Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lietuvas premjers: ideja par Satversmes grozījumiem nāk no Krievijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mur
m
Jūs ko, nesaprotat, korišs Ķirķils sazvana korišu Godmani un prasa: kas jums tur notiek. Godmanis sāk šo "gruzīt": sak, tā un tā, mūs te apceļ - mēs tik daudz tautas labā strādājam, bet mūs apceļ. Tak demokrātiski ievēlēta Saeima saproties... un vēl atgādina, ka šis pavasarī šamajam piešķīris Lietuvas augstāko apbalvojumu - un kā tad tāds, kas apbalvots, var darīt sliktu savai valstij?! Protams neko nepasaka par cementa ministri un zirgu ministru un Bresi, piem.
Karakuls
K
Nu tad lai Kirkils runā par Lietuvu un liek Latviju mierā. Un lai padomā, vai mēs esam milzu sajūsmā par to, kā viņa valsts izturas pret savu kaimiņu, piemēram, norokot radioaktīvos atkritumus tieši pie mūsu robežas un ik pa laikam pludinot Mažeiķu naftu pie mums pa jūru.
monitors
m
Sakarā ar Kirkila paziņojumu. Vajag sekot līdzi lietuviešu politiskajai dzīvei, tad šis paziņojums kļūs saprotams. Lietuviešiem 13. septembrī būs parlamenta vēlēšanas. Pret pašreizējo koalīciju cīnās divas revanšistu partijas. Vienu vada no prezidenta amata nepamatoti gāztais Pakss, kas sabiedrības vilšanās apstākļos pašreizējos politiķos ir uz viļņa, otru partiju vada Uspaskihs, krievu izcelsmes politiķis, kuram arī bijusi ietekme Lietuvā. Šajos apstākļos Kirkila piesauks Maskavas "spalvaino roku", cik vien bieži iespējams, jo revanšistu partijas arī priekšvēlēšanu aģitācijas gaisotnē tiek raksturotas kā Maskavas balstītas utt. Tā kā igauņiem tuvākā laikā nozīmīgu vēlēšanu nav, tad arī reakcija uz Latvijas referendumu nosvērta.
monitors
m
Ar prieku SC rindās uzņemtais biedrs Kabanovs to labi parāda. -------------------------------------------------- ----------------------------------------- Kabanovu nav iespējams uzņemt Saskaņas Centra rindās, jo SC ir četru partiju apvienība. SC rindās var uzņemt partiju, bet ne fizisko personu. Viņu var uzņemt kādā no šim partijām. Tad kurā no šīm partijām Kabanovu īsti uzņēma?
Kāds naivums!
K
Ņe peregibai palku, Ģedimin Kirkil! Lietuvieši, protams, ir daudz piesardzīgāki attiecībā uz Kremli, tomēr Kirkils ir pārāk labās domās par mūsu noziedzīgo valdību un nespēj iedomāties, cik lieli nelieši pret savu tautu ir tieši valdošā banda, kurā neviena krieva nav, ja nu vienīgi kāds pieaicinātais recidīvists, kuram mafija uztic tik svarīgu darbiņu kā novākt Peimani, Liscovu vai vēl kādu.
leda
l
sKATOTIES KĀ dIENA APRĒJA Jāunā viļņa krievus,kā trakoja pret veselo saprātu referenduma jautājumā,tad pat muļķim ir skaidrs,ka te tika īstenota Sorosa griba.Apzināti tika jaukts gaiss,lai nolaistu tautai asinis.Krievijai pašai zemes pietiek,bet ir tautas,kuras ir nolādētas klimst bez dzimtenes.Smuki jau skan Latvijas vietā Sorosija.Kālab tad Latvijas inteliģence kā tādas Čaka ielas maukas pārdodas Sorosam.Lieciet vienreiz krievus mierā.
am
a
Estere 18:48 Jā, esmu pilnīga muļķe, kas neprot lasīt, nezina Latvijas iekšpolitiku un tās virtuvi, man prātā neienāk pasekot tam, kā attīstījusies Latvijas Satversme, tāpēc katram krievu polittehnologam esmu gards kumosiņš. Ja Krevija saka - jāgroza satversme, tad es - skriešus uz referendumu, lai satiktos ar daudziem jo daudziem citiem tādiem muļķiem kā es. Bet tas nu gan nāk no Krievijas, ka Lietuva nu jau gatava piekrist Baltijas jūras gāzes vadam!! Ko par to neuzpērkamais godavīrs Kirkils domā? Ka tik šis nav tikpat dumjš kā es, nabaga latviete... ================================================ Žetons! DIVI žetoni!
nasca
n
Varbūt viņš ticis pie kādiem slepeniem arhīviem, kur teikts, ka 1933.gada Latvijas Satversmē paredzētā iespēja tautai dot lielākas tiesības Seimas atlaišanā, ir "piesūtīta" no Krievijas (PSRS)?
nasca
n
Paldies, Dievam, ne tikai mums ir politiķi, kuri neko nesaprot no politoloģijas! Ķirkils ir ačgārns, ja secina, ka lielākas tiesības tautai atlaist Saeimu ir "demokrātijas diskreditācija".
Jautrais
J
Viņam nav taisniba, pie visa vainīgas pašu stulbums.
neiesim vis
n
Mēs, latvieši, uzkorumpēsimies līdz zobiem, un tad tūlīt iesim - kur?, nu protams, ka uz Lietuvu - tā liekas, ka Kirkila kungam drusku uztraukumam ir pamats, jo austrumu melnsarkanais iespaids Latvijā ir apmēram tāds pats kā Lietuvā, un lien iekšā ekonomikā, un reizēm arī politikā.
@
@
Nelejiet ūdeni, pat ja mākat to Maksimā tirgot. Neviens nevar diskreditēt, kā vien pašu politikāņi, aprijušies, Maskavā bieži redzami, pie gāzes vada idejas piezīdušies, nacionālie uzņēmēji, kas visu iegūto krieviem ātri vien pārdevuši ...
tam observer
t
cik tad vakar ieķēri,ja vēl šodien dullums turas.
K-K
K
... Tiri ticami, ja izprot Makiavellianisma skalas slanotos politikas plauktinus un 'skaldi un valdi' bezprincipa arpolitiku ar ko Krievija izplata atkal hegemoniju Piebaltija ...
Altin Yildiz
A
Pilnīgas muļķības. krievija vismazāk vēlētos, ka tās pakalpiņi, nolādētie kangari, kas atdeva Abreni, tiktu aizmēsti mēslainē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas