Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Prokuratūras darbu `"Ļošas" lietā grūti nosaukt par pārbaudi, uzskata Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Nu piegriezies tas Lembis. Vai Latvijā nav godīgu cilvēku par ko rakstīt? Nu, lai viņš sapūst Puzē ar saviem miljoniem ja jau nevar notiesāt. Kāda vajadzība par viņu katru dienu rakstīt. Nu nūģis viņš ir, ja oficiāli nevar nosaukt par zagli.
Diena
D
Ģenerālprokuratūra A.Loskutovam atsūtījusi ļoti īsu atbildi, kurā secināts, ka A.Lembergs nav apstiprinājis, ka ar saviem izteikumiem būtu norādījis uz A.Loskutovu ----------------- --------------------------
mērglis
m
ar ko šais viirs atškiraas no Oderova?Oderovs tiesaa sniedza lieciibas par naudas izspiedeejim kontrabandas piesegšanaa , taču taas neņeema par pilnu ,jo no noziedznieka mees patiesiibu nepieņemam , tad luuk jautaajums , kaapeec mums buutu jaatic ko runaa smagos noziegumos apsuudzeets cits miljonaars , vai taapeec ka staav tuvaak valdošajam namam? Oderovs domaajams bija tikpat tuvu , jo maksaaja kaartiigi meslus muusu varas kalpiem un nebriinos ka praavu kušķi ziedojis arii veeleešanaam , bez tam saeimaa ir seedeejuši arii degvielas zagļi , gaļas kontrabandas piesedzeeji , reketieru un citu laupiitaaju aizstaavji, visa viena kompaanija , visi vienaadi runaa , nebriinos ka visiem viena tieksme likvideet straadaajošos "ienaidniekus" kas šiem visiem kopeeji, lai vareetu netrauceeti turpinaat savu biznesu , atcerotie Baltijas bankas laupiitaaju izvairiišanos no taisniiga soda ticu ka smagos noziegumos apsuudzeeti pie mums taadi arii paliks jo arii tiesas ķēķim ir "jumts"...
Andrejs
A
Interesanti KO- melot?
aizspogulija
a
Ja Ventspils ņirdzīgais kundziņš apgalvo, ka par aizturēšanu viņu brīdināja kāds "Ļoša", ņirdzīgais kundzņš ar loģiku vairs nav spējīgs draudzēties Sanāk, ka ņirdzīgo kundziņu par nepatikšanām nekrietnā veidā brīdina ņirdzīgā kundziņa ienaidnieks, par ko ņirdzīgais kundziņš ir sašutis.
Diena
D
Žēl, ka arī prokuratūra sākusi sabiedrībai melot
bite
b
"PUZES GŪSTEKNIS!" Man patīk! :D Ierosinu to kā galvu reibinoša, nervus kutinoša un neaptveramu shēmu un intrigu caurausta politkrimiķa-bestsellera (jeb dižpārdokļa) nosaukumu, kas tiks sarakstīts pēc TAM un par TO. Kam, ko? Vēl jāskatās.
who cares
w
Pats pētīšanas priekšmets ir būtībā nepārbaudāmas Aiviņa pļāpas. Tagad šis izsakās par paša pļāpu pārbaudīšanas kvalitāti. Viena aktiera teātris, bet kaut kādus ļoļikus gan jau pārliecina.
Andža
A
Izskatās, ka pateicoties stresam KNAB teflona pārsegs ir sācis plaisāt... Viegli jau PR taisit, kad ir liels sabiedribas atbalsts, bet kad tas sāk kristies... raugi, izradas kaut ko ir ari japrot, vairs nevar izbraukt pa vecam
JOSKIS
J
BEIDZIET REIZ LEMBERGA IZTEIKUMUS PUBLICĒT . APRIEBIES TAS PUZES GŪSTEKNIS UN VIŅA DOMAS VĒL VAIRĀK.
Zigurds
Z
Atbalstu!
MIČUKS
M
NĀC PIE PRĀTA , PAAUDZIES UN TIKAI TAD SĒDIES PIE DATORA UN SĀC KO RAKSTĪT.
Pičuks
P
Man gribētos, lai Lembi attaisno. Ne tādēļ, ka būtu par viņu sajūsmā - ne labāks, ne sliktāks par mūsu runčiem-kārumniekiem, kurus pārpratuma pēc sauc par politiķiem. BET - tas būtu labs noslēgums seriālam Diena ar Lembergu. Būtu interesanti vērot viņa pretinieku reakciju. Un vabūt beidzot mēs uzzinātu vismaz daļu patiesības: Kas notiek. Jo gan Diena, gan Lembis labi zina, kas un kapēc, tikai uzskata, ka citi var nezināt. Kā divas Dāmas Paula Putniņa lugā stridējās par tauku procentu pienam... Viss tomēr bija atkarīgs no govs!
dzeris
d
Jau alerģija uz Lembergu un viņa muldēšanu, varētu taču savest abus kopā ar Bērziņu un lai viens otru izklaidē, labāk kādā atsevišķā palātā Sarkandaugavā.
durnis
d
visu laiku gan rakstīja SMAGOS NOZIEGUMOS APSŪDZĒTAIS ,bet prokuratori tās apsūdzības raksta un raksta un uz tiesu vēl pat vienu nav aizsūtījuši ! CIK VĒL GADUS MUĻĻĀSIES ! SVIESTS ! Ka tikai no nodokļiem nebūs lembim jāmaksā kompensācija ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas