Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Ulla un Evelīna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ceceniete
c
tiesaam laila,beidz dziivniekus novienaadot ar cilveekiem saucot taas par meiteneem,lai gan miiluma zinaa dziivnieki ir paaraaki par cilveekiem un buutu jaasaka ka tiesi cilveeki nekaadus labos un miilinaamos vaardinus nav pelniijusi!
Bumbastic
B
Nu kā var cilvēku salīdzināt ar dzīvnieku? Neprofesionālas žurnālistikas kulminācija! To es jums saku kā galdnieks!
vispār
v
murgs kaut kāds. komentāri ir galīgs murgs. Pakalniņa ļoti būtiski salīdzina to,kā tika izsludināts, ka pazudusi Balvu meitene, un kā - masu medijos ziņots par surikātu meitenītes nozagšanu. cik precīzi trāpīts uz īstajām jūtām, runājot par zvēriņu, un cik vienaldzīgi (sākumā pat bez foto!) izsludināta Evelīnas meklēšana. un par to ir vērts padomāt un salīdzināt... vai jūs vispār lasāt arī Dienas komentāru tekstus, vai tikai virsrakstus un autora vārdu, lai gānītos?
I.B.
I
Ak,Dievs! Tādus šedevrus komentāros! Pasaulīt mīļā! Vai tad nevar rakstā saskatīt cilvēku (ne)attieksmi pret cilvēku? Tā jēga , vai tad nav redzama? Nonsens...
dzeris - Sandris
d
Absolūti tā nedomāju, gribēju teikt, ka tas būtu normāli, ja katrs tā domātu, un no vecāku, valsts utt. puses tas bērniem vismaz tiktu mēģināts ieborēt. Es pilnīgi apzinos, ka tā ir utopija, un, ka mīlestību nevar kvalificēt kā pienākumu, bet, vismaz cilvēcisku (varat likt pēdiņās ja gribat) izturēšanos pret dzīvniekiem varētu mēģināt iemācīt? Mēģināt, protams, jo rezultāts , dabīgi, nebūs stipri liels. Tāpat kā arī pret cilvēkiem, bez šaubām.Kaut arī, atklāti sakot, dzīvnieku morālās īpašības es bieži vērtēju augstāk, nekā cilvēku. Jā, iebildumus, ka dzīvnieki rīkojas tikai ar instinktiem nepieņemu.
Sandris
S
jāmīl ne mazāk, kā cilvēki ---------------- Jūs tiešām uzskatiet, ka mīlestību var kvalificēt kā pienākumu?
dzeris
d
Absolūti muļķīgs pretnostatījums - dzīvnieki neprot runāt un pasūdzēties, bet sāp tiem tāpat, tāpēc tie jāsargā un jāmīl ne mazāk, kā cilvēki.
nu gan
n
Nu gan šķērsām runā...tā vien liekas,ka rakstīts tikai tapēc,ka bija kaut kas jāuzraksta ...
aha
a
Uzskatu, ka ir nekorekti salīdzināt šos divus gadījumus, jo tajos būtiski atšķiras cēloņi un situācijas, kurās pazuda pusaudze un dzīvnieks, bija pilnīgi dažādas. Neatbalstu Lailas Pakalniņas viedokli, jo uzskatu to par demagoģiju un populismu. Turklāt - dzīvnieciņu atnesa atpakaļ. Līdz ar to arī šajā gadījumā vainosim policijas neizdarību?
Zix
Z
Tur jau tā lieta, ka meiteni neviens īsti neizziņoja meklēšanā, kamēr dzīvnieku skandināja par visiem iespējamiem kanāliem. Cik jums īsa atmiņa, vai arī pierādās tas, ka daži ļaudis paspējuši aplipt ar padomju/krievu uc lielu kopienu spilgtāko slimību - viena cilvēka nenovērtēšanu. Vēl nesen tikpat vai varbūt pat vēl vienaldzīgāk pret pazudušajām Ingu Lomakinu un Janu Ribinsku izturējās Bauskas pusē, un izrādījās, ka viņas kļuvušas par maniaka upuriem, kuram uzmanību pievērsa vien tad, kad viņš nogalināja paša meitu. Un kas vēl būtu noticis, ja viņu nebūtu pieķērusi māte, vai arī viņš arī to būtu piebeidzis un abas asinsradinieces arī "aizsūtījis uz Īriju"? Visticamāk, bāriņtiesa un policija turpinātu snaust! Tur jau tā lieta, ka šādi vienaldzīgie vairo nelaimes. Nezinu, kas to teicis, bet atceros no filmas par Hitleru: Lai liels ļaunums notiktu, vajag vienīgi to, lai krietni ļaudis neko nedarītu (aptuveni tā). Vienaldzība un citu cilvēku niecināšana ir jābeidz!!!
Sandris
S
Tēvs piedodi tam lno , jo viņš nezina ko dara. Un atgādini, ka dusmas ir slikts padomdevējs. Bet Sandra kungs tāpat vainīgs kā citi, jo ir viens no tiem, vienīgi sirdsapziņa nav tik tīra, kā tiem, kas to nelieto.
lno
l
Vecā dziesma - visi novēmušies tikai Sandra kungs baltā frakā:)
lno
l
Ja meitenes meklēšanai sabiedrība pieversusi maz uzmanības, tad tas ir akmens MM lauciņā, t. sk. arī Dienai.
Com
C
Jā gan - un kā lai kāds priekšlaikus uzzina, ka meitene azklaiņoja pie draugiem, nevis kāds pedofīls ceļa malā viņu noslepkavoja? Ja šī pati meitene ceļā uz Gulbeni būtu izvarota, mirusi, nolaupīta, neviens nesauktu viņu nesmukos vārdos, kā te raksta sii. Tad šis pats sii minētos izteicienus veltītu policijai un co, bet meiteni sauktu par nabaga nelaimīgo upuri. Tā kā nevajag. Tur Pakalniņai taisnība, ka visi pazudušie bērni ir jāmeklē.
Sandris
S
Ko jūs vienaldzīgie teiktu, ja meitene, cilvēkbērns būtu izvarota un noslepkavota. Atjēgties jums pienāktos. Bet zinu gan, tad zelētu visās iespējamās vietās šo tematu, tīksminoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas