Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Vilnīša 100 dienas KNAB: bez revolūcijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Re kaa !!!
R
Sakot ar prezidentu, premjeru, ministriem, arodbiedribu darboniem un visiem citiem 220 000 valsts darba stradajosajaiem un visiem bankieriem jasanem minimalas un skolotaju algas, jo vini nav ne centu vairak pelnijusi, novedot valsti lidz bankrotam un kopejiem spekiem izsaimniekojot un izlaupot, bet tagad keras pie vistrucigakajiem un visnevarigakajiem - pie zidainiem un vecisiem, kuri nav vainigi ka tie neprasi valsti izsaimniekojusi un iedzinusi lidz ausim parados un zaudejusi visas pasaules uzticibu, gan Tautas , gan visas pasaules, kuri redz ka tiek bezjedzigi un nejedzigi skerdets laiks un nauda ar to rokam kuri sed un dzena gaisu valsts parvalde un strukturas, pasvaldibas un citas uzpustajas strukturas, kur bezjedzigi silda kreslus un tere nejega lidzeklus joprojam. Tapec pasaule negrasas aizdot tiem 220 000 skerdetajiem, kuri izputinas jebkuras summas nedodot nekadu atdevi un labumu. Kina ir 500 darbinieku visas ministrijas kopa uz 1 325 078 373 iedzivotajiem, tatad Latvija jabut ... Sestdien 8. novembri 2008 gada vareja vert ciet banku ar Rigas un Daudavpils budzetu, kurai bija tikai 16 - 19 % no Latvijas banku kopeja tirgus , bet ipumpeja 800 000 000 Ls no musu visu kopejas naudas, atnemot videji katram zidainim , pensionaram un skolotajam 400 Ls, kaut bernam vispar ir 8 Ls, tatad uz 50 gadiem bernus atstajot bada ! Vai tas nav kriminals un genocids un vai te steidzami nav kadi jasauc pie kriminalatbildibas, atnemot tiem mandatus un negaidot vinu pasu pienemtos terminu noilgumus ! Un sito haosu un bardaku, lidz pat kolapsam pasi vien veido , lai izbegtu no kriminalatbildibas, jo ja nav valsts nav ari pilsonu un to tiesas tai skaita, kas var saukt pie atbildibas ! Bet tadi krigeristi kalpo kapitalam pelnot 1000 un vairak sava kabata ik menesi, nekada labuma nedodot ne tautai , ne stradajosajiem, jo pats piedalas valsts un stradajoso apzagsana, jo kamer pats nedzivos uz minimalo, tikmer bus barikades otra puse un visi tie arodbiedribu lideri, kuri laizija rokas kapitalam un "trekni" sildija kreslus savos kabinetos un vegeteja uz to naivo rekina , kuri ticeja ka arodbiedribas ir godigi un ieintereseti cilveki, nevis kapitala vergi ! Mes jau sen visi esam kluvusi par kapitala vergiem un pazaudejusi savu valsti, kuras mums vairs sen nav un pat nespejam maksat kapitalam tas nodevas, kuras banku eksperti lidz pedejam santimam ir izkalkulejusi pa stundam un pa minutem jau uz prieksu un Par velu nav ! Tiesam, prokuroriem un advokatiem bus darbs ! Protestus nevar apturet , jo netaisniba ir liela un nelietibas daudz pastradatas 18 gadu laika !
tara
t
Domaaju, ka KNAB ir jaastraadaa klusi un nemanaami. Paaraak liela sabiedriibas uzmaniiba shai iestaadei var tikai trauceet darbu. Izskataas, ka tur izveidojusies laba komanda. Par partiju finanseejumu no budzheta - esmu ar abaam rokaam par.
susls
s
Beidzot normāls priekšnieks šai iestādei. Veiksmi bardaka un visatļautības likvidēšanā!
Andrītis
A
Nu jau 100 dienas neviens kukuļņēmējs nav aizturēts. Laikam Loskutovs ir visus izķēris.
chingacguks
c
KNAB, aizbildinoties ar finansējuma trūkumu, devies ziemas miegā. Tagad var redzēt, cik svarīgi iecelt īsto priekšnieku!
Inta
I
Vēl viens pelēks, nepamanāms, neizteiksmīgs un ''kampējiem'' ērts ierēdnis! Jā, kāpēc gan Latvija atrodas bezdibeņa malā!!!! Ļoti, ļoti bēdīgi tas viss ir!
Lelle
L
"Vilnīša 100 dienas KNAB: bez revolūcijām" un arī bez rezultātiem. Nu kapēc jāmaksa algas nekā nedarītājiem. Mum ir ļoti daudz korumpantu un zagļu, kapēc nevienam joprojām nekrīt pat mats no galvas???!!!
Par rakstu
P
Nevar saprast, vai tā ir autora vaina, vai Vilnīša vaina, bet nu raksts tāds pabāls, lai neteiktu, ka nekāds.
Precizējums :)
P
"Ilgtermiņā viņš vēlas panākt, lai tiktu apstiprināta koncepcija par partiju finansēšanu no budžeta. " Tā koncepcija jau ir apstiprināta, Vilnīša kungs :) Skatīt MK rīkojumu Nr.14 "Par Politisko partiju finansēšanas koncepciju" 20.01.2009.
kolēģi
k
kur ir Strīķe pazudusi ?
Aija
A
Vājš un bāls laipotājs ar ļoti neskaidru līniju un motivāciju. Jācer, ka kaitējumun nenodarīs, bet tā šobrīd neliekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas