Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Policija: par viltus meteorītu izmeklēšanas nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Respect
R
Visu cieņu visiem dienestiem, kas "nenolaidīsies tik zemu, lai prasītu naudu par morālo kaitējumu". Pareizākā reakcija būtu vienkārši pasmieties, piestādīt pamatotu rēķinu un izanalizēt pasākuma vadības nianses, kā tas notiek pēc katrām normālām mācībām.
humors un satiira
h
Katram izsaukumam ir savas izmaksas, kuras, ja izsaukums bijis nepamatots, jaasedz izsauceejam. Par ko NBS vareeja rasties izmaksas? Par to pasu, beerninj, par to pasu. Un ja tajaa bedree tiesaam buutu radiaacija, bet tu to nezinaadams tur iekaaptu un dabuutu letaalu devu? Ko tad, paargudreli?
papucis
p
Tele2:Būtu labāk to naudu nodzēruši vai ""zemeņu tortēs ""pārdzinuši-vismaz būtu paģiras! Kas tagad?riebīgas atraugas un vēl tas Standzenieks ar ""nākamiem projektiem""...
Terorists
T
Bet tomēr šamējie parādīja kad ir gatavi zaļo cilvēciņu sagaidīšanai.Kaut sacīt jāsaka kad Latvijas aviācijas lepnumi KUKURUZŅIKI pēc trauksmes gaisā netika pacelti.Laikam bija kauns kad šo militārās aviācijas lepnumu zaļie vīriņi ieraudzītu, domātu kad nokļuvuši nevis militarizētā NATO valstī,bet kaut kur nabadzīgas Āfrikas valsts provincē.
xx2
x
šausmīgi gribētos redzēt tās "izdevumu" tāmes, kas tad tur par tādām pozīcijām? VUGD un VP darbs ir dienestu darbs, kas tiek veikts katru dienu. Vai viņiem ir katram izsaukumam da vienalga kādam sava tāme? Algu jau viņiem maksā neatkarīgi no tā vai viņi sēž dežurā vai atrodas izsaukumā tamdēļ runāt par "zaudējumiem" ir vienkārši demogoģija. A par ko un kā NBS varēja rasties 10 000 Ls "izmaksas"?! Par to, ka ar padomju laika aparatūru atbrauca uz bedri izmērīt radiācijas esamību vai neesamību? Nesmīdiniet, nekādi reālie pētījumi ne ar kādiem super puper ķīmiskajiem reaģentiem netika veikti, tāpat kā netika izsaukta izlūklidmašīna no amerikas. Praktiski, ja šie 10 000 patiešām ir iztērēti, tad KNAB, Ģenproķenē vai Militārajā policijā ir jāsāk kriminālrpocess un jāparbauda vai tā teikt "pod šumok" nav nozagti valsts līdzekļi lielā apmērā un, ja ir, tad vainīgos jāsauc pie atbildības.
Oskars
O
JL KAUNIES par saviem DARBIEM ,kaut Jūs tūlīt IZMESTU,jo LATVIJA JL NEINTRESĒ ,tikai NAUDA-VARA. STEIDZĪGI MEKLĒT VAINĪGOS !!!!!
lux
l
_jet_ Pilnīgi piekrītu! Lieliski pateikts.
hohol
h
Pirms pāris nedēļām viena godkāra Kolorado ģimenīte izspēlēja joku ar helija balonu, kurā viņu dēls aiznests pa gaisu. Izrādijās, ka tas ir tikai joks. tagad - draudz cietums vai liels sods: The most serious charges are felonies and carry a maximum sentence of six years in prison and a $500,000 fine. Alderden said they would be seeking restitution for the costs, though he didn't have an estimate.
Terorists
T
Nu kādēļ nošaut un uzmest ātombumu.Jums ir zināms ar kādu aparatūru ir piešpigoti visi izlūkpavadoņi,nezināt,jo tas skaitās valsts noslēpums. Nokrīt,nepievēš uzmanību un pēc neilga laika Latvijas jaunā paaudze mirst kā mušas no nezināmas un kaut kādas mistiskas slimības. Atcerieties vien AIDS un tās rašanās sākumu un vietu.
lūriķis
l
Lai šadas situācijas neatkārotos,visus arestēt un nošaut,bet vietai uzmest atombumbu:)
Terorists
T
Akcija akcijai,bet tomēr ir jādomā ar ko nodarbojas.Visā pasaulē ja notiktu šāds gājiens un paziņotu kad no kosmosa ir kaut kas nokritis visi aizsardzības dienesti būtu kājās. Un ar to vēl nepietiktu,bet arī pretradiācijas , ķīmiskie dienesti un pluss vēl aviācija. Un ja rīkoja akciju tad arī no naivajiem nevajadzēja iekasēt,jo tagad no malas skatoties liekas kad uz šī jociņa kāds gribēja drusku uzvārīties.
to Nika
t
nevis naudas sods, bet kriminālatbildība!
Kārlis
K
reti neveiksmīgs salīdzinājums sanācis padomā kāpēc!
Lex
L
Nu policija vismaz sakarīgi reaģē, nevis kā dažs labs :)
hm
h
Lauku vecim ir pilnīga taisnība. Lai naivie mēdiji paši strebj savu ķīseli. Policijas rīcība neierosinot lietu ir pilnīgi adekvāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas