Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - JL boikotē sēdi; debatēm opozīcija rosina vēl vienu Saeimas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
06hb tits jhm0
0
Diena.. Awful :)
diena.lv
d
Diena.. Awful :)
gm
g
"Shtokenberga un cita pashreizeejaas runas uz shii fona izklausaas liekuliigas un cilveeciigi pretiigas. Vinhs ir moraali bankroteejusi persona galiigi un pavisam. Jebkura vinja liidzcietiiba pensionaariem izskataas kaa krokodila asara. Vinsh bija un ir no Shkjeeles aploka." *********** Liekas, ka šo domu Diena noklusēs un neatzīs, jo CP ir viņu favorītu listē. Tādēļ viņi ignorēs loģiku un faktus, par CP centrālo biedru "veikumu" iepriekš.
Ješka Miķeļa dēls
J
Dobeļu Jurka neprot skaitīt! Visi balstiesīgi =100%, 25% nekad nebalso, tatad 40,15 % ir vairāk nekā puse no 75%! Jurku parņem škrobe, viņš jūt ka sēdēšanai Saeimā pienāk gals un būs jāiet uz biržu mēklēt šefti. Bet kam vajadzīgs tāds ..irdaks?
TK
T
Ak tad Šķēles plāns B ir ar Liepnieku priekšgalā ieiet vēl vienā dziļā purvā...:))) Kad muldi, mēģini filtrēt, ko muldi.... _____________________ Atvainojos, bet Shkjeele, Liepnieks, Shtokenbergs ir nopietnaakaa politiskaas elites dalja, kas Latvijaa noteikusi toni teju desmit gadus. Vinji gribeedami viens no otra taalu vairs nevar aiziet, lai ko arii sabiedriibai vai pashi sev meeginaatu iestaastiit. Vinju darbiibas rezultaati ir beediigi skatoties arii no objektiivaakaa un neitraalaakaa eksperta viedoklja gan politiski, gan ekonomiski un, protams, ekonomiski. To pieraadaa neskaitaami meeriijumi, peetiijumi, statistika. Var pienjemt, ka viens no tiem ir nepreciizs, ka viens nepareizs, bet ka visi peec kaartas ....... Shtokenbergs un Liepnieks bija vieni no vistuvaakajiem Kalviisha padomniekiem, kad valstii tika burtiski uzspridzinaata inflaacija. Piedevaam tas vinji tika briidinaati gan pirms, gan peec ieprieksheejaam Saeima veeleeshanaam. Shie puishi tagad meegina sevi pozicioneet kaa eksperti, speciaalisti, dariitaaji un glaabeeji. Atvainojiet, bet vinjiem nepietiek speeka atziit pat pashiem savas kljuudas. Es attureeshos ironizeet par ziimiiteem, ko meitenes meta Liepnieka Porsche kabrioletaa un vinjam tas likaas kaa "sociaalas eksperiments", bet Shtokenberga bagaatiiba balstaas tieshi un preciizi uz nekustamaa iipashuma bumu, kas ar APZINAATI novilcinaatu nodoklju likumdoshanu bija pamataa inflaacijas spraadzienam. Ja Latvijaa ir nepaarejoshi augstaakaa inflaacija ES, tad taa ir preciizi Shtokenberga kaa premjera ekonomikas padomnieka un veelaak ekonomikas ministra darbiibas ilgterminja sekas. Tikai maksaa par to visa sabiedriiba KATRU dienu ejot veikalaa un par paaugstinaatiem inflaacijas procentiem peerkot paartiku un citas ikdienaa nepiecieshamas lietas. Shtokenberga un cita pashreizeejaas runas uz shii fona izklausaas liekuliigas un cilveeciigi pretiigas. Vinhs ir moraali bankroteejusi persona galiigi un pavisam. Jebkura vinja liidzcietiiba pensionaariem izskataas kaa krokodila asara. Vinsh bija un ir no Shkjeeles aploka.
jaunietis
j
Ar šo soli JL kārtējo reizi pierādīja, ka ir populisti. Žēl, ka savu bijušo līderi nepabrīdināja, ka nav ko nākt uz sēdi. Smieklīgi.
lno
l
Atceros, ka mums bija diskusijas par Repši. Vai man neizrādījās taisnība? ______________________________ Ja jau Tev taisnība, tad ne tikai JL,bet arī viņa persoīigajiem reitingiem vakjadzētu būt ļoti augstiem?:) Jo problēmas būtība ir kā vairāk ieņemt nodokļos, vienlaicīgi nodokļu slogu sadalot taisnīgi pa nozarēm un sociālajiem slāņiem. Un kā šos nodokļus sadalīt, veicinot tautsainmiecības attīstību valstī un aizsargājot pelnīt nespējīgo sabiedrības daļu. _____________________________ Problēmas būtība ir tā, ka Latvija neražo produktu ar augstu pievienoto vērtību, nav tautsaimniecības attīstības vīzijas. Kā var runāt par taisnīgu nodokļu sadalījumu, ja CP neliek uzsvaru uz principu, ka nodokļi jāmaksā visiem /izņemot sociāli nenodrošinātos/? Vēlies pasniegt vēlamo par istenību.
lno
l
Jā, jā, to visu es jau zinu, ērta un izdevīga pozīcija, tikai, ja neeksistēja Latvija kā valsts, tad latvieši kā tauta eksistēja gan. __________________________________ Nu nedzen demagoģiju. Pie reizes pajautāšu, vai žīdi arī atvainojušies ne tikai latviešiem par savējo varoņdarbiem?
beta
b
Tad līdzsvaram Kalnietei vajadzēja ierosināt blakus uzlikt pieminekli ar pateicību Latvijas tautai, kas glāba ebrejus. Un varbūt pie reizes uzņemsimies kā Latvijas tauta atbildību par to nelieti, kas nogalināja Justīni Legzdiņu. Kā nekā arī latvietis taču... Lai tiesa tiesā un bāž cietumā tautu, ne to bandītu. Starp citu, vāciešus tāpēc, ka viņiem bija Hitlers neviens mūsdienās nesauc par fašistiem.
dzeris - beta
d
Jā, jā, to visu es jau zinu, ērta un izdevīga pozīcija, tikai, ja neeksistēja Latvija kā valsts, tad latvieši kā tauta eksistēja gan.
beta
b
Tev derētu atšķirt divas lietas. Oficiālo valsts politiku no atsevišķu pilsoņu iniciatīvām. Tad, kad Latvijā (un ne tikai Latvijā) vajāja ebrejus, Latvija kā valstiska vienība nepastāvēja. Tie bija atsevišķi latvieši, kas okupācijas varas sastāvā šādi rīkojās. Bet bija vēl vairāk latviešu, kas ebrejus glāba. Tomēr arī tas nekādus secinājumus par Latvijas tautu izdarīt neļauj.
NN
N
Kā vispār CVK var rīkot balsošanas, ja NAV zināms balsstiesīgo skaits? - Tieši ar to arī vajadzēja sākt!
Berta: Izlasiet!
B
No DELFIEM: Spams, 06.08.2008 11:13 Taču neatbildēts ir jautājums, kāpēc šie pilsoņi, kurus vēlēšanu komisija izraidīja no iecirkņiem un neļāva viņiem balsot, palika iekļauti tajā balsstiesīgo kopējā skaitā, no kura aprēķina nobalsojušo īpatsvaru un kvorumu ? Loģiski būtu - ja viņiem neļauj balsot, tad arī no aprēķinos ņemtā balsstiesīgo kopskaita tie būtu izslēdzami. Turklāt tas ir elementāri - PMLP datorsistēmā visu pasu derīguma termiņi ir fiksēti. Papildu neskaidrība. PMLP datos vispār pazuduši ir ap 30 000 "bomžu", kuriem nemaz nav pasu un reģistrācijas vietas. Ja tic PMLP reģistram, tad 100% visu balsstiesīgo ir noteikta dzīves vieta (pilnīgi visi ir reģistrējušies), un nav pilnīgi it neviena pilsoņa, par kuriem agrāk PMLP norādīja - nav noskaidrots. (Vienlaikus presē bieži lasām ziņas, ka policijas meklējamie nav reģistrējušies, ka PMLP reģistros uzrādās mistiskas neeksistējošas adreses, kur mājas nekad nav bijis. Ticamības labad, PMLP būtu klājies vismaz vienu "nenoskaidroto" pa visu Latviju tomēr uzrādīt.) Nav atbildēts arī, vai no PMLP balsstiesīgo uzskaites ir izslēgti tie ap 200 Krievijas jaunbagātnieku, kuriem par nelikumīgu pilsonības piešķiršanu ir krimināllieta. Kādas ir garantijas, ka tādu nelikumīgu, joprojām neatklātu ierakstu PMLP pilsoņu datorsistēmā uzskaitē nav vēl? Cik - tūkstotis, desmit tūkstoši, simts tūkstoši? Jucekli, kāds bija PMLP reģistrā, PMLP mēģināja sakārtot, pirms pašvaldību un Eiroparlamenta vēlēšanām nosūtot visiem balsstiesīgajiem paziņojumus uz datorsistēmā ierakstīto reģistrācijas adresi, un lūdzot atsaukties tos pilsoņus, kuri konstatētu nesakritības. Tādu pilsoņu izrādījās tūkstošiem. Turklāt, kā rakstīja prese, daudz izrādījās pašas PMLP paviršības kļūdu. Kādas ir garantijas, ka tagad PMLP reģistros kļūdas ir izlabotas, visi mirušie izslēgti, un nav viltus jaunpilsoņu ? Kamēr nav izveidots drošs, pārskatāms Vēlētāju reģistrs, CVK nedrīkst kvoruma noteikšanā vadīties no nedrošiem, mainīgiem elektroniskiem datiem, kuru kopējā ticamība raisa šaubas. Kamēr nav izveidots Vēlētāju reģistrs, balsstiesīgo pilsoņu kopskaita noteikšanā būtu izmantojama tāda pati metode, kādu to izmantoja un paredzēja izmantot Satversmes tēvi 1922.gadā. (Ievērosim, ka tolaik tikko bija beidzies karš, atstājot haosu. Bet pašlaik lietojamās datorsistēmas tolaik nebija pat visdrosmīgākajās fantāzijās). Šobrīd izeja būtu vadīties pēc nesen notikušās tautas skaitīšanas rezultātiem. 6. Saeimas vēlēšanās 1995.gada 30.septembrī/1.oktobrī piedalījās 955 392 vēlētāji. 7. Saeimas vēlēšanās 1998.gada 3.oktobrī piedalījās 944 667 vēlētāji. 8. Saeimas vēlēšanās 2002.gada 5.oktobrī piedalījās 997 754 vēlētāji. 9. Saeimas vēlēšanās 2006.gada 7.oktobrī piedalījās 908 979 vēlētāji. Kā liecina politiskās līdzdalības vēsture, diemžēl Latvijā ir tikai aptuveni 900 000 vēlētāji. Tad kāpēc tiek MURGOTS un gaidīti 1 515 213 vēlētāji? = Kā vispār CVK var rīkot balsošanas, ja NAV zināms balsstiesīgo skaits?
dzeris - beta
d
Tie nebija latvieši, kas tos ēbrejus te nīcināja, Arājs un pārējie? Pēc tavas loģikas, tad jau Krievijai kā PSRS mantinecei arī nav par ko atvainoties latviešiem Mēs te visi tādi balti un nevainīgi, visi tikai mums pāri darījuši, mēs nevienam? Kalnietes atbalstītājs neesmu.
beta
b
Vari palasīt pats Štokenberga blogā. Ļoti daudz ir Kokina blogos. Arī Štelmahers ir izteicies kā valstij ieņemt vairāk nodokļos. ttp://www.diena.lv/lat/politics/blog/aigars_shto kenbergs/desmit_punkti_peec_kalviisha_luuguma Jo problēmas būtība ir kā vairāk ieņemt nodokļos, vienlaicīgi nodokļu slogu sadalot taisnīgi pa nozarēm un sociālajiem slāņiem. Un kā šos nodokļus sadalīt, veicinot tautsainmiecības attīstību valstī un aizsargājot pelnīt nespējīgo sabiedrības daļu. Nesaku, ka CP ir izdarījusi kaut ko, uh un ah, globālu. Bet, pagaidām, viņi tādi ir vienīgie, visu to jāveicina, jāattīsta, jāpēta utt. runu plūdos. Viņi mēģina, un man tas liekas simpātiski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LĒMUMPROJEKTS


Ar "Pilsoniskās savienības" izstrādāto lēmumprojektu var iepazīties šeit!

LASIET VĒL:

Kāpēc prezidijs lēma neatklāt debates pēc Valda Zatlera uzrunas?

Kāpēc Valsts prezidents no Saeimas tribīnes kritizēja Saeimas darbību?

VIDEO

Pie Saeimas notiekošo piketu var noskatīties šeit!


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas