Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs pērn bijis parādā aptuveni 9,5 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Nu un mēģiniet atcerāties CIK miljonus Pundurs jau šogad ir izspiedis no valdības celtniecībai,kur ir vislabākās iespējas / bērnu sl-ca u.c./ apzagt valsti un piepildīt savu kabatu. Vai kādam nešķiet dīvaini,ka tieši Dombrovska valdības laikā Pundurs kļuvis tik apsviedīgs?! Godmanis to nepieļāva!Tātad Dombrovskis der tikai par vistu ganu,ja nespēj valstī uzturēt likuma kārtību. LEMBERGS NAV NEKAS VALDĪBĀ un Saeimā! ITIN NEKAS !! Viņš ir vienas izzagtas domes ierēdnis ,ne vairāk! Nu ja 1-ais KP sekretārs šo uzskata par savu maizes tēvu ,tā ir Gusta problēma! ES PROTESTĒJU PRET LEMBERGA / вор в законе / VISATĻAUTĪBU !! ES NEVĒLOS,ka LATVIJAS VALSTĪ LIKUMUS NOSAKA ASTOŅKĀJA MAFIJA !! Вор должен !!! сидеть в тюрме !!!
juris
j
Kādas problēmas. Šitais ierēdnis visu nokārtos mierīgi. Kā viņam paveicies dzīvot tādā plebeju valstī kā Latvija un tieši tagad, kad komunisti un līdzskrējēji var brīvi šeftēt.
Vodka
V
Ko Jūs te cepaties! Tā ir kārtīgi izdomāta shēma! Reāli neko viņš nav parādā!
KLM
K
ka lembis ir izsutijis savas triecienbrigades no ZZS meklet pazudusos miljonus ................................................... .................................... jā, tā ir, triecienbrigādēm maksājot pat dubultstipendijas
he he
h
Tagad skaidrs,kāpēc Lembe grib tikties ar starptautiskajiem aizdevējiem- viņš grib aizņemties naudu pa lēto!
durnis
d
Nu super...lembi ietupina, konsfiscē visu viņa mantu un valsts saņem -9.5 miljonus... LĀČUK ieskaiti tos savā grieztajā bu'džetā !!!
Dr.xy
D
Tas nav vienigas nelaimes,ja ciganzens mus pametis,vel klat naks:nespid meness,neaug senes.Ir kluvis zinams,ka lembis ir izsutijis savas triecienbrigades no ZZS meklet pazudusos miljonus.Naudinu esot sabazis konsevu bundzas,un saracis dazadas vietas Kurzemes mezos.Ta ka galvina vairs nestrada,tad vairs nezina kur.Sniegsot sudzibu Satversmes tiesa, ka nacionalie partizani ( mezabrali) esot konservu bundzas ar naudu nozagusi.
NAIVĀ
N
Tad jau sanāk ,ka viņš neprot saimniekot ,kāpēc tad viens otrs viņu grib par premjeru?
zzz
z
Interesanti kā viņš spēj segt procentu maksājumus ar tik pieticīgiem legāliem ienākumiem
KLM
K
lai lembis nedod Dievs mus nepamet.Nebus katru dienu zinas, kaa mes to pardzivosim, Vai, vai, vai. ....................................................... ................................................. Nekādā ziņā lai nepamet ! Latvija momentā sabruks, apstāsies rūpnīcas, aizsals ostas, upes sāks tecēt uz otru pusi, nekursēs vilcieni, sabruks tilti, prokurori paliks bez darba, tiesneši izmisumā... Nē, tikai ne to - lai mūs nepamet !
Trahtenbergs
T
ar Kirsonu un Sakniiti uz viena liimeņa , cik paraadaa valstij nesamaksaatos nodokļos ??/ stipendijaas izmaksaajis teju pusmiljonu ls un 800 000 dolaaru ko nodeklareejis kaa aizdoto???kam tad citam kaa augļotaajs buutu devis , tam bendesmaisam neticu nevienam vaardam
k1...
k
Cik ineresanta zina. Un ko tagat--visai Latvju tautai rugti jaraud, Lembis nabags. Kas mums tagat jadara, laikam jasamet, lai lembis nedod Dievs mus nepamet. Nebus katru dienu zinas, kaa mes to pardzivosim, Vai, vai , vai.
borcinsh
b
brinamies ka Valsti ir bardaks - "cilvecinsh" sez visas kleslos ! ( var gadities. ka kaut kur vel skaitas ari par ginekologu...?)
Lelle
L
Nu kāds tur oligarhs, nu totāls nabags, pilnīgs un galīgs bomzis...tie īpašumi tāču nav 9,5 milj. vērti!!! Kā parādnieki piedzīs visus parādus, tā ubagtarba garantētā...:))) Kur ir mūsu tiesībsargi?! Kad un kurš izķidās viņa ofšorus, kuros tautai nozagtie miljardi nobēdzināti?
kk
k
Nu, viņam jau vienmēr ar naudiņu bijis grūti, tāds trūcīgs un pieticīgs... Tāpēc i' visu laiku jārosās - pat stipendijas jāmaksā, lai vēlāk nāk atpakaļ ar kaudzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas