Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Lemberga lietu pārsūta Kurzemes apgabaltiesai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pēc pirkumiem
p
Paskataties ar kādām mašīnām braukā tie galvenie A.L. lietas prokurori un kādās mājas uzcēluši. Un apdomājat vai kritizēt tikai A.L. Vai arī tādai kritikai nav loģiska pamata.
Joske
J
Sākas kabatas biljards , tā spēlīte nekad nebeidzas .
x
x
taa prokuratuura jau sen ir nopirkta. berkja un stepanova paklaajinsh, krievu tranziita biznesa intereshu kantoriitis ...
Oskars
O
TĀ tiesa visa jau sen nopirkta un gala rezultāts būs BRĪVĪBA VARI STRĀDĀT SAEIMĀ.
zvirbulēns
z
Jums neviens nav teicis, ka daudz zināt ir kaitīgi, akurāt kā izrādīt pārāk lielu ziņkārību :)))) P.S. Nē, es neesmu no Puzes.
Klau
K
Tu tiešām no puzes
@
@
Žēl, ka kungs savus noziegumus nav veicis arī Mazpisānos. Tad piekritības nebūtu vispār. Un cik ērti tas būtu, nenogrozīt pēdas kā 53. izmēra laivās.
zvirbulēns
z
Prokuratūras pārstāve Dzintra Vītoliņa norādīja, ka R. Hlevicka lēmumu šobrīd nav iespējams komentēt, jo atbildīgais prokurors ir devies atvaļinājumā. ----------------- Nu, ko Jūs, tauta, teiksiet ? Aizgrūž lietu uz pašizdomātu vietu un pats atpūsties :))) P.S. Prokuroriem nav dotas tiesības komentēt tiesneša lēmumus, nav, tos var tikai apstrīdēt un arī KPL noteiktajā kārtībā.
Ērglis
Ē
Nevienam negribās būt kreisajam, kuru Lembergs drāzīs par nepareizu lēmumu :) Drošvien vecā labā draudu metode iedarbojas.
ezene
e
Nu nezinu, nezinu, man jau šķiet, ka tiesneši arī meklē likuma burtu aiz kura aizķerties, noziedzīgu darbību vieta redz esot Kurzemes rajonā, bāc, viņš tak visu Latviju reāli ir čakarējis. Negribas jau mest tādu akmeni Kurzemes apgabaltiesas tiesnešu virzienā, bet vai gadījumā Rīgas apgabaltiesā nav profesionālāki tiesneši???
Kaspars
K
Nu labi, ka Kurzemes apgabaltiesai... Lemberga zilo govju karsējām sanāks lētāks ceļš :-)
zvirbulēns
z
Nav šaubu, prokururi tur kaut ko tiņ, piņ un vij. Tas lielais jautājums ko un kādēļ? Lai nu ko, bet izlasīt KPL, to tak iemācās jau rajona prokuratūriņās, a te tak strādā grandi - ģenerālprokuratūras prokurori ar augstākajām kvalifikācijas pakāpēm. Kaut gan pakāpi jau var piešķirt arī zirgam, jo tam liela galva :))) P.S. Velk laiku, un ņirgājās par tiesām.
Nja
N
Varbut drizak nevis tiesneshi svaida, bet prokurotura apzinati un ari neapzinati iesniedz ne tur kur vajag, lai pashi vilktu laiku. Ja jau gribetu to AL pec iespejas atrak tiesaat, sen butu uz tiesu lietu virzijushi...
zvirbulēns
z
Tos zaudējumus šoreiz segs prokurori.
ezene
e
Johaidī, beigās tiesneši mūsu miljardiera lietu tik ilgi svaidīs šurpu, turpu, ka kaut kas mistisks būs nokavēts, nepaspēts un Lembergs mierīgu sirdi varēs ne tikai izvairīties no visām apsūdzībām, bet pat piedzīs zaudējumus no valsts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas