas vaino citus savās likstās. Sazin kāpēc Latvijā ļoti dziļdomīgi tādos ieklausās.
kukulis
k
Visvairāk šajās attiecībās man patīk ZZS. ZZS ir kā telpaugs. Ar segliņu brigmanis nomainīja valdību, ar Repši tagad grib mest nost jakānu :D Tādi lavierētāji starp vieniem un otriem. Nav brīnums, ka šādai telpaugu partijai ir labi reitingi, viņi nekrīt nevienam acīs :)
volk tambovskij
v
kas ir, bez referenduma nevar to Jakaanu patriekt? tas pats jau bija ar Sončiku , tikuntaa beigaas izdzina , ne valsts postaa aizgaaja ne dabas katastrofa , tagad ar nekas nenotiks , Jezdakova ir čto nado , sievišķis ar stingru mugurkaulu , skaudrs ka valsts kraapniekiem tas nepatiks , tie kuri te breec ir viņu pakaļlaižas...
Blogs
B
Domāju, ka Repše nezin kādā mēslu bedrē pats rok sevi un savus pāriniekus. JL ir politiska pagātne...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas