Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Partijas meklē Rīgā līderus, kas var spēkoties ar Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.P
A
Šlesers -tas tiešām būtu Rīgas mēris.
Zenta
Z
Es par'Šleseru balsošu, Jaunups un citu nestāv Šleseram brakām, citādi paliek Rubiks vēl kā alternatīva, zinot Rīgas konjunktūru....
Batons
B
Ui, kā man tas patīk. Lamā Šleseru vai nelamā, bet satraukums jau pārējiem censoņiem ja ir radies. Šleseram tiek meklēti cienīgi pretinieki, kas spētu ne tikai gudri vārīties, bet arī darīt, tomēr par laimi tādu kātrā partijā ir ļoti maz. Ušakovs un jaunups bērni, kas reālāk arī saņems lielāko balsu skaitu, un tad, tā vara būs jāsāk dalīt. Interesanti, vai izdosies vienoties, un kurš no trijiem - Ušakovs, Jaunups vai Šlesers sēdēs mēra krēslā?
Samoļots
S
Nedzird vairs ainariņa vīzijas par latvju lidostām. Vai tur arī ko savārijis?
ome
o
Bildē vien Bērziņs tāds dzīvīgs rādās- tie pa malām arī malā paliks.
PĀĶI..BĒRZIŅU....!!!!
P
Zemnieku ar sliktu veselību, bet Zilākalna Martas redzējumu.....URRRĀ....uz priekšu letiņi...
Šampēteris
Š
Ar Šleseru sacentīsies jebkurš, kam nebūs slinkums izlasīt likumu "Par pašvaldībām".
Mana vecmama
M
Ja slesers statos manai omitei prieksa vins tiktu aprotas ar melnam acim un asinainu degunu. Jautajums tikai atrast kadu kur ir korumpetaks. Nebus viegli. sleseram aizmugre Krievija
@
@
Lācim ādu jau dala. Bišķi smieklīgi, ka partijas piekrīt spēkoties ar Jūrmalgeitas varoni un ceļu ietaisītāju. Tātad, pašas ir līdzvērtīgas?
Paltraku Vilis
P
Absints ir Inese Šlesere, tagad tāda mode slavēt savus vīrus! Gan Šlesers, gan Bērziņš un Jaunups var strādāt tikai par šinderiem!
Paltraku Vilis
P
To rakstīja Kristovska sieva. Zemāk ar segvārdu Tims raksta Bērziņa sieva. Bet es saku ka viņi VISI ir mudaki!
Viesulis
V
Nu, gan nolaidi - Atslēdznieks un sakārtota vide!!!??? Laikam no mājas sen nēesi bijis laukā un pa ceļiem pabraukājis - tie jau tik tālu "sakārtoti", ka drīz dažas vietas vairs nebūs sasniedzamas...Ar viņu varēsi sarunāt tikai tad, ja viņš varēs tevi "noslaukt" pēc pilnas programmas.
Absints,
A
Padomāju, kas Rīgu spētu sakārot. Neko daudz- ielu malas satīrīt, bedres aizlāpīt, māju fasādes sakopt, zālīti nopļaut, autobusu ieturas sataisīt. Loskutovs? Ppar jēlu, un tur politikas būs vairāk, kā darba. Būs ienaidnieki korumpanti, būs cīņa ar tiem, bet ielas netīras. Bērziņš? Viņa pārliecība būt rupjam kā zirga deķim, nu galīgi nevedina uz domām par viņa kārtības mīlestību, Demagoģijas, frāžu un tēžu būs daudz, arī skandālu, bet vai tas būs nosegts ar darbiem? Ušakovs? Nu viņam bedru lāpīšana iekšpagalmos galīgi nebūs prātā. Ir svarīgāki politiski uzdevumi. Bet man gribas lai Rīgas Dome strādātu manā laba, videi man apkārt. Jaunups ? Kaut kā neticas. Šlesers – ar viņu gan varu savietot. Politiķis viņš ir švaks, bet tas vismaz daļēji ir no tā, ka Šlesers reizēm politiskās kazuistikas vietā ir nodarbojies ar saimnieciskām lietām . Bet Rīgai jau tas tieši būtu vajadzīgs. Nu nepatīk man ne mācītāji, ne Šlesers, drusku boksera prātam par daudz atbilstošs, bet ja padomāju, ka beidzot varbūt Rīga būs sakopta, varbūt par viņu nobalsošu. Ja Šlesera gadījumā ir Šlesers un aiz viņa partija, tad pretī ir tikai partijas un viņu izkārtnes. Bet ar izkārtnēm Rīga jau ir pilna.
izbijis valsts patriots
i
Nevaru neko ieteikt rīdziniekiem,bet ja vērtē Šleseru pēc latvijas ceļiem ,nevis apšaubamā kārtā veidotas lidostas var jums izteikt līdzjutību ,ja viņu ievēlēs. Iesaku draudzēties ar savām smdzenēm. Vismaz tas nu nav tas cilvēks kuru interesē valsts vai arī kādas pilsētas vispusīga attīstība.
Jakovs
J
Būs līdzvērtīgs no PCTVL saraksta - Vladimirs Kumarins (jānokārto tikai pilsonības formalitātes). Neskatoties uz mūsu kandidāta un LPP/LC kandidāta ilgadējo draudzību, esam nolēmuši spēkoties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Šlesers izstaigā tirgu, prezentēs programmu


Līdaka varētu būt ZZS saraksta līderis Rīgā, bet — ne mēra kandidāts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas