Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināts - Kampars: ja referendums izdodas, Zatleram jau tagad jāatlaiž Saeima

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uldis
U
Netaisīsim demagoģiju. Šobrīd mēs balsosim par mūsu tiesībām atlaist saeimu. Paši tad arī izlemsim, kad un vai to darīt!
A
A
Varbūt, ka tieši to arī vajag? Tad vismaz būs iemesls apvienoties, atkal uzdziedāt pa tautasdziesmai un sākt domāt, ko un kā ievēlam?! Ja negribam kustināt smadzenes laicīgi, tad būsim spiesti to darīt, kad ar mietu dabūsim pa galvu!
A
A
kaut kā nav man ticības šiem JL biznesmeņiem... Arī opozīcijā vajadzētu strādāt, nevis tikai muļķoties!
Čibrix
Č
Uz referendumu neiešu, bet dažos varas gaiteņos (piem. KNAB un prokuratūra) jau iestājies klimakss... Tā ka par atlaišanas biežumu būtu vēl jāpārdomā.
artis
a
Interesanti, vai kāds no jums iedomājas, kas būs, ja Zatlers tagad atlaidīs saeimu?!!! Apskatieties partiju reitingus. Saeimas atlaišanas gadījumā - ardievu latviska Latvija, sveika Saskaņas centra izlolotā KrievLatvija!!!
Oskars
O
Un lai netiktu izmaksāts neviens SANTĪMS VIŅIEM,bet tūlīt visus saukt pie KRIMINĀLATBILDĪBAS ar visiem RADU,RADIEM,jo nauda tika ņemta no rokas,rokā.
tautiete
t
Tautai un sievietei vajag bieži.Bet kas par to biežumu maksās,vai tiešām Soross?Un, mīļie puiši,labie puiši apdomājiet jūs,ka mums vienreiz mēnesī vajag atpūtu.Tāpēc sekojiet,lai Saeimas atlaišana nav biežāk nekā mēnešreizes.
ZBL
Z
Jūs esat jocīgs vai tikai izliekaties, 1 gada laikā , kad partneri dur dunčus mugurā tika padarīts pietiekami daudz, bet par kādu ilgtermiņa plānošanu Jūs tur murgojat. Valdībai ir jānodrošina pietiekami zema inflācija, uz attīstību vērsta likumu vide, kuru virzienā arī tika strādāts tā jau arī ir tā ilgtermiņa plānošana izveidot uzņēmējdarbību veicinošu vidi.
d'Andris
d
Principiālie par visādām valdēm un padomēm varētu deklarēt, ka 1. neieņem nevienu amatu šajās valdēs, 2. iestājas par "barotņu" likvidāciju, 3. ja nepieciešams, iestājas par "33 brāļu" profesionālas aģentūras (holdinga) izveidošanu visu valsts biznesu pārraudzībai ar caurskatāmu un ierobežotu budžetu. Zem KNAB, VK, KP, DP un IUB lupas. Man būtu vienalga, kuri šādu priekšlikumu virzītu, es tādu atbalstītu.
d'Andris
d
Repše neizmantoja iespēju sākt plānot ilgtermiņā, bet iznīcināja iespēju to darīt. Labi, patiesībā ne jau par viņu konkrēti ir runa, viņu pieminu tikpat simboliski kā Kalvīti citviet. Švaki kompromisi tiem mūsu principiālajiem sanāk - nenoturīgi. Tie minētie "dieviem līdzīgie" ir šodienas pozīcija. Nez vai te vēl kāds arguments vajadzīgs, ja viņējais ir uz augšu pacelta elkonī saliekta roka :)
lno
l
ACF, tad ceļu būve ir ilgtermiņa pasākums (iepirkumi, projektēšana, izpilde, ražošanas infrastruktūra), tādēļ to nevar plānot gada budžeta ietvaros. ____________________________ It kā pirms Repšes tika planots garākā perspektīvē:) Nez' kāpēc par tām ostām un visu pārējo nebļauj pilnā rīklē tad, kad paši sēž tajās padomēs? ________________________________ Tādēļ, ka tad JL nebūtu ticis otro reizi valdībā. Redzi pats it kā par kompromisiem, bet... Šie nu vienreiz no lielā pēriena izspruka, tagad jau dieviem līdzīgi sajutušies. ______________________________ Kornet, vi ženščina? Bez emocijām vajag arī argumentus:))
d'Andris
d
Nez' kāpēc par tām ostām un visu pārējo nebļauj pilnā rīklē tad, kad paši sēž tajās padomēs?Tie vieni nav balti, tie otri nav melni, tādēļ vispār nav iespējams šādās kategorijās diskutēt, ja vēlas ne tikai uzvarēt, bet arī mērķi sasniegt. Ja par ACF, tad ceļu būve ir ilgtermiņa pasākums (iepirkumi, projektēšana, izpilde, ražošanas infrastruktūra), tādēļ to nevar plānot gada budžeta ietvaros. Bet Repšem vajadzēja zem sevis pavilkt. Ja esi dzirdējis par tauriņa efektu, tad var paprātot, kādus viļņus tas radīja būvniecības nozarē kopumā - gan darba spēka aizplūšanā, gan resursu pārdalē :) Mēs visās iepriekšējās vēlēšanas esam lielu skaitu balsu atdevuši kādiem jaunpienācējiem, lai tikai sariebtu vecajiem. Šie nu vienreiz no lielā pēriena izspruka, tagad jau dieviem līdzīgi sajutušies. Pa pakaļu un pa zobiem! Bet jaunu izvēli - kādu laiku pēc kautiņa. Galu galā potenciālajiem nākošās un aiznākošās Saeimas gāzējiem jādod mājiens, ka tautas protests nav musinātāju ievēlēšanas garantija.
no malas
n
Peisenieks 11:31 Referendums, starp citu, ir 3.augustā ________________________ Nu šis dezinformators tiešam ir no tpjo, jo tās mājas lapā arī šis frukts drukājas.
lno
l
likvidētais Autoceļu fonds, nejēdzību novēršēji un "politbirojs" pie MP (pirmie ierēdniecības audzēšanas aizmetņi), KNAB supervadīšanas tiesības. Beigās vēl nespēja sagatavoties iestājai ES, kas manuprāt bija būtiskākais iemesls viņa valdības krišanai. _____________________________________ Ta arī nekā neesi sapratis. Kāda nozīme Autoceļa fondam, ja no budžeta procentuāli ceļiem tiek piešķirti mazāks finansējums? Birokrātitiskais aparāts pie Repšes netika palielinats, bet samazināts. Jā tika palielinats ministriju skaits, pretējā gadījumā nevarēja sastadīt valdību, bet vai kāda ministrija līdz šim ir likvidēta? Kalvīša laika ierēdņu skaits vienā otra ministrijā palielinājas par 30%. Ja KNABs nebūtu nodots Repšes, bet saeimas pārraudzībā, tas vēl šodien nebūtu sācis strādaā, bet tikai imitējis savu darbību. Spilgts piemers tam ir Strīķes neapstiprināšana saeimā. Ak tad vēl šodien tici pasacinai par zilajam liesmām?:) Iemesls Repses valdības krišanai bija Rīgas osta, pārāk lielas naudas tur apgrozas.
d'Andris
d
No Repšes es atceros ne tikai ierēdniecības "baiļu paralīzi" pēc pirmajiem stingrajiem soļiem (tas bija labi), bet arī to, ka šai nobaidītajai ierēdniecībai neko jēdzīgu tā arī darīt neuzdeva darīt. Vēl vairāk - likvidētais Autoceļu fonds, nejēdzību novēršēji un "politbirojs" pie MP (pirmie ierēdniecības audzēšanas aizmetņi), KNAB supervadīšanas tiesības. Beigās vēl nespēja sagatavoties iestājai ES, kas manuprāt bija būtiskākais iemesls viņa valdības krišanai. Pozitīvisms, kad mālē melnu par baltu, nav mana izvēle. Par to viegli pārliecināsieties, ja pasekosiet maniem komentāriem Diena.lv :) Šis referendums un iegūstamās tautas tiesības pēc būtības ir PROTESTA BALSOJUMA RĪKS. Tas galvenais labums ir tas, ka mums būs iespējas atsevišķi protestēt pret vakar sadarīto vai neizdarīto un atsevišķi balsot par mūsu nākotnes izvēli vēlēšanās. Šajā rakstā Kampars grib ielekt nākošajās vēlēšanās uz protesta viļņa. Es vēlos, lai nākošās vēlēšanas būtu vēsa un izsvērta izvēle (pēc šodienas emociju atslābšanas). Lūk mana pozīcija - pozitīva :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas