Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mirskis apsūdz airBaltic kompetences trūkumā un nolaidībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Ja arī pēķšni šim tirliņam radisuies slimīga interese par AB lidojumu drošibu, tad tam izbijušajam omonietim nav nemazākās sajēgas, pie kā un kādā veidā vērsties ar savu sā pi. "Retorisks jautājums EP priekšsēdētājam" nav ne īstā vietā, ne īstajam adresātam, pie viena vēl piemin EK. Neviens jau tāpat viņu par pilnu tur neņem. Zina jau, no kurienes tas sētas aristokrāts radies. Bailīgā omonieša bažas nav ES jautājums. Bet arī to viņš nezina. Kāds elektorāts, tads pārstāvis. Nožēlojami. Protams, ka gaudu koris arī tūlīt klāt. Cik man nācies lidot uz BRU - RIX nekādu stargadījumu. Apkalpošana aptuveni tādā pašā līmenī kā Luxair , piemēram uz Barselonu.
kkk
k
"...reisa Rīga-Brisele lidmašīna..." Laikam krutajam desantniekam Mirskim palika neomulīgi. Bet cilvēcīgi, ja nesakr paša intereses, tad līdz tam var nelikties ne zinis.
Ārzemnieks
Ā
"loti zemas kvalitates uznemums pasazieru apkalpojumos" --------------------- Nu nesmīdini mani! To var teikt par jebkuru uzņēmumu ex-USSR, jo tāda ir padomju cilvēku mentalitāte. Visticamāk Mirskim nepatīk tas, kas paziņojumi pasažieriem ir angliski un latviski, bet ne po-ruski.
diskobumba
d
interesanti kādā valodā uzstājās minhauzens mirskis?
viesis
v
Kas Ir Mirskis? Izbijis Krievu armijas virsnieks un tur jau tanī laikā dienēt gāja tie kuru intelekta līmenis aprobežojas ar frāzi - ljuminj jest ljuminj !
traductrice
t
Mirskis kaut ko zina? un arī runā? un viņam ir arī viedoklis? WOW!
Uldis
U
Mirskis apsūdz! Tas jau skan smieklīgi! Kāda Mirskim vispār daļa gar to, kas notiek Latvijā un Eiropā?
haha
h
Man AB neatgrieza zaudējumus, kas radās viņu nolaidības rezultātā un ko viņi solīja atgriezt, pēc kā es vairs tajā "izmēģinājumā" nesēžos. Nemaz nerunājot par trīs Austrumeiropas blondīnēm pie AB letes Rīgas lidostā, kas turpina čivināt un dzert kafiju un nereaģē uz klientiem. Viss AB ar neesošo klientu apkalpošanas daļu izskatās kā viens liels izsmiekls.
Guntis
G
Parlamentaara valsts ir visneefektiivaakaa uznjeemumu paarvaldiitaaja pasaulee. Ministri, prezidenti mainaas, rezultaataa - bezatbildiiba, meli, sekojosha korupcija un zaadziibas, par ko maksaa katrs iedziivotaajs, neatkariigi no taa, vai vinjsh lido, vai paarvietojas ar kaajaam. Uz pozitiivo pusi nekas nemainiisies ne ar Airbaltic, ne ar citiem valsts uznjeemumiem, Mirskis pa EP var runaat cik jaudas uziet, muuzhiigi vicinaaties ar saviem 200 iesniegumiem, max., ko vinjsh var panaakt - satiksmes ministra mainju. Un tad atkal jauna bilde iekshaa - kaut kas paliks labaak, kaut kas sliktaak. Bet Airbaltic taapat lidos, jo ir ljoti patriotiski nosisties savas valsts lidmashiinaa.
jautājums
j
Neslavas celsana nesanāks, jo avārijas nolaišanās (un ne jau viena) ir noticis fakts.
alkass
a
Vajadzētu šito iesūdzēt par neslavas celšanu un piedzīt mistisku negūto peļņu...
optimists
o
Nebutu jau liels zaudejusm ja kads airBaltik nogastos kura butu sis Mirskis, Zdanoka, Rubisk, Godmanis un vinu draugi un radi...
tm
t
Tu apzinies, cik daudz nodokļu maksātāju naudas tur ielikts?Kā uzņēmums AB kā strādāja, tā arī strādā ar zaudējumiem. Lai regulāri piesegtu pēcpusi ar budžeta naudu, lielu prātu nevajag.
Viesulis
V
Īstena mīkstulīgā latvieša daba, kurš pacietīs, ka par viņu ņirgājās un apzog - galvenais, ka savējais! Par AB ir jārunā starptautiski, jo diemžēl Flikam Latvijas valsts ir ļoti dziļi pie vienas vietas,-skat, vēl vienu ofšoriņu savām darbībām piesaistījis, lai tā vairāk ieriebtu valstij! Man paliek arvien lielāks kauns par to, ka kompānija, kas kādreiz bija uz attīstības ceļa, tagad ir pārvērtusies par kriminālu elementu upuri!
Zuka
Z
Mirskim pat nav domas, ka aviodrošības pārbaudes ir dalībvalstu, nevis Eiropas Komisijas pienākums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas