Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Zatlers aicina dienu pirms referenduma pārtraukt aģitāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roberts
R
Ko vins var aicinat,vins jau tikai nodeklame pantinu,ko vinam uzrakstijusi oranzie kriminalno- ziedznieki,acimredzot ,vinamsmadzenites nav paredzetas domasanai.
Q
Q
Lasot komentārus rodas iespaids, ka vispareizākais būtu uzmest Latvijai duci atombumbu. Nu nav šie nožēlojamie mazohistiskie radījumi, kas sevi dēvē par latviešiem pelnījuši ne savu valsti, ne vēl jo vairāk - neatkarību.
Lelle
L
Nu pilnīgs vāks!!! tam jefiņam smagi aizbraucis jumts!!! Saņēmis instrukciju no mākoņiem un barsta te savus stulbumus!!! Es aģitēšu arī 2.augustā(likums to neaizliedz!), visu cauru dienu dalīšu bukletus visiem pilsētas iedzīvotājiem un ciemiņiem, a ciemiņu te būs daudz...
dase
d
Nu velns Tevi ravis, ak dies kur var but bezmugurkaulnieks!!! Nu kadel tads prezidents gadijies, kadel grabekli ir tik daudz bet neko nemacas????: Nu ka bvar tik muļķīgi kaut ko teikt, bet kalki needis jau mugurkaulu neiztaisnos. IEKSPOLITIKAS darznieks bus? NU pat savu cukas sili sakopt nevar, kur nu kuti par paraugu but. Fui Fui Fui..... Bezmugurkaulnieks
Nedienis
N
Oranžie pirdieni satraukušies ne pa jokam, rukšus draud no siles nogrūst :) Melo seski, ka ausis kust. Ja jau tā jākviec par to, ka 25% var šos nos siles nogrūst, vai šie ir paskaitījuši cik procentus tad pārstāv tā saucamā koalīcija. Arīkaut kā nesmaržo pēc vairākuma :) Viens ruksis jau sevi pašpasluddināja par valsts stabilitātes garantu. Tagad saldi krāc Saeimā. Un nekas. Valsts kā stabila tā stabila. Riebjas klausīties šos stulbos melus
DD1
D
Ja kādam vēl bija ilūzijas, tad tagad vajadzētu būt visam skaidram.
Berta
B
nojausma par apzinātu nelietību pamazām kļūst par pārliecību. Diemžēl. --- Tikai tagad atmodies? Ir cilvēki, kuri ir labāk informēti. Bet labāk vēlāk pamosties, nekā vispār nekad.:)
Peļikāns
P
Tāds baigi pareizs un principiāls palicis! Cerams, ka tā būs arī attiecībā uz citiem jautājumiem.
urbis
u
Nu jau atkal...Galīgi nesaprotu, kāda šim aizliegumam būtu jēga. Izskatās, ka šis to izvervelēja, lai būtu redzams, ka virsaitis ir runājis.
urbis
u
Nu jau atkal...Galīgi nesaprotu, kāda šim aizliegumam būtu jēga. Izskatās, ka šis to izspļāva, lai būtu redzams, ka virsaitis ir runājis.
urbis
u
Nu jau atkal...Galīgi nesaprotu, kāda šim aizliegumam būtu jēga. Izskatās, ka Zatlers to izspļāva, lai būtu redzams, ka virsaitis ir runājis.
urbis
u
Nu jau atkal...Galīgi nesaprotu, kāda šim aizliegumam būtu jēga. Izskatās, ka Valdis to izspļāva, lai būtu redzams, ka virsaitis ir runājis.
Kinza
K
Pilnīgi pareizi! Vienkārši, cilvēcīgi reizēm gribas noticēt,ka ir darīšana ar, nu kaut vai ar ieceltiem " kretīniem", būtībā lāga puišiem, kas paši nezin ko dara ko ne.. Bet, nojausma par apzinātu nelietību pamazām kļūst par pārliecību. Diemžēl.
katram
k
Ar aģitāciju , pēc Zatlera domām, var noņemties tikai bagātās partijas pirms vēlēšanām, pat vēlēšanu dienā! Zatleram laikam dots uzdevums no valdošās koalīcijas, jo tā baidās par vietu pie siles. Kur tad vēl labāk, kā saimā: var pagulēt un par to vēl saņemt lielu naudu! Nauda tā ir dievs valdošajai LŠŠ koalīcijai. Var jau te daži nodarboties ar demagoģiju, ka krieviski runājošie var visu laiku šūpināt saimu Latvijā. ierosināt saimas atlaišanu jau var, bet referendumā to izdarīt būs neiespējami, it sevišķi, ja saima patiešām strādās labi! Bet šo saimu vajadzētu padzīt ar sūdainu koku, jo tik daudz cūcību, cik sastrādājusi šī saima, nav satrādājušas visas bijušās saimas kopā!
who cares
w
Jauna Saeima var ātri ievēlēt jaunu prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas