Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Mēģinās šūpot ekonomikas ministra Kampara krēslu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Lūk tas ir TRIUMFS! Kaut gan šogad tika paaugstināta iedzīvotāju ienākuma nodokļa likme un reizē samazināts neapliekamais minimums, ar nodokli aplikti ienākumi no kapitāla, dividendēm un procentu maksājumiem, ieviests dienesta automašīnu nodoklis, paaugstināts akcīzes nodoklis, šā gada pirmajā ceturksnī nodokļos iekasēts par piektdaļu mazāk nekā pagājušā gada pirmajos trīs mēnešos, šodien raksta "Neatkarīgā". Pirmajos trīs gada mēnešos nodokļos iekasēti 850 miljoni latu, kas ir par 19,3 procentiem mazāk nekā pagājušā gada pirmajā ceturksnī. Finanšu ministrija (FM) gan norāda: nodokļu ieņēmumi, salīdzinot ar plānoto, ir pārsniegti par 4,9 procentiem. Galvenokārt nodokļu ieņēmumu plāna izpildi veicinājuši pievienotās vērtības nodokļa (PVN) ieņēmumi. Tie pārsnieguši plānoto pat par 20,4 procentiem. Tai pašā laikā, salīdzinot ar pagājušo gadu, PVN ieņēmumi sarukuši par 9,5 procentiem. Reklāma Click Here! Arī iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieņēmumi 2010. gada pirmajā ceturksnī bija par 11,4% mazāki nekā pērn tādā pašā laikā un par 4,5% atpalika arī no plānotā.
Pūce
P
Viņiem tur jau vairs vienkārši nav ko pasākt. Varēja jau vēlreiz apspriest dzeršanu 1.septembrī vai kādu jaunu svētku dienu, izveidot kādu komisiju vai izdomāt vēl kaut ko steidzami neatliekamu, lai ir ar ko nodarboties līdz vēlēšanām. Vispār vēlēšanas gan varēja pārcelt kādus pāris mēnešus ātrāk, citādi nabagi nomocīsies radoši pieejot saviem pienākumiem.
Oskars
O
"targash 10:04" gribēju pielikt piecas zvaigznītes, neņem pretī.
V.M.
V
Uz priekšlikumu, kas ļautu atjaunot Latvijas iedzīvotāju maksātspējīgo pieprasījumu un darbaspēka resursus, Kampars bez mazākā mulsuma, smaidot atbildēja, lai labāk orientējas uz pasaules darbaspēka resursiem un pasaules maksātspējīgo pieprasījumu. Šaubos vai tā ir jādomā Latvijas valsts ekonomikas ministram.
Oskars
O
Bet mazo zemnieku diskriminācija ar piena iepirkuma cenām turpinās, aizvien mazāk un mazāk laukos paliek cilvēku. Mazie zemnieki normālā valstī ir vistipiskākie vidusšķiras pārstāvji. Bez lauksaimniecības produkcijas sīs gimenes "ražo" pašu galveno jebkurai valstij un nācijai - bērnus, bet viņus iznīcina un tā ir Jaunā laika , tagad vienotības politika, kā TP laikos. Jūs saucat par prātīgu tādu politiku? Turpina nīdēt ārā arī mazos tirgotājus un mazos kafejnīcu īpašniekus ar kriminālām metodēm. Nekas nav mainījies kopš JL pie varas. Tiek atbalstīti cigarešu ražotāji un vairumtirgotāji, jo nosakot galacenu mazie tirgotāji kļūst pilnīgi atkarīgi no vairumtirgotāja piedāvātās cenas, un spiesti tirgot ar reāliem zaudējumiem turpretī tirdzniecības tīkliem cena ir tāda, kas ļauj skaisti pelnīt. Tirdzniecības monopolizācija ir pārāk bīstama , sabiedrībai iznīcinoša. Vietējie tirgotāji tiek upurēti ārzemju tīkliem un tā atkal ir nu jau Vienotības vienotā politika.
targash
t
Kampar, cik % būs mikrouzņēmumu nodoklis, kad tas kļūs zināms un kad reāli sāks darboties? Vai šo vienu jautājumu var atrisināt?
Nu forši!
N
Minna Cecīlija » Anna Līze 09:57 Vai tā Anna Līze esiet Jūs pati Cien. kundze Ēlerte? Nu nesmuki gan sevi tā slavināt, bet man patika šie skaistie vārdi: "Uz ielām nav bandu, un kādam vēl ir darbs, ir pensijas un pabalsti. Un MK vada normāls vesels cilvēks, kura ambīcijas ir." Es gan tos gribētu precizēt šādi: "Uz ielām nav bandu, jo Vienotība to vietā izmanto sev pakļautos orgānus, lai iespaidotu žurnālistus, kas šai politikai nepakļaujas, un kādam vēl ir darbs, kurš iestājies Vienotībā (kā tas ir ar Junnupu senioru) ir arī dažiem pensijas un pabalsti, kurus pēc Vienotības nelikumībām ir atgriezusi Satversmes tiesa. Un MK vada rietumu naudasmaisiem pakalpīgs cilvēks, kura ambīcijas ir spļaut uz latviešu tautu, ka tik pats sēž savā postenī." Vai nav smukāk, Cien. kundze Ēlerte?
Vienotības triumfs
V
šim tukuma naktskluba īpašniekam, kas neko nejēdz no ekonomikas pašam vajadzēja prasties un kā vīram atkāpties, bet ko var gribēt no melīgās un profāniskās JL valdības? ______________ Lai tak tā Vienotība tur šo NEJĒGU, jo paši vien tie vienotībcēni no tā cietīs. No Vienotības ņem kuru gribi- vai nu vecais ierāvējs, kurš tagad krāsojas balts un pūkais (kriksītis, štokijs eļeekte, jaunpups, melnais karļuks, sandrucis u.c.) vai pilnīgi stulbeņi (kempers, rižā, paprīķis, jaunpups vecais u.c).
vinzors
v
šim tukuma naktskluba īpašniekam, kas neko nejēdz no ekonomikas pašam vajadzēja prasties un kā vīram atkāpties, bet ko var gribēt no melīgās un profāniskās JL valdības?
narkaši
n
cik tev Jaunais laiks maksā, ja nav noslēpums? Es arī gribu algas pieaugumu.
Mg
M
Kampars droši vien ir labs cilvēks, cenšas, bet ar to vien, ka pats ir vadījis nelielu uzņēmumu ir par maz, lai vadītu ekonomikas ministriju, nu nav viņam tā makroekonomiskā redzējuma. Taču kaut kādu šādu apšaubāmu utu meklēšana un demisijas pieprasīšana arī ir nokonstruktīva rīcība.
depo
d
Vispār nav skaidrības, kapēc Kampars ir atbildīgs par Parex, ja nu vienīgi tikai ka PA ir EM paspārnē. Citas loģiskas saites nav un Kampars vispār neko no ekonomikas nejēdz kur nu vēl vairāk no banku reorganizācijas. Viņš pat ekonomikas teoriju nav apguvis un viens neliels uzņēmums, ko vadījis kultūras nama paspārnē, nedod tiesības kūrēt veselas valsts ekonomiku. Jāmaina valsts iekārta!!!
ttt
t
Vai viņš saprot ko dara?
LInda
L
Šo cilvēku vajadzētu nomainīt, Neko labu nav paveicies.
dzeris
d
Un atkal SC un AŠ balsošana un darbošanās "vienotā ekstāzē", ar nolūku kārtējo reizi radīt nestabilitāti valstī. Un no ZZS puses - kārtējā šantāža, lai panāktu Lembergam izdevīgu lēmumu. Tāda jauka atmosfēra, "tautas kalpi" kārtējo reizi izrāda "rūpes par valsti".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas