Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laila Pakalniņa: Skaņas klusumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
am
a
Lēni un prātīgi izlasījis gan rakstu, gan komentārus, secinu, ka droši varu piekrist autorei. Gluži tīkams arī izteiksmes veids - tāds, kas aizķer.
idiote
i
Izlasot visus rakstā minētos lielo kungu un dāmu izteicienus, rodas sajūta, ka VISI GALVENIE morāles, ētikas , nemaz nerunājot par kristietību, baušļi ir aizmirsti, nodoti, izvaroti, vairs NEATRODAMI šo izteicienu autoru galvās. Lūk, ko izdarījuši komunisti 50 gadu okupācijas laikā, kad daudzi latvieši TĀ piemērojās izdzīvošanai, ka tagad sludina morāli, kurai nepieciešams MAZS BĒRNS, kas uzkliegtu: KARALIS IR PLIKS!!!!! Paldies Lailai, ka visu laiku mēģina atvērt acis mums uz visvienkāršākajām lietām, kuras VISA PASAULE saprot BEZ vārdiem, bet kā un vai var atvērt acis aklajiem???
Ješka Miķeļa dēls
J
Nedrīkst aizmirst par slepenām "vēlēšanām" zoodārzā un tāpēc nevajag gaidīt, ka Valdis ies pret savējiem "vēlētājiem".
Santīms
S
Perfekti parādīta šodienas situācija valstī pēc referenduma un valdošās koalīcijas cinisms attiecībā pret referenduma rezultātiem. Valdošie nepiedalījušos tautas daļu vēlas uzrādīt par saviem atbalstītājiem, bet tautas paruna saka nedalīt nenomedīto lāča daļu. Nākamās vēlēšanās izmēsīsim staļļus kārtīgi.
mimī
m
Jā,arī man lasot Pakalniņas pasūtījumrakstus ,gribas kliegt kā Karelam Čapekam:Cilvēki ,esiet modri!Te nav jābaidas no cilvēkiem,kurus viņa apraksta,bet gan no viņas pašas.Pakalniņai vajadzētu cīnīties par dakteru algām.Jo drīz puslatvijas brēks:Dakteri ,esiet modri jukusī!
lelde
l
Palej,palej un tik rāzē.Sēžu un domāju kāpēc vienus Dieniniekus un Mozaīkistus ,delnistus Soross sūta dažādos kursos,tikai ne Pakalniņu.Brīžam jau viņa aizmuldās tik tālu,ka pievērusi acis šito bābiķi redzu ar izstieptu roku,uz ,kuras ir brūns apsējiņš ar latviešiem tuvu ornamentu virsū.Paliek baisi.ēbreji dauz cieta no tā vīreļa arī latvieši nepalika bezšā.Nāk prātā labā filma -Parastais fašisms.
Ilmārs
I
Sasummējot visus viedokļus, iznāk, ka esam dumja tauta ar dumju vadību. Ar to arī apsveicu!
Juris
J
Es jau neiebilstu pret faktu, ka Satversmes grozījumi nav pieņemti. Piekrītu tev arī, ka milzīgajai aģitācijai "par" bija ietekme uz balsojuma apmeklējumu un rezultātu. Taču nepiekrītu tiem, kas balsojumā nepiedalījušos uzskata par "pret" balsotājiem (OK, varu arī nepiesaukt TP). Pret bija tikai tie, kas piedalījās un ievilka krustiņu rūtiņā "pret". Pārējo viedoklis nav zināms. Arī paziņojums televīzijā, ka: "Esmu, redz, pret, tāpēc nepiedalīšos", nevar tikt uzskatīts par oficiālu viedokli. Oficiāli (nevis emocionāli) balsojumā nepiedalījušos viedoklis ir palicis nenoskaidrots. Tieši šī iemesla dēļ uzskatu par nekorektiem (un man nesaprotamiem) amatpersonu un partiju aicinājumus neiet uz tautas nobalsošanu. Ja gribēja, varēja aicināt iet un balsot "pret". Te varu piebilst vēl savu personīgo viedokli -- laikam tomēr ir kāds brāķis pielaists jau Satversmes 22.g. versijā, ka tā mudina balsotājus nepiedalīties un nepaust savu viedokli. Sorry par tautas svētuma kritiku.
lauķis jurim
l
Emocionāli tev taisnība,bet te ir cits vērtējums. Vērtēts tiek tikai cik ir par un punkts.Tautas partija te galīgi nav nepieciešama.Neviens nekad nevarēs pateikt vai vairāk būtu aizgājuši,ja neviens nebūtu iepīkstējies pret.Bet ja nebūtu tik milzīga vispērēja aģitācija par,noteikti ne puse no šiem nebūtu ieradušies.Mēs esam tādi kādi esam.
Statistiķis
S
Jura komentārā īss un precīzs referenduma rezultātu raksturojums. Patīkami izceļas pāri vidējam komentāru līmenim.
lauķis autorei
l
Labāk Lailiņa pati būtu tinusies tālāk.Vai jūsu naida žults izvirdumi nevarētu mitēties.Neesiet jūs ne gudrākā ,ne gaišredzīgķā.Latvijas saeima un valdība ir tāda ,kāda pati tauta.Un nemēģiniet te gvelzt,ka gudrā tauta visu saprot un zin.Tas ir vec Maskavas sauklis.Tauta ir tik stulba ,ka vienmēr no visiem izvēlas stulbākos un zaglīgākos.Kur tad ir tā gudrā tauta.Rādās,ka valadzīgs Kārlis 2 .
d'Andris
d
Tie 40% ir 2/3 no tiem, kas reāli balso. Lai gan ar to nepietiek šajā referendumā, ar to pietiks vēlēšanās, kuras - kārtējās vai ārkārtas - Latvijā vēl būs. Tādēļ nevajag tagad saplūkties par rezultāta skaidrojumu, laiks iet ātri un vēstures mēslaine savu kraviu sagaidīs :)
I.B.
I
Esmu pārliecināts-katram būtu jādara lietas labā. Tikai, ne katrs var zināt kas jādara. Ja Jums ir ass prāts un atbilstošs redzes lauks, tad paldies, ka nestāviet malā!
Incanti
I
...Taču ar to, ka šeit (nekad) neatkāpjas neviens no tiem, kam būtu jāatkāpjas (kur nu — šeit pat neatvainojas!)... --------------------------------- Cienī jamā filmu režisore ir uzņēmusies reiz vienu smagu nastu, kura rakstiski ir pieminēta pirms gadiem ~2000, es konkrēti domāju par "avju un āžu atšķiršanu". Incanti, ka oriģinālā šo darbu sev bija ieprojektējis kāds semītu vīrs, kurš teicās esam Dieva dēls. Ir patīkami, ka mums tepat mūsu pieticīgajā valstī ir parādījusies līdzīga izmēra personība. Vajadzētu vēl tikai spert visus nākošos soļus - glorificēt sevi kā jaunas mācības nesēju, savākt 12 apustuļus vai apustules u.t.t. Tad sākt ar akcijām, kuru laikā izlikt naudas mijējus no tempļa (laikam jau Saeimas) un veikt visu pārējo Visuma mēroga darbu saraxtu.
to Jaunietis
t
Tāpēc, ka tā ir Diena, kuras redzakcijas sapulču nosaukumi ir "Kā gāzt Kalvīti", "Kā atlaist Saeimu" utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas