Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Pabriks pauž atbalstu Kristovskim kā ārlietu ministram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Pats galvenais, ka latvieši nolika pie vietas stulbos padomju okupantus!
Anna
A
To kā Kristovskim nav pieredzes diplomātiskā dienesta pat ir nekas, jo Latvija tā nav vajadzīga. Viņš tikai gribēja vēlreiz palutināt savu pašcienu ar narcismu. Tas nav svarīgi, ka viņš valsts labā nevar neko izdarīt, tas viņu neinteresē, vienkārši – viņam ļoti gribās. Un, protams, klāt viņa lielajam sapnim viņš varētu labi piepelnīt. Kristovskis principiāli nerunā krieviski, un viņa angļu valoda ir tik slikta, ka šis būs otrais Slakteris. Un, beidzot, Kristovskis ir vienkarši padumjš nacionālists. Bija taču pienācīgi cilvēki – Pabriks, Riekstiņš, Ronis. Bet Kristovskis vispār ir apkaunojums. Kristovskis ir pilnīgā nulle netikai ekonomikā, ja atceras, kā viņš nevarēja atbildēt uz reportiera jautājumiem, tad viņš visos jautājumos ir nulle.Nu šādos laikos, ir citu viduvējību laiks .... Kristovskim nav diplomātiskās pieredzes, bet ir pieredze traucēt attiecību uzlabošanai ar Krieviju. Labs ārlietu ministrs .... Un, protams, ar tādu ministru Zatleri Maskavā, noteikti, negaidīs. Ar dievu, vēl nerealizētas cerības.Tā varbūt Pabriks ir profesionāls karavīrs? Atkal uzvaru ir ņēmis partijas princips valsts augstāko kadru. Nabaga, nalaimīga, Latvija
x
x
te nepauzh- te atkal pauzh??:):)
Kādreizēja rīdziniece
K
Kāpēc jāpielien Kristovskim, kas ir atklāts plānā galdiņa urbējs, muldētājs un, īsāk sakot, uzskatāms politiskās prostitūtas piemērs.
Reo
R
Es ĻOTI cienu Pabriku par šādu rīcību. Jo sabiedrībai un ikvienam (bez Kristovska) ir skaidrs, ka viņš NAV labs ārlietu ministrs. Pabrikam ir labākā pieredze ārlietām, kādu Latvija var vēlēties!
ielāps
i
tā no malas izklausās., ka Pabriks tā kā piesmej Kristofski
shitaa
s
ja Ģirts vēl ūsas nodzītu, tad tur vispār atkristu debates par labāko kandidātu! Tā ir novirze, tas nav normāli, audzēt ūsas bez bārdas!
ttt
t
...aizsardzības māku taču zināmā mērā apguvis!!!:)))..prioritāte būs karatē!!:))
sa
s
Man šķie, ka, ja Pabrika kungs sevi kaut nedaudz cienītu,viņš vismaz varēu paklusēt attiecībā uz to "profesionlai'',kurš iedzīs pēdējo naglu mūsu starptautiskā presīža zārkā. ā mums vajag !
Fans>Vai, patika. » tuziks
F
Viņiem arī ir grūti. Apskaties, Tuzik, kā viņš ir nosirmojis. Pirms gadiem pieciem izskatījās savādāks. Visu laiku jādomā par zemūdens akmeņiem, deguns jātur pa vējam, ausis jāspicē, atslābināties nedrīkst ne mirkli, ja kļūdīsies uzreiz kāds ieķersies rīklē un nobīdīs no siles.
Vai, patika.
V
tuziks 15:02 Balsoju par Vienotību, bet nupat mani pārņēmusi vienaldzība! ___________ Neraudi , tuzik, nākošās vēlēšanās būs atkal jauns partijas klons un atkal varēti ticēt... neliešiem.
tuziks
t
Balsoju par Vienotību, bet nupat mani pārņēmusi vienaldzība! Skatoties šo politisko cirku, kurš ne par matu nav kļuvis civilizētāks, gribas nospļauties! Tā pati dubultmorāle, ko pārmeta Kalvītim, tā pati lielummānija un kurlums...Izrādās Bendrāte draugiem patīk tāpat kā Kalvītim savi draugi, un, ja esi draugs un savējais, tad vari darīt visādas riebeklības.Tā pati krēslu piemeklēšana, nevis profesionālu cilvēku meklēšana, tā pati cīņa par varu, ne par valsts attīstību... Pietiek! Nevienu redzēt un dzirdēt vairs negribu!
Vai, patika.
V
Silva Bebrumāte Pirms 18 min Sveiciens tev Čigāne no manis! ;) _______________________ Ceturtdiena, 28.oktobris (2010), plkst.13:41 | Portāls nra.lv Nākamajā Saeimas sasaukumā no "Vienotības" saraksta ievēlētā Lolita Čigāne, kura savulaik aktīvi cīnijusies ar nelikumību apkarošanu, pati 2007. gadā aizturēta Rīgas lidostā, jo iekritusi par kontrabandas ievešanu.
uldis
u
mums ir jāveido attiecības ar Krieviju, kaut vai tikai tāpēc, ka tā ir mūsu kaimiņvalsts. Pat ja mūsu uzskati par dažādiem vēstures notikumiem ir atšķirīgi ------- Vajag ārlietu ministra amatā V Urbanoviču, kā to vēlas Latvijas Sorosa fonds.,tad atšķirību nebūs.
Dace
D
Kristovskim katastrofāli trūkst paškitikas! Ja ne tik daudz, tad spogulī būtu biežāk paskatījies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas