Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lembergs: neesmu tik aprobežots, lai pasūtītu amnestijas likumu savam advokātam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko niekojies... Aivar...
k
.... ... TAVEEJIE vienkaarshi gribeeja tev pateikties par visu liidz shim kopaa piedziivoto........... TAA BIJA PATEICIIBA ..... Citaadi kas zin, ja tieshaam ''galva ripo'', kas buus ar Viniem,??? Ko , vai speesi veel paliidzeet ? ?????
mērglis
m
nabadziņš , labaa roka nezin ko kreisaa dara, laiž te kaa Zariņa gos , buutu šis mutantis aizgaajis i gailis pakaļ nedziedaatu , ar prieku un sajuusmu buutu pieņeemis amnestiju , tikai varbuut no sevis atkariigajaa lapelee buutu iespiedis rakstu " man nevajadzeeja , es nebiju neko noziedzies , bet paldies par to pašu..." ,nekas neatliek , tagad tik saac mekleet ( pirkt ) izziņas ka neesi riktiigs , taadus arii čohaa nebaaž...iznaaks leetaak kaa ar to amnestijas mutanti .
zoss
z
Tā vajadzīga STIPENDIĀTIEM.
Antons Sprākļa
A
Pieņemsim, ka Lembergs ir zaglis bet pietiek palūrēt uz Ventspili lai saprastu, ka īstie zagļi ir no TP un citām koalīcijas partijām, Rīgas graustus nevar salīdzināt ar to ko paveica "zaglis" Lembergs.
Tā tas ir...
T
Stulbs nav - bezkaunīgs gan.
ak
a
Nē , aprobežots tu neesi , tiešām nē. Jo citādi nespētu nozagt valstij ti daudz miljonu un muļķot cilvēkus.
Ha
H
Lembergu jau nu gan par stulbu diez vai var uzskatīt. Tieši otrādi, domāju, ka valstij ar tādu ne visai attīstītu domāšanu šoreiz pārāk ciets "riekstiņš" patrāpījies - un kodēja zobiņi drīz būs ārā.
Zvir-bergs
Z
Lembergam ir kkāds ''svētās govs'' sindroms...Nez ko viņš domā vakarā, vienatnē domājot par to, kas notiek un labi zinot kad un ko ir darījis...Vai arī tad viņš vaino Sorosu, Maizīti,JL un Knab?Īstenībā nebrīnītos, jo lasot cik bezkaunīgi Lembis melo, nešaubos ka daļu savus melus Lembis jau uztver kā patiesību.
alias
a
Tik aprobežots nē, bet tik nekaunīgs gan varētu būt.
Muhameds
M
Nu, kad mēģinājums iegrūst šos likumus Saeimā ir IZGĀZIES, tad jau protams Lembergs ir lielais runātājs... Katru reizi, kad lasu kādu Lemberga interviju, es pārliecinos par atziņu, ka Visam ir robežas tikai ne cilvēka stulbumam...(tas tieši par A.L.) Sorosa un prokuratūras paranoja viņu vajā jau gadiem...Žēl pilnīgi cilvēks, tikai Zvirbulēns viņu saprot un atbalsta, piebezdot Dienas komentāru sadaļu
Kabula
K
aprobežotības robežas skaidri redzamas katrā šīs personas publiski teiktajā vārdā, par konfidenciālu sarunu atšifrējumiem nemaz nerunājot.. konkrētu likumprojektu, pilnīgi iespējams, pasūtijis nav - vienkārši pateicis saviem pakalpiņiem: man vajag rezultātu, bet, kā jūs to panāksiet, tā jūsu problēma..
ZBL
Z
Kā tad Lembergs rīkotos, ja nebūtu aprobežots? Varētu taču uzmest pāris gudros variantus.
who cares
w
Varbūt, aprobežots ir advokāts...
ZBL
Z
Protams, protams ka nav vainīgs spiegošanā. Par to vien liecina viņa un Loskutova saruna, kurā komunistu poļitruks lūdz paturēt amatā Bodi, jo šis piegādājot informāciju.:)
zvirbulēns
z
Maizītis cenšas to visu pārvērst par teātri! Nost ar maizīti!!!111 Maizīša pirksts!!!11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas