Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mammas piens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
(๏̯͡๏)
(
pēc šī raksteļa sapratu, ka Dienu un Sestdienu vairs nelasīšu, neesmu ne gejs, ne lezbiete, ne vientuļa māte, bet šis te liekulīgais tipelis man lika saprast - Diena vairs nav tā DIENA ...
Anna
A
Vai tas būtu jāsaprot tā, ka Diena ir pret homoseksuālistiem? Tumsonība.
verbala nesaturesana
v
Visu lidzjutibu Varaviksnes Vienotibai, Varaviksnes biedres Elertes verbala nesaturesana grauj Vienotibas monolitas rindas kas var izpausies ka dazi biedri bus kategorisku pret lai vinus pieskaita varaviksnes biedriba.
Diens
D
Ja mans bērns skraidīs pa ielu izķēmojies un eksponēs savu orientāciju, tad atteikšos. Arī ja viņš demonstrēs normālo orientāciju tādā veidā.
Vilma
V
Agresīvi citāda ir pati Diena -pirms gadiem atbalstot vienus, tagad tos pašus noliedzot. Interesanti gan ko runās un darīs tik ļoti parezais raksta autors tad, ja kāds no viņa bērniem vai mazbērniem būtu homoseksuāls. Diemžēl no tā nav pasargāts neviens, lai cik pareizs un hetero viņš būtu. Via ar tādu pašu pārliecību viņš atteiktos no saviem bērniem? Ak jā un vēl -homoseksuāli šajā sabiedrībā taču ir tiekia vīrieši:) Ja TV reklāmā (ik pa brīdim vēlos vakaros vietējos kanālos var redzēt) divas sievietes mīlējās un aicina pievienotes - tad tas ir super un forši, jo viņās taču nav nekā homoseksuāla, viņas tikai tādā veidā uzbudina mūsu stipro dzimumu:) Tā divkosīgi un liekulīgi sanāk, bet tas jau tādiem skribentiem, ka S.Točam ir tikai dabiski, ka tikai maksā.
[email protected]
h
jebkurš cits viedoklis, ja tas bauda ievērojamas daļas sabiedribas atbalstu, ------------------------------ Cienījamais Ērik, vēlos pievērst Tavu uzmanību, ka pēc šī nosacījuma Jēzus Kristus viedoklis nav pilnīgi ņemams nopietni, jo tas pašā sākumā nebaudīja ievērojamas sabiedrības daļas uzticību un nebauda arī tagad. Lai gan celtnes ar krustiem torņu galā rēgojas malu malās.
[email protected]
h
Lielajā troksnī pavisam nepamanīta palika Patiesība - homoseksualitāte patiešām nav slimība, tā ir apsēstība... Bet kā lai iestāsta, ka ir iespējama "apsēstība", ja nevar iestāstīt pat to, ka pastāv "apskaidrība"?
[email protected]
h
Visu cieņu! Patiešām negaidīju, ka "Dienā" izlasīšu kaut ko prātīgu.
var sasisties
v
Sept. 23, 2010 - One in five gay/bisexual men in the 21 U.S. cities hardest hit by AIDS have HIV infections -- and nearly half don't know it, a CDC survey finds. Black gay/bi men and under-30 gay/bi adults are least likely to know of their HIV infections. The findings show that HIV infection rates remain strikingly high among gay and bisexual men, says Kevin Fenton, MD, PhD, director of the CDC's center for HIV/AIDS, viral hepatitis, STD, and TB prevention. "The number of new HIV infections each year is increasing among men who have sex with men [MSM], while remaining stable or decreasing in other groups," Fenton said in a statement.
Dollija
D
Viena no sabiedrības pamatvērtībām ir stipra ģimene: vīrs, sieva, bērni. Tā tas ir no Dieva, ja kāds nezina. Vēstule Romiešiem 1: 26-28. Mēs jau varam to nepieņemt, neatzīt, taču tas neatbrīvo no sekām.
Zirka
Z
Paldies autoram. Pilnīgi piekrītu katram teikumam.
var sasisties
v
"Man likās, ka mūsdienās pat tumsoņi saprata, ka AIDS iegūst ja inficētā cilvēka ķermeniskie šķidrumi nonāk otra asinsritē. Tas neatkarīgi not tā, kāda viņu orientācija." An official with the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) announced the CDC's estimate Monday that in the United States AIDS is fifty times more prevalent among men who have sex with men. By recently admitting that 'HIV is a gay disease,' Matt Foreman, outgoing Executive Director of the National Gay and Lesbian Task Force, acknowledged what the medical community has known for decades: the homosexual lifestyle is extremely high-risk and often leads to disease and even death."
liidzjuutiiba Vienotiibai
l
autors beidzot uztaustiijis teemu, kas vinja maizesdeveejiem dos daudzpadsmit procentus reitingu tabulaas eelertes partijas biedri savukaart vareetu aizteceet uz aptieku un paluugt kaadu liidzekli pret verbaalo nesatureeshanu - gan jau driiz atkal vajadzees: shiis personas tieksme izpausties nevietaa jau kljuvusi hroniska
bud
b
Latvija ir tipiska virieshu macho zeme,un sadi raksti tikai to velreiz pierada. Latvija nav neiecietiga tikai pret gejiem. Latvija ir neiecietiga pret visu savadako-invalidiem,reto slimibu slimniekiem,jaunajam maminjam,veciem nevarigiem cilvekiem,cilvekiem ar citadu viedokli utt.. Tadas pashas zemes ir Lietuva,Krievija,Serbija-visas shajas valstis domine macho virieshu dominance un agresiva iztureshanas pret visu savadako. Es te nemaz nerunaju par islama valstim,kur valda akmens laikmeta parashas,neizglitotiba un tumsoniba. Sieviete shajas valstis ir tikai sievishkjiga tad,ja gjerbjas "seksigi"(atliek tikai salidzinat gjerbshanas stilu Riga un piemeram Londona),neapstrid viriesha viedokli un klusi dzemde bernus. Sieviete shadas valstis tiek nolikta pie vietas gan biznesa,gan politika,gan majas. Paskataties,ka tiek nepartraukti uzbrukts KNAB Strikjei. Uzbruk jau tadi pashi macho tipi. Te viens no komentetajiem ir tads tipisks parastais macho tips-"Patiesibas ministrija"-noteikti pec profesijas advokats(spriezjot pec demagogjijas pludiem),pashtaisns pec velna,rupji noliek jebkuru citadu skatijumu,beigas vienmer nonakot lidz personigajiem apvainojumiem pret diskusijas biedru.
Padumjā Latvija
P
Alisa 11:54 "Mēs neizrādam agresīvi savu seksualitāti..." Jūs to darāt :), sākot ar praidiem :) . "Mēs gribam, lai mūsu ģimenes ..." Jūs arī melojat. Jo ģimene ir heteroseksuāļu iestādījums. Nu vienkārši NAV pedarastijā tāda jēdziena, kā ģimene :) . "Mūsu ģimenēs dzima, dzimst un piedzims bērni ... " Jūsu "ģimenēs" nevar dzimt bērni :). Vismaz līdz šim medicīniski nav konstatēts, ka divām sievietēm vai diviem vīriešiem dzīvojušiem pedarastijā pēkšņi sāktu dzimt bērni :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas