Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Maklakovs: Krievija pārbauda NATO reakciju Baltijas gaisa telpā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Pārāk liela ievērībai tik primitīvai un ikdienišķai izdarībai. Spiegmašīna lidinājās tur, kur visiem tas atļauts, pat krieviem. To atbilstoši militāro lidoņu rituāliem pavadīja. Rosņa ar tādu lidojumu nav palikusi ne agresīvāka, kā jau ir, ne diemžēl mierīgāka. Mūsu ministram uz to vajadzētu noskatīties rāmā mierā, sabiedrībai – ar mazu ironijas piedevu, bet bez pārspīlējumiem, augstākajām militārpersonām – mierīgi klusībā darīt savu darbu. Visiem – atcerēties, ka krievi kaimiņos ir drauds vienmēr un neatkarīgi no kāda atsevišķa izlēciena.
žaks
ž
Tagad varbūt es Jūs apbēdināšu, norādot, ka vispirms par šāda līmeņa pārkāpumiem tiek ziņots augstāk stāvošām amatpersonām, un šajā gadījumā aizsardzības ministram. Kur piekrītu, ka Maklakovam ar brandžu tas bija jāzina. Bet kur nepiekrītu, ka Lieģim tas kļūst zināms no medijiem. Un ja jau viņš, nabadziņš, to neuzzināja no NBS, tad lūdzu lai sāk rīkoties, nevis šļupstēt, ka viss ir kārtībā un viss ir labi! " Pirms runā apsēdies uz beņķa un apdomā, kurš par ko ir atbildīgs!"
MiG R.i.P.
M
Svaiga ziņa: Krievijas valsts ir gatava pārdot MIG rūpnīcu par 1 rubli (17 santīmiem), bet diezvai kāds būs ar mieru to nopirkt, jo tāds mēsls nevienam nav vajadzīgs. Viena MIG akcija patreiz maksā 0,00000005 rubļu. Rūpnīcai ir 45 miljardi rubļu parādu un tā strādā ar 11 miljardiem rubļu zaudējumiem gadā.
Bo
B
Krievi vienkārši orientējas pēc NATO lidmašīnām, lai nepazaudētu kursu un nenokristu, kā tas notika pirms pāris gadiem ar SU-27 virs Lietuvas. Jo krievu kompasi rāda ļoti aptuveni, GPS ierīcēm naudas nav, bet karti lidotāji nesaprot, jo vecuma dēļ jau paspēja aizmirst visu, ko macījas lidotāju skolā.
to kri
t
tāpēc, ka neviens nekur vēl 'neielauzās', ja tu lasīt proti.
Valērijs
V
Bet ja Latviju nepatrulētu, tad Krieviem nemaz nebūtu vajadzīgs veikt uzlidojumus mūsu virzienā...
Šampēteris
Š
Maklakova kungs sev glaimo. Krieviņš tikai pārbaudīja vai spēj atrauties no zemes, vai māk rīkoties ar karti.
A
A
Pretgaisa aizsardzībai jāizveido speciāla vienība, kura būtu apbruņota ar modernakajām kaķenēm. Vienības vadībai jāorganizē štābs ar apgādes dienestiem un atpūas bāzēm Jūrmalā.
nv
n
nu, ja mūsu bauri turpinās vaimanāt un bļaut lai aizsardzībai griež vēl un vēl, tad mūsu dalība NATO tiešām kļūs simboliska...
Vingrinajums
V
Nakam reiz janotriec to krievu lidaparatu. ASV skaidrosies ka "tikai trenejas"
jupis
j
Man Jūs jāapbēdina, tas ir loģiski. Vai Lieģim kā ministram pirmajam tas ir jākonstatē, ja ir Nacionālo bruņoto spēku komandieris Juris Maklakovs un visa pārējā brandža, kas izskatās, ka plānot prot tikai pie "maršala" Salacgrīvā. Pirms runā apsēdies uz beņķa un apdomā, kurš par ko ir atbildīgs!
@
@
Kremlis gribēja no gaisa izlūkot vietu Brīvostas teritorijā, kur SS (Sam Šleser) jau ar pīckām iezimē 30 ha teritoriju labajiem Krievijas uzņēmējiem ar 50 000 darbavietām.
žaks
ž
Lieģis par krievu lidmašīnu un NATO darbībām attapās tikai tad, kad prese viņam to pateica. Tāds, lūk, mums ministrs un tāda " operativitāte" .
jupis
j
Kāpēc klusē LR ārlietu ministrija par šo nedraudzīgo akciju? Izskatās, ka ar letinu domāšanu mēs kaut ko teiktu vai protestētu tikai tad, kad krievu zaldāti jau maršētu dziļi iekšienē Latvijas teritorijā!
letins
l
tas notika pierobezaa nevis LV gaisa telpaa... tadel krievijai nekas ipassi nav japaskaidro-ielauzusies svesa gaisa telpa vini nebija.... cik atceros dazus gadus atpakal krievija ko lidzigu izdarija pie lielbritanijas gaisa telpas robezas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas