Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Nav apkaunojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Pilnīgi piekrītu Zandera rakstītajam. Zatlera partija tikai cer dažādos veidos piesaistīt vēlētājus, to vidū krievu tautības, tāpēc izsaka muļķīgus saukļus par kaut kādu nedalīšanu, nešķirošanu pēc tautības utt., it kā viss būtu labi un jauki, tā teikt, dzīvosim draudzīgi mākslīgā Latvijas kopnācijā. Vienīgi nevaru saprast, kāpēc Zanders tik pārliecināti Zatlera Reformu partiju saīsina kā ZRF. Tā nav taču nekāda Zatlera Reformu fartija, kaut gan, ja zina angļu valodu, iznāk diezgan jautri.
nav tik traki
n
Arī "komentētāji no ārvalstīm" mēdz būt visādi. Piemēram, biedris "arī prom" ir spējīgs uzrakstī garu palagu un neko nepateikt.
arī prom
a
... patiesībā - gribētos redzēt kaut aptuvenu kāda kompetenta aksperta aprēķinu, CIK zaudējumu šāda "integrācijas politika" ir nesusi ... prasti, naudā, par visiem diviem gadu desmitiem kopā ... Varētu visi kopā - i "latvieši" i "krievi" pabrīnīties ...
arī prom
a
Viss šitamais murgs ir daudz vienkāršāks ... divās lielās čupās sadalāms : - mēslu čupā no valsts, varas, politikāņu mutēm, ruporiem un kuluāriem; - pašos cilvēkos - gan tajos, kuri nelaimes čupiņas, gan tajos, kuri čupiem i par sevi, i par saviem tautiešiem, i par savu izcelsmi, i par tautu lepoties ... T.s. nepilsoņu "atšūšana" ir ļāvusi, ļauj un turpmāk ļaus "kruķīt ģēlas" pa savam un savā kuluārā - ja balsstiesības būtu VISIEM lv iedzīvotājiem, saderam, ka VISU vēlēšanu rezultāti būtu savādāki ? A tā - "pa prasto" - jo mazāk vēlētāju, jo vienkāršāk ar tiem manipulēt, vieglāk arī visādu mahināciju pēdas apslēpt ... da gala beigās - kvorums kudī mazāks vajadzīgs - ar bubuli "krievi nāk" elementāri papildināms ... Varas funktieris un izdevīgums gan ir tikai viena šīs parādības puse . Otra puse - mazisms ... Jā jā, tas pats latviešu ! tradicionālais, lai neteiktu etniskais mazisms, ko paši visnotaļ veiksmīgi ar "divi latvieši - trīs partijas" un "gardākais ēdiens latvietim - otrs latvietis" raksturo ... Mazisms, kas sadzīviskā līmenī nereti kalpo par labu stimulu uzvedībā ieturēties, attieksmē savaldīties, attiecībās meklēt un atrast, bet atrasto - saprast, atcerēties, cienīt citus pret sevi cieņas gaidot ... valsts politikas līmenī jau labu laiku kā par sērgu pārtapis - krievi teiktu - чума отдыхает ... ---- Turklāt - smej vai ne, bet tie kareivīgākie cittautiešu "apkarotāji" - pamatā gan anonīmie komentierētāji - mīt kā reiz tur, kur to citādo nemaz tik dikti nav - Latvijā ! Cik nez' tagadiņ - pēc "ekonomiskās deportācijas" - tādu lv ir palicis ? 40% ? 30 % ? Ap dūšu paliek gluži vai dīvaini, kad "saliekas kopā" lasītais lv mēēēdiju rakstos un komentos ar to, kā tas pats notiek realitātē - kādu gabaliņu no lv administratīvajām robežām nostāk. Tur, kur latviešu i 1% "nesavāksies" ... Ļoti labi ... lai vai kā, bet attiecības starp latviešiem un krievien, poļiem, leišiem, igauņiem, bulgāriem, vāciešiem utt varbūt arī ir patālu no ideāla, taču ievērojami labākas kā starp latviešiem latvijā noteikti ... Dīvaini, vai ne ? Varbūt tik vien arī vajag šī megajautājuma risināšanai ? Vara izsūta visus latviešus no lv un lieta darīta ? Vēl jo vairāk, ja nākas apzināties, ka tie lielākie mazikie lv kā reiz varā arī ir sasēduši ... ko nu nekādi nebeidz demonstrēt ik brīdi ... Bet tas jau (laikam) ir psihiatrijas jautājums ... ------- Bet tikmēr : Cilvēks, kurš paliek cilvēks arī citas tautas, savādākas sejas krāsas, atšķirīgas acu formas un lielākas vai mazākas matu sprogainības cilvēkam būs cilvēks ! Tā teikt cieni sevi, cieni citus un citi tevi cienīs ... nevērtē citus pēc cepures un tavas profesionālās kvalifikācijas vērtējums necietīs, pat ja Armani ancukā ietērpies nebūsi ... ---- PS Vai būsiet ievērojuši, ka komentētāju no ārvalstīm tonis un teksti pat ineta komentos diezgan būtiski no "iekšzemes" "literātiem" atšķiras ?
zanderam
z
zrp nevis zrf, nevajag smēķēt tik stipru
alberts
a
A,varbūt PAREIZI - Zatlera reformu fikcija ("fufelis") - zrf.
  • 2
  • 1
Ieva
I
Varbūt vienkārši nespēja labāk pateikt to, ka ne jau etniskā piederība noska cilvēka raksturu un uzvedību....Otrs variants ir atkal visai aptuveni norādīts, ka, krieviem vairs nebūs iemesls domāt, ka viņi ir sliktāki (nu ne visi krievi tā domā, bet tikai tie, kas nespēj cai principa pēc nevēlas naturalizēties)....BET VISTICAMĀKĀ LIEKAS IESPĒJA, KA, VIENKĀRŠI PA AUSU GALAM DZIRDĒJA ŠO TEICIENU UN IELIKA SAVĀ PROGRAMMĀ. Jo par to, ka tā ir pa ausu galam partija, liecina kaut vai situācija ar viņu simbolu.
nekādas ironijas nav
n
Pat ja pieņem, ka 2400 eiro ir tīrā alga pēc nodokļiem, no šīs algas uzreiz atrēķinām 500 mājokļa īrei. Paliek 1900 mēnesī vai nedaudz vairāk par 60 dienā. Un vēl. homo postsovieticus nez kāpēc domā, ka "strādāt par uzņēmēju" ir kaut kas izcili labs. Bet tā kā lielākā daļa uzņēmēju ir mazie un vidējie, tad var pat gadīties, ka labi apmaksāts speciālists (programmētājs, konsultants utt.) nopelna vairāk nekā ģimenes restorāniņa īpašnieks.
  • 0
  • 0
nekādas ironijas nav
n
vienkārši Francijā cilvēkus uzskata par cilvēkiem, bet tu kā homo sovieticus esi pieradis, ka tevi uzskata par atkritumu un attiecīgi pret tevi izturas. Un vēl. 2400 eiro Francijā nav nemaz tik spīdoša alga.
  • 0
  • 0
ironija
i
kāds apburošs naivums- etniskā piederība iespaido colvēka raksturu un uzvedību, bet nosaka tas, kā cilvēks var sevi realizēt valstī, kuru uzskata par mājām. Man ir pietiekoši daudz sastrādes ar krievu uzņēmējiem. viena daļa, tāpat kā latvieši, izbraukuši, strādā , bet ne jau par uznemējiem. un nupat man viens kolēģis dalījās pārdomās, kā viņa draugs ( arī krievu uzņēmējs, patlaban strādā par strādnieku Francijā- piejūras pilsētā kanalizācijas sistēmas tehniskā apkopē, samērā smags darbs, bet nopelna līdz 2400 eiro,. Un tad tas krievs man stāsta, ka Francjā izplatītākā slimība esot depresija, slimo pat vairāk kā pusgadu ar labām soc. izmaksām un tie sociālie darbinieki tos frančus ar busu aizved uz pludmali, iesēdina krēslā, pēcpusdienā iesēdina atpakaļ busā un tā gandrīz katru dienu labā laikā. un tas krievs uzzinājis, ka soc izmaksas esot pietiekosi lielas un saka man, ka viņš domā, kad latvijā jūrmalā depresīvos sociālais dienests vedīs uz pludmali....un viņi slimojot ar depresiju saņems vairāk kā 1200 eiro?
  • 0
  • 0
Marika
M
visa tā dalīšana vienmēr ir bijusi politiķu galvās, ar domu, kur tad vest tautu. Kādu politiku realizēt. Vakar izbraucot no Rīgas uz gājēju tilta aiz Juglas redzēju uzrakstu (Beatrise+Anton=mīlestība) un viss. Tie politiķi sarīda cilvēkus ar vājāku nervu sistēmu biedējot ar viskautko. Būtu jāpārstāj tā biedēšana no TV. Jo ne visi var izsekot līdzi un tad nu tik baidās par visu un no visiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas