Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laila Pakalniņa: Vasarā. Svētdienā. Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko vaidi
k
... 12:42 laikam domāji, ka ka tavējiem kājas bučos?
Jās
J
Izskatās, ka patiesības un taisnīguma nīdēji arī te lej savu indi uz Lailas lieliskajiem komentāriem!
Lita
L
Cik tāds "Dieva dotais" var Vastij nodara ļauna. Cilvēks pelna naudiņu kā māk. Maz izglītots cilvēciņš (tikai kino joma), spriež par ekonomiskām un politiskām lietām! Tādu var bīdīt, kur gribi. Nezinu nevienu, kurš atkārtoti vēlētos redzēt viņas filmas. NEVEIKSMINIECE. Lai tik turpina tulkot trillerus - vairāk jēgas.
maksis
m
>vecais nu, ja - un dieva dotie bija sanākuši atbalstīt loskutovu. pilna tvaika iela ar tādiem dieva dotajiem, kādus redzējām svētdien pie saeimas. kas attiecas uz pakalniņas filmām, tad tikai smagā dzērumā tādus murgus var sagremot. ne jau velti lielo kino festivālu forsēšana viņai ir beigusies bez rezultātiem - lai taisītu kino ar salmiem galvā vien nepietiek. varbūt tas pietiek, lai strādātu Dienā.
Vecais
V
Katrs, kurš piespiedis sevi noskatīties Pakalniņas filmas, man piekritīs, ka Pakalniņa nav ne Sorosa, ne kāda cita manipulatora uzpirkta. Viņa ir tāda, kāda viņa ir. Viņa nespēj būt citāda. Viņa ir Dieva dots cilvēks. Tāpēc būsim saprotoši.
neklausiet pakalniņai
n
bet padoms visiem: esiet modri, jo jaunais laiks grib, lai vietējo zagļu struktūru nomainām ar globālo laupītāju diktatūru. tā jau vairs nav ko īsti nozagt. arī 'dzimtenītes' sastāvdaļu cehs likvidēts (cukurs, raugs). svešu ēdam, no sveša reibstam, svešumā strādājam, svešam sojuzam vergojam... a saka: brīīīvīīība, neatkarīīība.... svēēētki...
S.asarām
S
Cien.autor, nevajag muldēt.
vēe
v
Jo Latvija ir mūsu mājas, stāvējam, lai zagšana KNABā varētu turpināties?
lno
l
Aizvakar ASV Senātā divi senatori iesniedza prasību atzīt Latvijas okupāciju. Nesagaidīju Dienā šo ziņu. ________________________________ Jā, savādi....
lno
l
Paldies par trāpīgu rakstu! Ceru, ka darīsiet, cik spējat savā profesijā, lai mūsu vaidētāji arī vienreiz izpildītu savu pilsoņa pienākumu un ierastos 2. augustā uz referendumu. Manuprāt Latvijā vēl pietiekoši daudz krietnu cilvēku, bet tomēr pretrunu mocīti cilvēki, kuri vienu brīdi saka:Ko nu es, no manis nekas neatkarājas, bet vēlāk ar citu intonāciju: Neesmu jau nekāds antiņs, lai ietu tur ākstīties ,man no šīs valsts neko nevajag...Tomēr tas netraucē pastāvīgi žēloties par grūto dzīvi un sliktajiem politiķiem, kuri visi vienādi. Homo sovetikus?
Sipenieces asaras
S
Kā tad Jūs domājiet,Soross samaksājis,tad arī jāstāv 8 stundas.Mīļumiņ,neba maize pati nāca bagātā vietiņā.Soross bija piemeklējis laba barojuma protestētājus,lai tokš stāv pilnu darba dienu.Algu jau maksāja tikai vakarā. -- Solīja arī aliņu pa velti un solīja ka puikas parādīs kur un čipsi būs pa velti un cīsiņi un kola. Bija bija. Viss bija. Par velti jau nebļauj.
Piekrītu
P
Aizvakar ASV Senātā divi senatori iesniedza prasību atzīt Latvijas okupāciju. Nesagaidīju Dienā šo ziņu. Kam gan šī ziņa, ja valstī nekā cita nav kā tikai Loskutovs... Jā, man patiesi paliek baisi. -- Bet valdība strādā un mums ir ļoti labs Ārlietu ministrs. Viss būs kārtībā. Mēdiji sen vairs nav brīvības rupori, viņi sen jau ir biznesā un intrigās.It sevišķi Diena..
Ci ilgi vēl, Pakalniņa?
C
pakalniņa! gide teica: - viņi atlaiž no darba zagli, kam nav sirdsapziņa. jūs dzirdējāt teikuma pēdējo vārdu. Cik ilgi vēl Jūs pielūgsiet Loskutovu, kā kādreiz ""inteliģence"" paklausīja Kirhenšteinam un pēc 50 gadiem raudāja Daugavmalā? Cik ilgi ? vai atkal 50 gadus, apmātā sieviete?
Atjēdzies!
A
Kaut kas tik ABSURDS sen nav lasīts. Vai tiešām tu iedomājies, ka Sorosam par šādu protestu pie Latvijas parlamenta /man ir pilnīga pārliecība, ka vārdu Saeima viņš vispār nezin - nav vajadzības/ vispār kaut kas ir zināms!? Simtiem gadu šādi protestētāji viņam nav vajadzīgi - kaut vai valsts mazā mēroga dēļ. Tevis pieminēto labo barojumu pat nav vērts atspēkot... Un par to astoņās stundās nopelnīto algu laikam spried pēc savas un savu saimnieku attiecību pieredzes, t.i., tu saņem tikai pēc padarītā... Laikam gribas arī avansiņu, ka tik izmisīgi pūlies!? :D
čiepa
č
Kaut gan ir vērts apbrīnot Saeimas apsardzes dienesta iecietību, ļaujot deputātam Dobelim, slēpjoties aiz amatpersonas neaizskaramības statusa, provocēt cilvēku dusmas. ---------------------------------------------------- ------- Nezinu, ko tur Dobelis provocēja, bet pati Pakalniņa un Diena regulēri provocē cilvēkos naidu un dusmas, bet neprovocē domāt. Tas slikti. Šoreiz gan rakstīts ar normālu žults devu, domāju, ka būs vairāk..... Bet tā Pakalniņa, ko vakar redzēju TV kastē, izskatījās labi. Tikai par barikādēm- nu galīgi garām!!! Un cilvēku skaits, ko te piemin, arī stipri pārspīlēts. Saujiņa aprobežotu un sakurinātu penšu un sorosiešu, kuri iedomājas, ka viņiem ir misija nest gaismu vietējiem bauriem. Bet gaismu nenes nīstot un lamājoties. Nevienam nevajag to patiesību, ko izverd reizē ar žulti un kas liecina tikai un vienīgi par patiesības paudēja gremošanas problēmām un garīgu aprobežotību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas