Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Zatlers premjeram dzimšanas dienā dāvina galda pulksteni, Repše - zobenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SS Panzergrenadier
S
Par kādiem saviem senčiem Repsis runāja? Par tiem, kuri no Marsa? Labāk varēja kipu uzdāvināt.
Paija
P
4. foto abi prezidenti priecājas kā mazi bērni :-), dabūjuši "lokomotīvīti" , ar ko paspēlēties.
Oskars
O
Kāpēc man prezidents neko neuzdāvināja,laikam skaitos pie MIRUŠAJIEM.........
Lelle
L
Atkal Jaunpupa BLĒDĪBAS horns 08:53 06.Aug. Kāds te tagad būs komentārs kristoskim? ..., 06.08.2010 08:51 Apstiprināšanai Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektora amatā nolemts virzīt Elitu Baklāni-Ansbergu (No Latvija azīzes) Paskat, JL jaunpupa kādreizējā draugaļa tiek virzīta amatā, bet Vienotība brēca par šloša šoferiem... Izrādās Vienotībai vēl "labāka" kadru izvēle nekā Vienotības kritizētajam šlosim. Kas segs 2006. gadā vairāku simtu tūkstošu nošmugulētās VZD mantas izsaimniekošanu? Vai pats Vienotības Jaunpups?
valdis dombrovskis
v
nu, pensionāri, nu pogodjite :) tik-tak, tik-tak, šņik-šņak... šņik-šņak... :)
Lelle
L
Kāds ārprāc, Lāčuk! No 12. līdz 14.augustam Latvijā darba vizītē uzturēsies Pasaules Bankas (PB) prezidents Roberts B. Zēliks (Robert B.Zoellick) un viņa vadītā delegācija. PB prezidentam vizītes laikā Latvijā tiksies ar Latvijas amatpersonām - Valsts prezidentu Valdi Zatleru, Ministru prezidentu Valdi Dombrovski, finanšu ministru Einaru Repši, labklājības ministru Uldi Auguli. ___________________ Paskat, prihvatizatoru pārstāvis arī klāt. Nabadziņš lāčuks, ko saimniekam teiks, ka vācietis šiem gardo kumosiņu nočiepis. Nabadziņi no Vienotības.
Terorists
T
Zaķīt tas plāns jau radās sen,bet nu ir pienākusi kārta Baltkrievijai. Baķja vēl kontrolē ekonomiku,bet tas neiet tajos rāmjos ko ir izstrādājusi mafiozo žīdu politikas veidotāji un nu Baķja Lukašenka vairs neder un jāmeklē jauns. Bet pie mums bez pārmaiņām,balti nēģeri paliek balti nēģeri ,bet kad aiztiek Karginveidīgos tā antisemīti.
jānis
j
Labi teikts! Jūtu, ka sākiet atbalstīt PLL!?
bij. Dienas fans
b
To sociķi ar bizi Zaļūksni steidzami jāmet ārā, jo visi mani paziņas Dienu vairāk nepērk.
pakausis
p
wow.. pulkstenis.. svariigi gan.. laikam jau zinjas par to ka Dienaa notiek vadiibas mainja pashaa Dienaa neatrast.. neko sev - "dinamisks interneta medijs" :DD
Lelle
L
Ko tu! Abi šie memļuki Voldiņi līdz vēlēšanām melos un neko neatbildēs! paskaties kā novēlušies, no taukuma abi spīd kā tādi pārbaroti mopši... Šiem abiem jādāvina lielākas karotes, lai mazāk būtu jākustās tautas labumus ļeksējot.
jet
j
"PLL sola pensijas nemazināt, ir noslēgusi līgumu ar Pensionāru federāciju un iekļāvusi šo punktu savā programmā." Ha, ha, ha! Vēl pasaki, ka tas līgums ir pie notāra noformēts. Noslēguši līgumu, ka kāds apsolās kādreiz kaut ko neizdarīt. Sāksim jau ar to, ka viena lieta ir partija, otra Saeima un MK ir pavisam kas cits. Tāpēc tas līgums ir tualetes papīra ruļļa vērts. Spraud īstajā vietā!
Jānis
J
Valdi, tauta pieprasa atklātību par jēlo sarunām ar SVF, par pensionāru izvarošanas plāniem, par jauno māmiņu neatbalstīšanu, par slepeno Latvijas mežu izandelēšanu! Ja nemāki būt par Premjeru, ej prom, bet nesmīdini cilvēkus ņuņņādamies.
Jukums
J
Pamudinājums sākt aktīvāk veikt reformas, jo daudz laika nav palicis!
nunu
n
Valdi-tauta piepras Jūsu valdīšanu vēl uz 4.gadiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas