Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mamikins: neesam gatavi dzīvot pilsoniskā sabiedrībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūk,
L
arī šeit redzams Mamikina provokatīvais darba stils - tieši viņš vēlas manipulēt ar cilvēkiem - pat ar ministru un valsts prezidentu. “Kad mana kolēģe no TV5 Valsts prezidentam palūdza pateikt divus vārdus “Sčastļivovo roždestva!” un viņš bija gatavs, tajā pašā brīdī prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa vienkārši paņēma prezidenta ķermeni un aizveda prom no kamerām.
Jau
J
sen Mamikins tracināja sabiedrību uz nacionālām nesaskaņām. Studijā viesiem no Krievijas uzdeva provokatīvus jautājumus, kā piemēram, vai uz ielām netiekat aizskarti utt. Vairākus gadus gaidīju, kad viņam beidzot aizliegs strādāt ēterā. Viņš ir netīrs, riebīgs provokators.
Vidvuts
V
Par ko jūs te tagad vispar runajat? Ņemiet Mamikinu sev ka piemeru kurš veic savas pilsoniskās funkcijas. Viņš veic aptaujas kurus būtu javeic latviešu analītiķiem. Ko ne tā? Nu tad pavaicajiet par to kaut vai Grūtupam.
Jānis M. Skuja
J
Jautājums bija tāds divdomīgs, bet vai vajadzēja NRTP rīkoties tik populistiski, šaubos. Kur tad viņi bija kad bija jārāda filmu par Putinu? Kur viņi ir kad televīzijas neievēro likumu par valsts valodu? Par Zatleru un viņa padomniekiem nemaz nekomentēšu... Izsmiekls.
žoržs
ž
Man ar drīzāk liekas, ka Latvijas godu un cieņu aizskar tāda LNRTP, kas kādā totalitārā vai autoritāā valstī cenzē saturu, nosakot, ko drīkst žurnālists teikt un ko nē.
vim
v
neesam gatavi dzīvot pilsoniskā sabiedrībā... Vai gan ir vēl kāds cits veids nogatavoties, kā dzīvojot pilsoniskā sabiedrībā un veidojot to...
j.tarnovskis
j
Negatavība dzīvot Mamikinsa pilsoniska,demokratiska un,vispar,civilizētā sabiedrība pilnīgi saprotama.Ļoti precīza diagnoze.Krieviski runaošie (tie nav krievi),vai vienkarši krevsi, tas ir cilvēku kopiena kura izveidojas 19 g.s. beigas. Tai nebija ne kulturas,ne teritorijas ne nacionalitātes.Visas tas sastavdaļas ļava vairakiem avanturistiem sakt no Kriievijas ka nacionalo valsti iznicīnāšanas 1917 gadā. Pēc tām parņema doma par valdišanu visā pasaulē.(9 majs – ļoti cieniga diena) .Neatmet šo domu krievsi ari šodien.Cik milionu upuru atnesa pasaulei ši varena doma ,ari šajā gdsimta Gruzija bija vainiga viņus priekšā. Mamikins visu to labi zin un saprot.Viņš ir tik pat mežonigs kā visi krevsi,tāpēc viņam pilnigi sveši tādi iēdzieni kā Tēvzeme,Ddzimtene,Himna vai valsts karogs.Viņš ir izglitots kas ļauj viņam bū tciniskam,vissciniskā televizijā.Bet tās nau talants.Gandriz visa prese plašajā Krevijā turas uz ziepju burbuļiem.
pamela
p
Mamikin,tava muldēšana tik ļooti atgādina 1917,gada FUFAIKU VDK iezombētu žuraļugu , PSKP idejiski apmauto,pesteļošanu.Jums ,krieviem,TIKAI nodokļi ir lojalitātes kritērijs.Tad cik STULBAM ir jābūt lai kaut ko tādu gvelztu,JO nodokļus maksā,LAI NO VALSTS saņemtu kādus pakalpojumus,ne savādāk!LOJALITĀTE,MAMIKIN,IR pavisam kas cits un TU to ZINI.TU un 5-tā kolonna Kremlim nodokļus NEMAKSĀ,BET esat ar visām patroškām lojāli KREMLIM.TE IR tā lietas būtība.LIEC tos nodokļus mierā! Domaju,ka Suslovs / VDK ideologs,kam Gebelss klāt nestāv / ,tev piešķirtu Staļina ordeni par tik redzamiem meliem un LOJALITĀTI Krievijai,jo tavi prātuļojumi par to,ka cilvēkam ,kurš ikdienā domā par izdzīvošanu ir gluži vienalga kāds karogs un kādi vārdi himnā.MAMIKIN,9.maijā pie Staļina pirksta pārdaugavā tie lielkrievu šovinistu un fašistu pūļi ,diez vai ir no "BIEZAJIEM",bet viņi izmantojot LATVIJAS zemi un nodokļu pienākošos labumus ,dzer samagonu,rij voblu un auro častuškas ZEM KRIEVIJAS KAROGA un HIMNAS!!! Vai tavai Krievijai ir pakaļa nokrāsota un fasāde mēslos? Tu esi augstas klases NELIETIS ar vecā kaluma ВПШ VDK izskalotām smadzenēm. Krievijā par tādu pretvalstisku propogandu tu sen jau b'utu tur,no kurienes šurp atrāpoja Lindermans alias Ābels,drīzāk gan kruievžīdu ĀDOLFS!!!
AD
A
Nesaprotu, kāpēc mums stāsta, ka mamikins nav gatavs dzīvot pilsoniskā sabiedrībā. To taču redz.
Sirmais
S
Mamikin, ko Tu teiktu par šādu apsveikumu;''Tavi vecāki ir pieļāvuši liktenīgu kļūdu Tevi radīdami,tomēr sveicu dzimšanas dienā'' !
reo
r
Par to Ameriku gan ..,tad aizej uz melnādaino rajonu un nobļaujies"f***ing nigers" un sagaidi ar smaidu puišus, kuri noteikti par gribēs parunāt....
Zane Grīnberga
Z
krievs, go HOME !!!! neciešu !!!
Nu gluzi ta nav wd
N
Krievi te ASV nemaz negrib, lai zin, ka vini ir krievi. Par cik viniem ir smags akcents tad vairakums saka, ka no Eastern Europe. Kapec ta? Tapec, ka amerikani nevar ciest krievus!!
tādi esam
t
Pilsoniskā sabiedrībā nav pieņemama visatļautība un okupantu pēcteču atklāta ņirgāšanās par latviešiem svētām lietām Latvijas dzimšanas dienā.
lauķe
l
Manā izpratnē Mamikins tāds pats Čeloveks vien ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

"Es, tēlaini izsakoties, nelaizīšu pakaļu". Lasiet interviju ar Andreju Mamikinu portālā politika.lv


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas