Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Laikraksts: Kurlandietis piesakās par «okupantu saraksta» autoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Turam ierindu!
T
Mums jānoturās! Fronte ir izveidota!
Fly
F
Saraksta skandāls sākās nevis toreiz, pagājušajā gadā, kad tika publiskots, bet tagad, kad ir sagatavots liels skaits strīpaino lentīšu. Dīvaina sakritība, ne? Un, iespējams, ka vēl kas sekos...
Lost
L
Vai Courlander gadījumā tomēr nav kurzemnieks?
OKEI
O
POZITĪVA LIETA TAS LENTĪTE ,VISMAZ SKAIDRI ZINĀMS KAS IR TAVS IENAIDNIEKS!!!! CERU KA ATRADĪSIES ARĪ LATVJĀ STRUKTRAS KAS TO PIEFIKSĒS.
Pipo
P
Kurlandietis ir no Kurzemes katla, kaut tādu būtu vairāk. DP lai velta spēkus VID blamāžas lietā, nevis tērē naudu vaņku lentīšu atmaskotājiem.
Goldbergs
G
Piedrāžu tos padomju fašistus, kuri kopā ar hitleriskās Vācijas nacistiem okupēja poliju un kopīgas uzvaras parādes rīkoja, bez visiem sarakstiem!
kgb mafijas
k
briva ardishanas "brivaja" Latvija,tadu debilu nosaukumu 100 % vareja iedot tikai kads vdk virsnieks,kas ar valsts valodu ir uz jus...
Pārdomām
P
Tie, kas seko līdzi ekstrēmistu, kas sevi par nacionālistiem dēvē, izpausmēm, zinās personu, kas kā segvārdu ļoti bieži kurlandietim ļoti līdzīgu niku izmanto. Turklāt arī iepriekš ir izcēlies ar pilnīgi nepārdomātām ekstrēmisma izpausmēm. Taču šinī gadījumā tas ir tikai viens no daudziem pieņēmumiem.
Civilais
C
jāatzīst ka ar Latviešu valodas pareizrakstību, locījumiem tai saitā ir problēmas (latvietislatvijai.com), divi varianti: 1- tas ir pašu krievu provokatorisks izgājiens. 2- to ir taisījis Latvietis, kurš ilgus gadus dzīvo USA un tāpēc nedaudz dzimto valodu piemirsis.
riņķī apkārt
r
«Manas simpātijas neraisa cilvēki, kuri dzīvo Latvijā un atklāti demontrē savu lojalitāti citai valstij.» +++ man arī ne, bet tās lentes, 9. maijs utt, savā ziņā dara labu darbu. Riebums atgrūž no nepatīkamām lietām, atver acis un šāda situācija mums palīdzēs saglabāt savu valodu, arī mentalitāti
jet
j
Ironiju pie malas! Varbūt Tu esi saņēmis kādu patīkamu mirkli no tās mājas lapas, bet rezutātā dabūsim 10x vairāk - bāzīsies virsū ar lentītēm - patīkami? Un mēs tur neko nevaram izdarīt. Jāsaglabā stāja. Ja aizliegsim tās lentītes dalīt ,mūs Krievija apsūdzēs brīvības ierobežošanā un taisnība vien būs. Vai tiešām nesaproti, ka lentītes ir otrā provokācija?! Nedrīkst uz to uzķerties. Vajag ignorēt. Ja gribi iet līdz galam, dot tam, kurš piedāvā lentītes, pa ķeseli vai 9.maijā atbrauc pie manām mājām (A.Grīna bulv.), tur būs pilns ar mašīnām ar šīm lentītēm. Vari aplauzt tām antenas. Tikai atceries, ka abos gadījumos būs kriminālnoziegums. Nu nav 1905. vai 1917. gads, lai nolaistos līdz huligāniski-kaitnieciskam līmenim. Tad jau labāk ņemt sarkanbaltsarkanos karogus un maršējam ap pieminekli attiecīgā datumā. Tas viņiem dergsies tāpat.
Letiņš
L
Ceru ka to pārgalvīgo patriotu bargi nesodīs, bet ja izrādīsies, ka tas ir kāds prokremliskais provokātors, nu tad gan pēc pilnas programmas, jo tas jau būs pavisam cits pārkāpums.
heh
h
Ai, ai, ai! /krata pirkstu/ Dabusi tu lietu par nacionala naida kurinasanu sev uz kakla, kundzin!
heh
h
1.) Krievijas ir PSRS mantinieks un idejiskais pectecis. PSRS bija Latvijas ienaidnieks, ko pieradija, partraucot tas eksistenci un masveida nogalinot un deportejot latviesus. 2.) Krievija ir NATO potencialais pretinieks un pati ir pazinojusi, ka uzskata NATO par savu ienaidnieku. Latvija ir NATO dalibvalsts. Ta ka - grozies ka gribi - tie, kas brauka apkart ar PSRS/Krievijas karodziniem, TIK TIESAM demonstre ienaidnieka atributus! Tacu to darot, vini nez kadel (naivums, stulbums, aprobezotiba?) gaida, ka nevienam pret to nekas nebus iebilstams.
kauls
k
Pret lentīšu dalītājiem var attiekties tāpat kā reklāmu dalītājiem - viņiem uzdots izdalīt, tad nu var paņemt un vai nu izmantot mašīnas dekorēšanai, pielikt pie atslēgu saišķa lai vieglāk tās atrast vai dedzināt krāsnī. Tas ir lētāk kā aizbraukt uz Maskavu un dalīt uzlīmītes ar Raiņa portretu. Cerams tur nav pretenzijas pret 1905. gada revolūcijas aktīvistu. Bet kas zin, varbūt turienes miliči neatzīst 1905. gadu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

«Okupantu autoparka» lietā vainīgie nav noskaidroti, tiesībsargi lietu mētā kā karstu kartupeli

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas