Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Policija izsludina zīdaiņa meklēšanu

Policija izsludinājusi zīdaiņa meklēšanu. Viktorija Landgrāte dzimusi 2008.gadā un viņa ir četrus mēnešus veca. Bērns pazudis, kad vecāki bija atstājuši bērnu pieskatīt svešai sievietei, kamēr paši devās ciemos. Bērns pazudis Avotu ielā, Latgales priekšpilsētā.

Par meitenītes pazušanu vecāki ziņoja šorīt ap plkst.4.30., Dienai pastāstīja Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora pārstāve Zane Bērziņa. Pēc viņas vārdiem, pirmdienas vakarā bērna vecāki esot staigājuši pa bāriem, tad, jau būdami iereibuši, no Teikas ieradušies ciemos pie paziņām Avotu ielā. Viņi policijā stāstīja, ka meitenīti ratiņos atstājuši pie mājas - nepazīstamas sievietes uzraudzībā. Vecāki ar paziņām lietojuši alkoholu, bet, kad nogājuši lejā, ne bērna, ne sievietes vairs neesot bijis.

Policija nav izplatījusi mazuļa fotogrāfiju, jo vecāki bērnu bija fotografējuši ar telefonu, taču attēls bijis nekvalitatīvs. Z.Bērziņa stāstīja, ka šodien policija pārbaudījusi tuvējo apkārtni, bet tagad cer, ka atsauksies kāds aculiecinieks vai kāds cits, kas sniegtu jelkādas ziņas. Ārkārtas režīmā policija nestrādā, teica Z.Bērziņa.

Z.Bērziņa sacīja, abi vecāki policijas redzeslokā iepriekš nonākuši saistībā ar narkotiku lietošanu. Z.Bērziņa uzsver, ka aculiecinieku notikumam pagaidām nav, tāpēc meklēšanā policijas balstās vien uz vecāku stāstīto.

Bērna pazīmes: augums 60 cm, svars 6 kg, acis tumši zilas, mati īsi gaiši brūni, vidējas miesas būves. Zilumu, sasitumu skrāpējumu nav, uz abām rokām pirms delnas lieli sarkani izsitumi.

Ģērbta – pampers-"HAGIS", rozā krāsas bērnu bodi ar ar īsām piedurknēm un baltām šķērssvītrām. Džemperis rozā krāsā ar garām piedurknēm, uz pleciņiem spiedpogas. Kājās rozā auduma čībiņas. Cepurīte rozā ar baltu lenti virspusē.

Meitenīte atradās sarkanas krāsas lietotos bērnu ratiņos, kur abās pusēs izvietoti atstarotāji. Zem ratiem atradās no kreisās puses saplēsts mantu grozs, jumta kabatā plēve pret lietu. Ratiņi čīkstoši.

Ratiņos atradās matracis, ievietojams grozs sarkanā krāsā, jauna, liela izmēra sega tumši zaļā krāsā, arī bērnu pārtika "TUTELLI", divkāršs termoss, plastmasas pudelīte ēdienam un viena maza pudelīte tējai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas