Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NRTP: ja valsts nolems, ka jāpāriet uz digitālo TV, tam tā būs jānotiek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pESIMISTS
p
No Latvijas ''gudraas'' tautas var sagaidiit oranzho ieveeleeshanu Saeimaa ... , taaluuk...
pastala
p
man arī viņi nepatīk, un lai šķēles biznesu neatbalstītu- turpināšu skatīties viasatu
warum
w
Kāpēc vispār jāskatās tāds propagandas raidījums? Ejiet labāk sacērtiet malku vai tāpat pastaigājieties.
Aldonis
A
Skatījos un brīnijos,tā var teikt par trešdienas raidījumu.Par skatītāju tur neviens nedomā.Viss līdz skarbai sadursmei peļņas gultnē.Sitas par naudu. Tas,ka ir satelīts,nenozīmē,ka skatos Viasat,tikai TV-5,nekodētu un bez maksas.Man ir kādi 100 kanāli,pārējos tūkstošus esmu vienkārši izdzēsis,pamatā Eiropas valstu kanāli,bet ne krievu,jo nevēlos dzīvot maskavas informatīvajā telpā un klausīties putina un citu murgus. Tieši tāpēc skatīšos lattelecom bezmaksas paketi.
Jā,
J
tiešām nesaprotu, kapēc šajā krīzes laikā, kad ne valstij, ne cilvēkiem nav naudas, ir jaievieš digitālā TV.
To: andy
T
39 Ls dekoderi NEUZTUR HD, jo ir tie paši vecie no kempmayer noliktavas. Sarainim taču uz tiem jānopelna!
.
.
Labi, ka tas ir tieši TV3, jo tās ir labākais kanāls Latvijā! Paldies viņiem
xxx
x
Un jāpliek ar nodokli kā administrēs nelegālās zvejas
Vientulais vilks
V
Andrjuha ruleee......
andy->vecis
a
Mpeg2 ir tai valstīs kur digitālo ieviesa krietni agrāk, kad mpeg4 vēl nebija. Pāreja no mpeg2 un mpeg4 ir laika jautājums. Kaut vai tāpēc ka mpeg2 neuztur HD. Turklāt mpeg4 ļauj tai pat joslā raidīt lielāku kanālu skaitu un augstākā kvalitātē. Šobrīd ieviest mpeg2 būtu tas pats kas investēt kasešu magnetofonu ražošanā, jo CD atskaņotāji esot par dārgu.
...
.
kas vakar skatījās KNL - vai Šķēles jautājums arī tik apspriests ?! kā tad tur ar tiem 10 000 000 īsti ir? Sandra, es jau šobrīd tv ieslēdzu reizi 2 nedēļās... man ir internets, attiecīgi piekļuve visiem resursiem kādus vēlos.. + neskatoties tv, krīzi īsti nemaz neizjūtu - neviens 4x dienā man nemēģina ieborēt, ka viss ir slikti, un būs vēl sliktāk... un nekādus dekoderus arī nepirkšu... pašol tas Šķēle d!rst! un neviens pensionārs Latgalē arī dekoderus nepirks... kamo, tiem pendžu tv nemaz tos pieslēgt nevar :) tā kā aptaisīsies visi digitalizētāji, bet cilvēki izvēlēsises citas alternatīvas...
andy->parkur
a
Viasat izcila kvalitāte? Tu pats to kaut reizi esi skatījies? Vairumam kanālu kvalitātes nav principā. Lattelecom virszemes rāda kvalitatīvāk. Viasat lēts dekoderis? >100 LVL, ja izlasi līgumu. Subsidēts, ja līgums uz 2 gadi. Pusei viasat kanālu ir tikai angļu + skandināvu valodas!!! Vecākā paaudze nevienu no šim valodām diemžēl nezin.
Sandra
S
Un ko Jūs te klukstat par augstajām cenām, vai tad nesaprotat, ka Jūs apkāš, tas ir bizness, kur citi pelnīs miljonus
Sandra
S
Sanāk, ka vienīgais kanāls kuru redzēšu būs TV3, paldies viniem par to, jo netaisos atbalstīt rausējus un pirkt viņu dekoderus.
Mg
M
Vakar no KNL beidzot sapratu problēmas būtību. Šobrīd ar analogo apraidi TV3 aptver ~40% no Latvijas teritorijas (iedzīvotāju skaits, kas var redzēt TV3, gan ir krietni lielāks), bet par digitālo apraidi, kas aptvers 99% no teritorijas, būs jāmaksā vairāk kā tagad par analogo apraidi. Droši vien, ka tie, kas šobrīd iztiek bez TV3 nav nemaz tik daudz un tie arī nav reklāmdevēju mērķauditorija. Mani pārsteidz tieši tas, kāpēc tā digitālās apraides cena ir tik augsta. Visu laiku stāstīja, ka būtība ir tieši raidīšanas jaudās, t.i., elektrības patēriņā, bet ja tas uz vienu kanālu samazinās vismaz 8 reizes, tad kāpēc cena samazinās tikai uz pusi vai pat mazāk?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas