Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs aicina Vienotību partijas vadību vēlēt atklāti

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs paziņojumā presei aicinājis partiju Vienotība aicina atteikties no "dubultmorāles politiskajā kultūrā" un reglamentēt partijas amatpersonu atklātu ievēlēšanu, portālu Diena.lv informēja pats A.Lembergs.

"Partijas Vienotība politiskā elite aktīvi virza priekšlikumu grozīt Saeimas kārtības rulli, lai noteiktu, ka balsojums par dažādu amatpersonu ievēlēšanu un apstiprināšanu Saeimā būtu pilnībā atklāts. Viņi deklarē, ka šādas izmaiņas nepieciešamas, lai nodrošinātu tiesiskumu un caurskatāmību. Domāju, ka politiskās partijas Vienotība līderiem šādu izmaiņu rosināšanu, t.i., tiesiskuma un caurskatāmības nodrošināšanu, vajadzētu sākt vispirms ar sevi - izmaiņām politiskās partijas darbībā, reglamentējot partijas amatpersonu atklātu ievēlēšanu," sacīja A.Lembergs. Viņš norādīja, ka partijas Vienotība statūtu 24.2. un 24.3.punkts paredz partijas valdes un valdes priekšsēdētāja ievēlēšanu, aizklāti balsojot. "Pretējā gadījumā iezīmējas pretrunas starp pašu deklarēto un realizēto politiku," piebilda Ventspils mērs.

"Aicinu Vienotību vienreiz atteikties no dubultstandartiem un dubultmorāles politiskajā kultūrā, kur vieni principi eksistē attiecībā pret citiem, bet pilnīgi citi - attiecībā pret sevi," teica A.Lembergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas