Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

papildināta - Apcietina KNAB aizturēto Bērnu slimnīcas iepirkuma komisijas locekli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Esīte
E
Ja mēs būtu spējīgi visu zagļu , kukuļņēmēju un krāpnieku kabatas izkratīt, tad ar to naudu varētu atdot visu SVF naudiņu un desmitreižu vairāk aizdot citām valstīm! Taču, ja tantiņai būtu riteņi tad tai būtu Volga :) Nav mūsu valstī tādu spēku, kas varētu un gribētu ko darīt plikas slavas dēļ! Visiem pārāk ātri aizbāž muti ar pāris desmitiem miljonu!
who cares
w
"ja tās slēdzamās slimnīcas un nodaļas nedabūs kadrus, nekāda pastāvēšana nesanāks, turklāt ķirurgu gadījumā vēlams ir arī attiecīgās māsas" === Māsas vispār dara pamatdarbu. Visur, as far as I know, izņemot dažas mākslas nozares (ķirurģija). Mazās slimnīcās īpaši augstu profesionalitāti (profesionālo intuīciju) nevar attīstīt, jo gadījumu ir relatīvi maz un tie ir viendabīgi, centralizētajās - otrādi. Tomēr aprūpe var būt vajadzīga arī "viendabīgajiem"gadījumiem. Risinājumi var būt dažādi, viens no tiem - obligātas (noteiktas) garlaicīgās prakses aspirantiem (tas saistībā ar "augsto zināšanu jomu"), ir arī citi - papīru rakstīšanu deleģēt vidusskolu absolventiem (lasīšanu, piem, aptiekās gan ne), etc.
who cares
w
"bērnu slimnīca ir viena no tām iestādēm, kura palīdz mūsu valsts nākamajiem vadītājiem un deputātiem" === SO? Neviens (vismaz šajos tekstos) nesaka, ka nevajag celt. Teksts ir tikai par to, ka laikam zog. Zagt mūsu kultūrā skaitās slikti. Daži cilvīši domā, ka tas ir slikti tikai tad, ja apzog privātpersonu. Tā vismaz izskatās...
who cares
w
"kaut kas neticams.. vai tiešām beidzot sāksies kukuļņemēju tīrīšana vai tikai pohazuha?" === Sviests. Lielas zivis pa brīžam noķer jau kādus 5 gadus.
Komjaunietis
K
Man patīk: tauta metusies aizstāvēt valsts kasi!
TanteSidra
T
no dzimshanas esi duraks vai te par tadu izliecies?
A
A
Visi zagļi tik kladzina - likumīgi, likumīgi. Bet kaut kur (likumā?) tak bija rakstīts, ka valsts ierēdnim jādarbojas ne tikai likumīgi, bet arī saimnieciski??? Celiet augšā un uz priekšu, uz kauna staba! Un nekad tādus muļķus vairs nelaist pie valsts naudas!
TanteSidra
T
who cares 04.11.2009 19:19 _... varbūt beigās izrādīsies, ka var pastāvēt arī "mazās" slimnīcas..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mazas ir jau izlaupitas un viss kas vien bijis kada verte jau izvazats - segas, gultas velja, telefoni, termometri, pampersi. viss bus jacelj jauns uz drupam.
hosa
h
Vai dr.Mozgis tik nebija šimgadam gratulēts un izsaukts par trijzvaigznes kavalieri,ko pirms svētkiem dāvās?
klusais
k
Kā man patīk dramatiski noskaņotā latviešu auditorija , kura principā ir gatava izspēlēt kārtējo teātra izrādi ( ui kā mēs latviesi mīlam teātri ). Žēl ,ka man nav tā pozitīvā ilūzija par dižgariem, vismaz šajā situācijā. Nezinu protams cik aprobežotam ir jābūt vēlētājam , lai neredzētu ,ka medicīnas iestādēs notiekošais ir daļa no pozitīvisma kampaņas - no vienas puses ekstāzē bijušie darbinieki - a la Ērglis utml., no otras puses procesa degviela - valsts pasūtījumi , kurus veiksmīgi par mūsu ( kā gribētos ar īpašu šriftu ieīmēt - mūsu) naudu realizē VM kopkorī ar slimnīcu vadību, zāļu lieltirgotājiem, iekārtu tirgotājiem. Un tam visam pa vidu nemanāmā VM vadošā roka ar lieliskākās blondās frizūras īpašnieci Latvijā. Visa pastāsta rezultāts - ja valsts gatavotos IIN paaugstinašanai , jo nepietiek līdzekļu jaunradīto cietumnieku uzturēšanai - es neprotestētu.
arturs
a
Bēdīgi, bet godīgie nestrādā vadošos amatos. Vadošos amatos strādā tie nekaunīgākie, kuri nav tie inteliģentākie. Mūsu izglītības sistēma nesagatavo gudrus vadītājus - tā ražo gudrīšus, kuri nemāk aktīvi komunicēt un špikotājus, kuri māk tikai bīdīt štelles, kuriem diplomdarbus raksta gudrīši, kuriem nav dūšas nekaunīgākos pasūtīt...
TP
T
Laikam bija Tautas Partijas biedrs
Dats
D
Korumpētā bedre.
jurists
j
Jums ar šādu informāciju taču vajadzētu taisnā ceļā doties uz KNAB!
?!
?
Iepirkumu jomā gadu gadiem nekas nemainās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas