Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta ar video - Par Teikmaņa apmētāšanu nacionālboļševikiem 19 latu sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu un tad?
n
Gods un cieņa taču netika aizskarti, trāpīja sejā un virs jostas vietas!
anonīmais šakālis
a
tāds vēstnieks ir pazemojums Latvijai, tāpēc lai mētā uz veselību!
Draudzēties ar Krieviju!?
D
Es esmu kritisks attiecībā uz to, ka Latvijai ir jāmeklē līdzsvars starp Krieviju un Rietumiem jeb ciešāk jāsadarbojas ar Krieviju. VĒLREIZ: Latvija ir ekonomiskajā un militārajā SAVIENĪBĀ ar RIETUMIEM. R I E T U M I E M. Pēc definīcijas MĒS NEESAM LĪDZSVARĀ. Tā mēs esam NOLĒMUŠI. Vai tagad orientēties uz Krieviju, lai atrastu līdzsvaru? Krievija pati nāk uz Latviju, daļēji tāpēc, ka te ir vairāk nekā 40% krievvalodīgo. Tai skaitā 30% no visiem Latvijas iedzīvotājiem ir krievi. Un šie krievi arī pamatā veido biznesu ar Krieviju. Bet svarīgākais ir politiskais iemesls:Krievija ir deklarējusi savas intereses Tuvajā pierobežā tai skaitā Baltijā: stiprināt savu ietekmi šajā valstīs. Ideālā gadījumā, tās kontrolēt. Vēl pagājušā gadsimta 30. gados viņi sapņoja par to, ka mazgās zābakus Indijas okeānā (Komintern). Šodien Krievijai ir uzdevums atgūt zaudēto, kas radās pēdējos 17 gados. Tā ir Krievijas kā valsts pozīcija. Un nevajag aizmirst, kura organizācijas pārstāvji Krievijā ir pie varas. Jāskatās ne tikai ekomiskaja plāksnē, bet arī politiskajā. Varbūt grūti uztvert, kas ir 30% ? Piekrītu, latviešiem ir grūti ar abstrakto domāšanu. 30% ir aptuveni 650 000 Latvijas iedzīvotāju. Vēl ir grūti... Tad jāstāsta līdzībās. Līdzība Iedomājaties, ka Latvijā 650 000 krievu vietā dzīvo vācieši (nu teiksim baltvācieši). Un visi viņi runā vāciski, pie tam kādi 500 000 tikai vācu valodā. Vai varat saprast, kādu biznesu viņi organizētu ar Vāciju? Un ja vēl Vācija atrastos nevis aiz Lietuvas un Polijas, bet te blakus, robežotos ar Latviju. Un ja viņi nezin latviešu valodu, tad viņi nevarētu strādāt valsts sektorā un tātad paliek tikai privātbizness. Tad ar ko Latvijai kā valstij aktivizēt sadarbību. Ar Krieviju? Ar Vāciju? Ar Franciju? Ar Austriju? Ar Angliju? Ar ASV? Ar Itāliju? Ar Zviedriju? Ar Spāniju?
19Ls
1
19 Ls - tāda ir Latvijas vēstnieka goda vērtība Krievijā. Acīmredzot, pēc viņu domām, tādas elites pārstāvis vairāk nav vērts. Tādas elites, kas labprātīgi atsakās no savas valsts teritorijas pretī saņemot beigta ēzeļa ausis. Paldies, Kalvīti. Paldies TP, LPP/LC, ZZS, TB/LNNK. Jūs esat novērtēti gan no savas tautas, gan no svešas valsts pārstāvjiem...
K-K
K
... Apsveicu divkartigi: valodas apgusana un par pilsonibas iegusanu ! ... Driz sapratisi, ka si ir Latvija kura Tu dzivo, ne Krievijas okupeta teritorija - tamdel izpildi pilsonibas bridi doto zverastu Latvijai un palieci tai uzticigs, ne kadas fasistiskas org stulbumiem !!!
dase
d
Citkart za pakusenije na gosudarstvennovo cinovnika- 20 gadi cietuma. Turpmak jariko sadi saieti vestnieciba, lai attiektos musu likumi. Un tad jau kaa alonai- nelku- divi gadi par plaukasanu. Ja taja skidruma bija kada indiga viela? tad taks vareja ari nogalinat. Nu zini ko???
Йа креведко
Й
Labdien. Es esmu krievu fašistiskais izdzimtenis ar LR pilsoņa vēlēšanu tiesībām. Nesapratu, kādi jums ir iebildumi.
Йа креведко
Й
Tas ir par daudz. Varēja laist brīvībā, vnk dodot rājienu.
v
v
Kurš apmētās Vešņakovu?
Altin Yildiz
A
Cik tad vēl vajadzēja maksāt par tādu organismu, kas pazemo savu valsti apmeklējot krievu fašistisko izdzimteņu rīkotos pasākumus 9. maijā Maskavā.
Losa
L
To naudu, skadi kas radusies nomaksas V.Putins vai A.Medvegevs, galvenais bija izdarit darbu un tas tika netraucejot veikts. Gaidiet, ka pec paris gadiem siem krievfasistiem piespraudis ordenus Kremla zales...vien vai otrs..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO


Skaties, kā nacionālboļševiki apmētā Teikmani RIA Novosti mājas lapā!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas