Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Politoloģe: Āboltiņa rīkojusies nekorekti, publiski paužot nevēlēšanos iekļaut Kamparu nākamajā valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
terma
t
Jacer, ka sis prasta, neizglitota, alkatiga, godkariga slampa, kretinene Aboltina nekad vairs netiks ieveleta Saeima un netiks ielaista valsts parvalde stradat, jo tiesi sadas aboltinas ir novedusas valsti bankrota..
Dārznieks
D
Kad sastādīja valdību, neviens labāks kandidāts par Kamparu nebija. Cik noprotams, tad pa šo pusgadu+ neviens "korifejs" labāks par Kamparu Vienotībā nav parādījies. Tad jau atliek biedroties tikai ar SC ?
Bībelnieks
B
Nu tik nev ainot Āboltiņu! Viņa darīja pareizi paziņojot tautai ka nākamā kabinetā nelaidīs Kamparu kura slava ciešs no it kā negodīgās financialās rīcībās. Ar smirdošu un sapuvušu augli nevar veikalā tirgoties!!
kā tad
k
dzeris pirms 7 stundām, 2011.06.21 11:52 saka tā: Par Viņķeļiem, Kristovski un Kalnieti es atturētos balsot, bet nepaska līdz galam; man jābalso par urbi.
Jā nu
J
...Āboltiņa rīkojusies nekorekti... Nu jā. Un, ko tad darīt, ja Kampars nav gribējis dancot pēc viņas stabules?
ha ha
h
Zatlers saeimu atlaida , nav ko satraukties . Ka balsosim ta bus .
edisons
e
Intrigante, PSKP skola!
cony
c
Āboltiņas kundze skaidri un gaiši teica,ka nekādus saraksta vai kadru kandidātus Vienotība vēl nerisina.Bet par cik opozicionāriem un citiem konkurentiem vai vienkāršiem aprējējiem vajag kādu tēmu jeb kaulu,tad Āboltiņa ar slaidu metienu pameta mums Kampara tēmu.Starpcitu,Kampara kungs kā ministrs visvairāk ir sasniedzis gan ekonomikā,gan uzrauga arī citas ministrijas,par to viņam tikai plusi. Ar deklarāciju arī viss kārtībā,to saka tieslietu eksperti.Ja esi aktīvajā politikā un svarīgā amatā,tad arī tāda tautas apspriešana par tēmu Kampara kungs un Vienotības saraksts nekas ne ļauns ne jauns nav.
TV
T
Zatlera vislielākā kļūda būs tā , ja viņš sasaistīsies ar Vienotības bez seguma un politiskām spējām ambiciozām dāmām un vienu otru veci. Vienotībā pēc vēlēšanām pārvērtās par virtuves kantori un tās galvenā vaininiece ir Āboltiņa. Ļoti žēl, ka Latvijā nevar būt viena stingra, nopietna partija, kurai interesētu Latvija un tās cilvēki kopumā. Ja Zatlers to spētu??? No visas vienotības varētu atlasīt tikai kādu trešo daļu politiķi un tad arī asi un nežēlīgi griežot. Arī vēlētājiem būs , pirmkār, jāaiziet uz referendumu, lai atlaistu Saeimu un tad svītrot no vēlēšanu sdarakstiem nespējīgos un nenopietnos.
Человек
Ч
Āboltiņa pilnīgi normāls tantuks. Tikai deguns pašķībs. It kā kāds viņai iesita ar kreiso roku. Varbūt Kampars? Viņš liekas ir kreilis.
Cilvēks
C
Kas ir Iveta Kažoka?
haha! :)) labais!
h
Ja TU nevienam neesi vajadzīgs, mokies ar mazvērtības kompleksiem, vai vismaz esi nozadzis kādam pulksteni vai k o n t r a b a n d a s c e ļ ā i e v e d i s L a t v i j ā k ā d a s p r e c e s (piemēram, l a k a t i ņ u s), pievienojies mums un kļūsti par mūsu valsts nākotni un seju.
gio
g
Kamparam jāvada ministrija. Tas laikam ir mazliet sarežģītāk nekā Saemas vārdā iztreikt apsveikumus, līdzjūtības, tikties ar LV nesvarīgu valstu delegācijām. mho. No otras puses politoloģe Kažoka, kas te pirms pāris dienām pati izgāzās kā veca sēta diskusijā ar oligarhiem, jau arī varēja izmantot tiesības paklusēt un nelīst katram podam par vāciņu. Ne viņa kāda spriedēja par Kamparu, nedz Ābiltiņu. Sēž savā Sorosa tornī, raksta blogus, bet kā "real time" politoloģijā - totāls fail.
Mampe Šnabdeguns
M
Rīcība varbūt nudien nav korekta, bet - manuprāt - valstī ir akūta nepieciešamība pēc nopietnāka atklātuma lēmumu pieņemšanas sfērā. Galu galā - piedodiet - slēgtās sēdes un dokumenti top un tiek tapināti par mūsu naudu! Es ļoti apšaubu, ka Solvita, Artis, Ģirts vai jebkurš Valdis aiziet uz tirgu un neieskatoties paņem tūru, uz kuras rakstīts "zemenes, lucīši vai paipalu olas". Es zinu un saprotu, ka mēs neesam pieraduši pie šādas attieksmes un politikas, bet - ja jau mēs maksājam un uzturam valsts pārvaldi... Mums ir jāzina 99% no tā, kas tiek darīts partijās, ministrijās, kancelejās utt. Galu galā arī Kampara būšana vai nebūšana amatā tiek apmaksāta no mūsu naudas. Manuprāt ir vienlīdz svarīga, lai sabiedrība enerģiski iesaistītos valsts procesu attīstībā un veidošanā, kontrolētu likumus uj to jēgu un skatītos, vai valsts = mūsu nauda tiek tērēta loģiski, saprātīgi un nepieciešami [kā zināms, un te Ingūnai Sudrabai ir 100% taisnība = saprātīga naudas tērēšana LV nenotiek vai tas gadās diži reti...]. Oficiālie stāsti ir tikpat lieliski meli kā Gebelsa II Pasaules kara propoganda.
made
m
Laikam jau kažokai kampars patīk! Tāds omulīgs antiņš! Labi, ka beidzot kādam no jēlīšiem pietika drosmes pateikt skaļi par to, ka kamparam nav vietas valdībā. Es jau to sen gaidīju. Zaķim tikai lūpa raustījās, bet pateikt kaut ko skaļi bija bail. Āboltiņai bonuss no manis par uzdrīkstēšanos. Varbūt vismaz EM kaut ko vēl varēs vērst pa labu un darbs uzlabosies. Tikai lai neieliek olšteinu. Tas ir tāds pats kā kampars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas