Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Latkovskis: Situācija nacionālo attiecību jautājumā palikusi gandrīz nemainīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux-lauķe
l
Pārdevējas, iespējams,vairāk runā latviski, kaut gan tas ir atkarīgs no tā, kā paši latvieši ar viņām sarunājas. Toties Ušakova un pārējie kremļa čekistu atbalstītāji RD kļūst aizvien nekaunīgāki. Rīgas galvenajam arhitektam krievu valoda jāzina, nu vai tas nav nekaunības kalngals. Varētu padomāt, ka ar fašistisko un mežonīgo Krieviju sadarbība arhitektūras jomā tā vien kūsās. Šoreiz Vienotība - malači. Vismaz neslēpto cūcību kaut cik mazināja.
vesturnieks
v
Latkovski kungs, vai nebutu derigi tiem Latvijas pilsoniem, kuri loti grib palikt pie krievu valodas, piedavat brivpratigi izbraukt uz Krieviju, kura tacu saukt visus krievus braukt atpakal uz savu dzimteni.
Vilis
V
Ja arī pats Latkovskis turpinās domāt, ka citi ir tie, kas grib uzmest, "kā jau pie šiem ir pieņemts"nekas labs nav sagaidāms.
tantuks
t
1.Nepilsoniem kuri grib iegut pilsonibu uztaisiet 3 menesus so pasakumu bez maksas,bridinot paris menesus ieprieks izsutot vestules personigi.ja aizies un nokartos eksamenus labi,ja ne pasi vainigi. 2.Uztaisiet referendumu par Uzvaras pieminekla nojauksanu. 3.Referendumu par privilegiju iegrozosanu.
Ivars Graudums
I
Pareizi! Referendums bija ieguvums un miermiiliiga uzvara latvieshu tautai, jo tas skaidri paraadija, ka latvieshi neveelaas otru- krievu valodu kaa valsts valodu. Par to bija gandriiz veerts izdot tos 1,7 miljonus Ls. Un referenduma iznaakums ceela latvieshu pashapzinju!
muļķi pret gudrajiem
m
ši problēma nekur nevar pazust un NEDRĪKST!!!!!!!!!!! MUMS IR JĀBŪT PRET MUĻĶIEM NEKAUŅĀM ZĪDAIŅU IZVEDĒJIEM VERDZĪBĀ.
ja
j
un rigas dome paklusam turpina iebidit krievu valodu visos limenos - jauna rigassatiksmes majas lapa jau ir izveidota krievu valodaa, valsts valodu piedāva izveleties ka svesvalodu lidzas anglu valodai! Cukas tadas!!!
es
e
Šitas Latkovskis vispār tāds prātīgs vīrs. Nekad nestreb karstu :)
Ha-Ha
H
Jaa, no saakuma nogaida, ko citi teiks:)
  • 2
  • 0
Bucha
B
Protams, ka referendums tautas viduu nav mainiijis savstarpeejaas attieciibas. Etnisko jautaajumu cilaashana naaca no "politikjiem". Nemeegjiniet sev pierakstiit bonusus. Mees referendumaa balsojaam pret politikju neizdariibu!
lauķe
l
Ir gan mainījis.....Rīgas veikalos pārdevējas "atcerējušās latviešu valodu......Kas attiecas uz referendumu , nekādi neattiecinu to uz politiķu izdarībām vai neizdarībām.....Balsoju pret krievu bezkaunību.....
  • 1
  • 0
Rusins
R
Latviesu tautas spej stavet pari siem zidu un krievu neonacistiem, kaut gan latviesim vajadzetu butu daudzi neiecietigakiem pret siem zidu un krievu neonacistiem,kuri megina iznicinat Latvijas valsti un latvieus tautu. Latviesiem vajadzetu butu neiecietigiem pret Latvijas valsts izlaupitajiem un latviesu tautas slepkavam, genocida realizetajiem pret latviesu tautu pedejos 20. gados, Godman un LC, Skele un TP, Lesinski (sievas uzvards Slesers) un vina banditiskajiem grupejumiem, Lembergu n ZZS. Latviesu tauta var butu lepna un prieciga par to, ka tiesi latviesu tauta, atskiriba no Latvijas degradetajiem, zagligajiem, slinkajiem, meligajiem, divkosigajiem, alkatigajiem kretiniem politkiem, kuri 20. gadus pazemo Latvijas valsti un latviesu tautu, kartejo reizi izglaba latviesu valodu un Latvijas valsti.
Juris
J
Nevajag klausīties. Latkovska k-gs dezinformē sabiedribu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas