Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Nacionālo būvkompāniju apvienība" Gaismas pili piedāvā uzcelt par 114 miljoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visitor
V
Nu ko juus? Paaris 6 miljoni shurpu turpu,tas ir nieks prieksh Dieva vaiga.Celtnieciibas gaitaa sadaardzinaasies ne par taadiem miljoniem vien,taapat kaa pie Zelta tilta.Jaapanaak starptautiska konkursa izsludinaashana.Muusu vieteejiem miljons nav nauda - par daudz to gribeetaaju. Ja reiz esam ES , vai ta shai savieniibai nekas nav sakaams par tiishu ekonomikas graushanu savaa saimnieciibaa?
tilts
t
Šī būs viena no dārgākajām šāda veida būvēm pasaulē. 'Dienvidu tilta būvē jau roka iesista un būvnieki būs tie paši. Varēja par 27 miljoniem lētāk, bet kas Latvijai ir daži desmiti miljonu, ja nejēgām (Delnai u.tml. liekēžu baram) ir principi, bet pasūtītājiem intereses.
Oskars
O
Tā "Nacionālo būvkompāniju apvienība" jau sen jāiesēdina,diez kurš DEPUTĀTS viņus APKALPO,KNAB varētu padarboties.tur jau arī būs labi MILJONI.
gumijnieks
g
Es velku gumpaaljus un njemu lietussargu, lai ietu ielaas! Nesaprotu, kaapeec neatljaut Merkam celt par 80 ljimoniem, kas valstij 35 ljimoni apkaart meetaajas?????
Santīms
S
Latvija ir bagāta valsts, ja grib celt bibliotēku par 114,6 miljoniem latiem, bet nevis par 80 miljoniem latu, kā to piedāvā Merks. Kurā brīdī tad ir iespējama lielāks korupcijas drauds?
Zero
Z
Vai tiešām nav nav neviena, kam pietiktu veselā saprāta šo absolūti bezjēdzīgo un nekompetenti sagatavoto būvi apturēt?!
Lelle
L
Magone pakonsultējās ar Demakovu un nosprieda, ka no tiem 15 milj arī varēs uztaisīt otkatu... VAI TIEŠĀM TO MONSTRU SLIES UZ TAUTAS BĒDU UN ASARU RĒĶINA???!!! Vai tiešām nav neviena, kas šo vājprātu, tāpat kā teritoriālo reformu apturētu???!!!
vecais-2
v
Pans Kleksis no SWH šodien nosapņojis absolūti precīzi! Shēma tieši tāda pati, kā ar Zelta tiltu! Glābt no šīs Magoņa , Demakovas un Kampēja grupveida izlaupīšanas var tikai ārzemju kompāniju ielaišana mūsu tirgū. Un nevajaga melot, ka nav gribētāji!
neitro
n
Mani visvairāk sajūsmināja pirms šī sarunu raunda dotais uzstādījums - tagad nokaulēt cenu, jo pirms tam, tātad, nekas nebija jānokaulē, būvnieki varēja prasīt, cik grib. Nu jā, nav jau pašu nauda, bet nodokļu maksātāju, to biju piemirsis.
Taisnība
T
Nezinu kā citiem izdodas lētāk Kaut vai USA Sanhosē bibliotēka

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas