Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Neo uz laiku aiziet pagrīdē; policija: meklēšana norit intensīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ansis
A
No tā ka redzēsi citu algas konkurentiem būs vieglāk pārmānīt spečukus Bankas tagad piem. visus parex bankas labākos darbiniekus var mierīgi pārvilināt, jo zin diezgan precīzi cik ir jāpiedāvā, lai tiem būtu motivācija mainīt darba devēju.
galvas dakteris
g
No taa, ka redzeesi citu algas, taveejaa kljuus lielaaka? :D
galvas dakteris
g
Kaa nav eksisteejusi, dati bija izlikti maajas mlapaa vispaareejai apskatiisanai?
galvas dakteris
g
Kaadu vaarda briiviibu, vaarda briiviiba neparedz datu zagsanu. Un zaglis neatrada sos datus atstaatus uz sava rakstaamgalda, vins tos nozaga. Un zaglim iestaajas atbildiiba pat tad, ja vins dzen demagogiju.
galvas dakteris
g
policijai nekas nav jaapaskaidro, policijas PIENAAKUMS ir mekleet sitaadus varonjus kas njem svesu mantu. Pat tad, ja vinji ljoti patiik anoniimajam sakaalim.
anonīmais šakālis
a
Pilnīgi piekrītu! Policijai būtu jāpaskaidro sava uzcītība šajā jautājumā! Diemžēl no malas izskatās, ka policija rīkojas valsts līdzekļu izšķērdētāju interesēs un apkaro tos, kas cenšas cīnīties pret valsts līdzekļu izšķērdētājiem. Tiešām nekur nav dzirdēts par kādu pantu kriminālprocess ir ierosināts. Valsts līdzekļu izmantošanas publiskošana nevar būt noziegums!
Johaidī
J
Būtu ļoti interesanti, pēc kura panta ir uzsākts kriminālprocess!!! JURIDISKI TAM NEKĀDA PAMATA, JO IR SKAIDRI PUBLISKOTI FAKTI, KAS IZSLĒDZ ŠĀDU ATBILDĪBU. TAD RODAS JAUTĀJUMS: "Ja es, vai kāda cita persona personīgu vai kādu citu motīvu vadīta izmanto VALSTS RESURSUS BEZ TIESISKA PAMATOJUMA, VAI ŠĀDA PERSONA NEBŪTU SAUCAMA PIE ATBILDĪBAS PAR VALSTS LĪDZEKĻU IZŠĶĒRDĒŠANU LIELOS APMĒROS, IZMANTOJOT SAVU DIENESTA STĀVOKLI? " Jo galvenais jautājums ir par to, ka tādējādi vēlas APKATOT VĀRDA BRĪVĪBU, INFORMĀCIJAS ATKLĀTĪBU PAR VALSTĪ SVARĪGIEM PROCESIEM UN TIESĪBĀM SABIEDRĪBAI ZINĀT PAR TIEM. "RAGANU MEDĪBAS " ieinteresēto personu vārdā TURPINĀS... VAI ATGRIEŽAMIES VIDUSLAIKOS??? IR VIENNOZĪMĪGI SKAIDRS, KA MISTISKAIS NEO NAV VEICIS DATU APSTRĀDES SISTĒMAS AIZSARDZĪBAS LĪDZEKĻU PĀRVARĒŠANU (jo tādi nolaidības dēļ vienkārši nav eksistējuši). Tas ir līdzvērtīgi, ja kāds atrastu kādas amatpersonas nolaidīgi pazaudētu naudas paciņu, piemēram, Ls 300. Atradējam nevar iestādties nekāda atbildība. Amatpersonai (vai amatpersonām) gan!!!
tauta
t
NEO gaidam tevi atpakal! nakamo reizi uzspridzini so melu un korumpetibas midzeni! Nosuti savus datus ari SVF, lai redz kaa vara melo!
Saksis
S
Jā NEO malacis vēl vairāk atklātības netraucētu!!!
???
?
Interesanti, vai policija visās lietās lieciniekus meklē tik "inensīvi"
alberts
a
Labi,ka noiet "uz grunti".Ja noķers,sodīs briesmīgi!Tādu nekaunibu!Palaist ziņas par tiem kas izzog budžetu.Ja butu zinojusi,ka pensionari vainigi medāļus saņemtu.Slēpjaties,jo Jūs gaida briesmas!
Reālklasiķis
R
tad nu brīnumus redzēja reņģēdāji, tā vietā, lai paši ielogotos VID datu bāzēs un noskatītu ne tikai algas par gadu, bet arī parādsaistības un aizdevumus... , ja to paziņo kāds krimināli sodāms NEO, tad tas ir varonis.... tiešām, muļķu zeme :) man arī vēl interesētu Swedbankas, AKKA/LAA un hokejistu algas !
B.
B
Ļoti atvainojos, ja esmu Jums sagādājusi vilšanos, taču pedējais teikums ir domāts kontekstā "Atalgojums valsts pārvaldē".
!
!
Jūsu pēdējais teikums ir domāts plašākā nozīmē.
tralala
t
Naivā tauta-tāda Neo nav-ir ieinteresēti politiki un lielie zagļi,kas šo visu noorganizēja,viss izsaktās vienos vārtos,un ne pārāk ticams!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas