Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lietussargu grupa vēl runā ar Vienotības partijām, kurā iestāties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jonas
J
Tikai muļķis var ticēt, ka šī varavīkšņoti zilā Sorosa komopolītu grupa ir par latvieti saimnieku savā zemē, latviešu tautas latvisko garu un patriotismu tā ir izteikta liberālistu grupa, kura ar visiem spēkiem cenšas latviešu tautai atņemt viņas nacionālo piederību. Interesantu, kurai tad no "Vienotības" atleks Sorosa piķa kušķis priekš vēlēšanām. Vai tiešām latvieši uz šo idiotismu uzķersies tad viņi ir muļķi es nēsmu latvietis, bet lietuvietis, kurš ieguvis Latvijas pilsonību un tad saprotu tās patiesos mērķus vismaz es balsošu par latviešu nacionalitāti visticamāk par Visu Latvijai un TB/LNNK apvienoto sarakstu
sapņotājs
s
Bet vai nevar tā, ka Ēlerte sadalās 4 mazās ēlertītēs un iestājas katrā vienotības partijā?
sapņotājs
s
Viņš jau sen tās visas (Vienotības partijas) uztur!
pilnīgs sviests
p
Tiešām nesaprotu tos latviešus, kas taisās balsot par Vienotību un lietussardznieku grupu jo īpaši.
aradhana
a
Acīmredzot, Sorosa tētiņš vēl domā, kuru partiju pirkt...
Aldonis
A
to sauc par risku novērtēšanu un viedu tāļredzību :(
nelietība.
n
tajā brīdī kūdīt, lai prasa lielākas algas un pensijas bija īsts boļševiku 4.jūlija iznāciens, ar kuru tauta tika kūdīta pret valsti. Vai tad šie "gudrinieki" nesaprata, ka tas nav iespējams? Bet, ja saprata, tad tā bija milzīga nelietība.
Aldonis
A
Atnāc! Lietussargu mājās atstāj, Pastaigāsim ielās slapjās. Peļķēs sabirušās zvaigznes Mēģināsim augšā uznest. Jauna dziesma tā vai veca, Uzliec roku man uz pleca! Novelc kurpes, kājām basām Bridīsim pa asfaltrasu. Vakardienu svied aiz skapja, Pastaigāsim ielās slapjās! Atnāc! Zinaida Logina, laikam
līdēja
l
Un kāds ir L.Čigānes veikums - arī tendenciozi viennozīmīga izturēšanās pret Tautas partiju un Latvijas Pirmo partiju. Tagad izrādās, viņas mērķis bija pašai ielīst politikā!
pretekļi
p
Viscūciskāk Ēlertes Lietussargu grupa izturējās pret Godmani, kurš no visas sirds strādāja dienu un nakti, lai radītu iespēju izvilkt Latviju no krīzes, vienlaikus saglabājot sociālās garantijas mazaizsargātajiem.
A vante!
A
Ēlertes Lietussargu grupa savu darbu ir padarījusi - ar nemitīgu kūdīšanu pret Tautas partiju un Latvijas Pirmo partiju, tā ir attīrījusi politisko skatuvi Vienotības partijām un sev.
jautājums
j
Nu jā.. Tagad droši vien tās trīs partijas trīc un dreb, un cer, ka ne viņi būs tie laimīgie . Jo ,ja no saraksta jāatdod 10 vietas....Un tad vēl šitie jaunkareivji ,nesašmucētie, dabū plusus...Principā vecie buki tiek nostumti nost no varas konkrēti. Un atkal...Ienākot tādam skaitam jaunpienācēju ar ambīcijām un vārdu, būtiski nobīdās varas un lēmumu pieņemšanas centrs partijā. Ir par ko paraizēties !
nu
n
Nu tie laikam, nakotne var palikt bez ,,čīnām,,.Meķlē kur noenkuroties?Bet par tiem lietussargiem gan nevajadzeja čākstēt, visi taču atceras prasija lielakas algas,lielakas pensijas,un ...dabuja...čiku... un vēļ mazāk......
Zole
Z
Par latviešu nacionālo spēku nīdējiem pie kuriem arī pieskaitāma Ēlertes grupa un SCP ar Pabrikiem un Štokenbergiem, es pēc labķās gribas nevaru balsot tie ne ar, ko neatšķiras no zagligajiem naudiniekiem Šķēlistiem un Šeseristiem viens zābaku pāris daudz jau neatpaliek kosmpolītiskais JL vai tie veidos Latviju priekš latviešiem, kā tam jābūt jo latvieši ir šīs zemes etniskā tauta stipri šaubs, lai viņi iet galīgi visi ratā no sākuma domāju balsot par Vienotību, bet redzu, ka pēdējais laika notikumi liecina, kā tā nav latvisko spēku vienotāja, bet velns zina, kāds liberālistu mistrojums kauns par tādiem latviešiem. Es balsošu par tiem kurus visu laiku uzpirktie un izpārdotie medji ignorē, jo patiesībā nekalpo latviešu tautai, be gan kam kurais es atbalstīšu šajās vēlēšanās Visu Latvijai un latviešu nacionālo bloku.
jautājums
j
Nu jā...Stundu stāvu domādama, kam lai sēžas kamanās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas