Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - Eksperte: Zatleram jāpiedalās jebkāda veida diskusijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Un jāprasa krievu magnātam oligarham Meļņikam nauda, lai varētu cīnīties pret komunistu Lembergu, kurš nodevis un apzadzis latviešus vai nav apsurda situācija, kāds Lembergs tāds Zatlers abi velk uz nodevību un SC lobēšanu, ja runājam par Vienotību, tad tā savus vēlētājus piekāsa ne mazāk par ZZS uzvedās, kā divkosīgas govis to es par valodu un darba likumu uzmetot latviešus pat VL/TBLNNK nevēlējās valdībā tie taču ir radikāļi Vienotības acīs pretīgi, bet fakts, skaidrs, ka man kā latvietim atlics tikai viens politiskais spēks par ko balsot ārkārtas vēlēšanās tas ir mans latviesu nacionālais spēks, kurš 10.saeimā aizstāvēja latviesu intereses šajā zemē, tātad par VL/TBLNNK.
Populists
P
Ekstrēmajam populistam Šleseram esot par SM vismaz aviācijas nozare Latvijā manāmi uzplauka, ieņēmumi no šīs nozares un arī tūrisma strauji pieauga (daudzas reizes vairāk par 15 mlj.), arī dzelzceļa pārvadājumos bija izaugsme, Rīgas ostā kravu apgrozījums pieauga arī krīzes laikā. Otram ekstrēmajam populistam Lembergam, strādājot par Ventspils domes priekšēdētāju, gan ar ostu pēdējā laikā iet grūti, tomēr tiek atvērtas jaunas ražotnes, kaut kāda attīstība un perspektīva ir redzama. Ko pārējie, "pragmatiķi" var parādīt? Sanāk, ja tikai raudi par ļaunajiem, kas traucē strādāt un visu nozog, neko neattīsti, paceļ nodokļus un ar sūru seju griez budžetu, tad esi pragmātiķis, bet, ja koncentrējies uz nozares vai pilsētas attīstību, nevis tikai reketē vairāk naudas no jau esošā labuma, tad esi populists? Lai Dievs dod Latvijai vairāk tādu "ekstrēmu populistu", tad ir cerība arī kādreiz tikt uz zaļa zara.
Aiva
A
Zatlera uzdevums ir dabūt SC valdībā, lai tikai sašķeltu vēlētāju balsis. Diemžēl arī viņš ir nodevējs. Žēl...
stratēģis
s
> Arī ------ Piekrītu Tev! Tad, kad tiks nodibināta ZRP, tad arī diskutēs, bet ne jau ar aizdomās turamajiem noziedzniekiem! Zatleram būs tas tievais VVF Damokla zobena mats jāpārgriež, kā jau īstam ķirurgam pienāktos! Un tad jau redzēsim, kas uzprasīsies vēl uz "diskusijām!"
fkkj
f
Sadra Veinberga ir zviedru oligarhu apmaksāts eksperts. Viņi ir cieši saistīti ar Leščinski-Šlerseru un banku lobijiem, tādiem kā Latvijas finanšu sistēmas pārdošanu zviedru banku oligarhiem Uldi Cērpu. Neticiet nevienam Veinbergas vārdam. Viņa ir pārdevusi Latvijas intereses apmaiņā pret Zviedrijas komfortu. Nav pārsteigums, ka viņa viedokli tiražē oligarhu kontrolētā prese.
Viesis
V
Ijabs varetu atklāt kādu argumentu, ko pēdējā gada laikā Lembergs būtu spe'jis uzkonstruēt starp demagoģijas rindkopām. Kā būs?
Arī
A
tas, ka runās vai nerunās ir viņa demokrātiska izvēle. Kādēļ gan jārunā ar zagļiem, valsts izpostītājiem un nozadzējiem? Tā ir viņa un tikai viņa paša izvēle. Un neviens eksperts nevar teikt kas jādara, vai nav jādara. Var pateikt tikai savas domas. PUNKTS!
dilles
d
Vienalga kādās diskusijās šis varonis piedalās. Tikai lai atceras, ka viņam var paprasīt arī par vēl vienu Latgalē izmirušo ciemu, pieaugošo inflāciju, strauji pieaugošo iztikas minimumu utt. Te nekādas pils karaļpasakas vairs nederēs. Būs jājēdz, ko ruņā, nevis jājautā: kas es esmu??????
Zorro-Tus-Tra
Z
Varūt tad būtu jāatnāk uz cietumu un arī tur jāpiedalās diskusijās par to, kuram tad būtu jāsēž pie pirmā galda. "Eksperte: Zatleram jāpiedalās jebkāda veida diskusijās"
radukss
r
pilnīgi piekrītu zatleram ir jādebatē,savādāk tas tiešām izskatās pēc cirka,jo kā lai balso par zatleru,ja maz esu redzējis argumentus
feini
f
vai tad zatlers nav kremla agents,kas gatavo augsni atnemt balsis nacionalajam partijam,lai sc procentuali savaktu vairak balsis?
:)
:
visā šajā situācijā kopumā no visnejēdzīgākās puses sevi parāda TIEŠI POLITOLOGI- :)- tas liek aizdomāties- kam viņi vispār vajadzīgi? jā- tiešām- kam? un kas maksā algas? :)
Vārds
V
viņi ir nepieciešami , lai pārzombētu tautu.............
  • 6
  • 0
andžs
a
bet jā zatlers ir mīslis -- tur nu neko vairs nevar darīt un lietas labā labot.. Mīslis ir un paliek mīslis
Vārds
V
šis "mīslis" nav salīdzināms ar citiem "diršļiem"........... viņš vismaz reizi mūžā ir parādījis "mugurkaulu", un par to ir pelnījis atbalstu un lielu pateicību !!!!!!!!!! "mīšļi" ir liela daļa iedzīvotāju , kuriem nav savas galvas uz pleciem un kurus var "locīt" uz kuru pusi vien grib ! tauta laikam ir aizmirsusi , kādēļ Zatleru tik ļoti slavināja un atbalstija , pēc viņa smagā lēmuma pieņemšanas ! Latviju izlaupa un pārkrievo ! padomā divreiz , vai tu to vēlies...............
  • 7
  • 3
Ha=ha
H
priekšvēlēšanu????? Kas teica, ka notiks t.s. ārpuskārtas vēlēšanas? Vai tad referenduma rezultāti jau zināmi?
KU-KŪ
K
Jau 20 gadus vieni un tiepaši eksperti diktē kas katram būtu jādara un kuriem viņi dod augstāku reitingu,tā čakarējot smadzenes vēlētājiem valsts ir izzagta un novestā līdz bankrotam.Politikā jānāk jauniem politiķiem ar jauniem tikumiem un arī jāaizliedz veco ekspertu darbība,tikai tā varam kautko mainīt šai samazgu bedrē.
A man po
A
(-)x2
  • 0
  • 1
Vārds
V
+
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas