Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: Krīze. Bet kāda?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igaunija, Latvija, Lietuva
I
Es esmu dzirdējis ka Igaunijā un Lietuvā ir daudz labāk dzīvot nekā Latvijā. Jo tām valstīm ir jau kārtībā, bet mēs te sēžam un mirstam lēnām, Zb jūs nolādētā Latvijas ekonomika. Nebūtu tas Zatlers, Godmanis utt būtu viss kārtībā šitiem liekēžiem. Kad bija Vīķes laikos tad bija daudziem bija darbs, slimnīcas, cukurfabrikas utt bija valā un naudas.Šitos laikos LATVIJAS EKONOMIKA ir dauņi nejēdz neko. Jums jāiet ārstēties. Es tagad iešu 12.klasē un tagad ir vasaras brīvlaiks es nostrādāju 6.gadus. Strādāju par celtnieku 2004-2009 gadam strādāju. Jūnijs Jūlijs Augusts Algas Ls 800 Ls 790 Ls 905 2004 Ls 745 Ls 532 Ls 871 2005 Ls 980 Ls 678 Ls 617 2006 Ls 754 Ls 982 Ls 789 2007 Ls 389 Ls 567 Ls 205 2008 Ls 65 Ls 109 Ls 51 2009 šitais ir ļoti stulbi no jūsu puses LATVIJAS EKONOMIKA ir sadirsta un liekēžiem vajag naudiņu.
Arbūzs
A
Jums ir labs raksts, bet Dienai kritiski jāraugas arī uz sevi. Izmetiet Vitu Dreijeri, lai ir kāds, kas prot rakstīt par izglītību.
abacus
a
"Demokrātijas sargsuņi" rej, bet kampēju karavāna kampj tālāk. Demokrātijas vērtības viņi nerespektē, bet par ētikas principiem - ņirdz. Un nekas nemainās. Nekas! Ja reiz augstākās Latvijas amtpersonas negrib/nevar mainīt esošo situāciju, tad aktīvāk būtu jārīkojas citiem sabiedrībā atzītiem līderiem, kuriem patiesi vēl rūp Latvijas liktenis. Jāmodina sabiedrība, kuras lielai daļai viss vienalga (skat. pēdējo referendumu rezultātus). Ar labiem rakstiem avīzēs jau sen ir par maz. Un, ja reiz aicina uz protesta akcijām, tad pašiem tajās jābūt pirmajās rindās. Jāriskē būt Antiņiem( jo sabiedrība var turpināt gulēt) . Citādi "savējie" savējiem sadalīs vēl vienu Latvijas budžetu, bet mūsu bērni vēl pēc gadiem mums jautās, kāpēc viņiem jāatmaksā un kāpēc mēs to esam pieļāvuši.
Faktori
F
Liktenis ir zaļo rokās. Zaļo dolāru mazajās un čaklajās rociņās.
Diddy
D
Krīze ir tiem, kas dzīvoja šodienai, bet maksās n-tos gadus! Man finansēs ir stabilitāte, jo esmu vienmēr bijusi reāliste. Glamūram un šmotkām neesmu naudu tērējusi. Tas nav normāli, ja nedēļā 200Ls un vēl vairāk iztērē salonos! Tāpat ar autiņiem. Ak, kauns ar tādu braukt!? Lai taupīt sāk pati valdība. Lai pati domā par produktivitāti un efektivitāti. Man pietika, kad redzēju TVziņās, kā vienā no autoostām, laikam Bauskā, kad uzsniga pirmais sniegs, pasažieres večiņas tak' stūma no sniega ārā autobusu! Kauns Šleseram! Tak' lokomotīve, kas guļ tik 4 stundas...
klejotājs
k
Esmu tikko no Igaunijas pārbraucis. Tur premjerministrs Ansips tautai Jaungadā stāsta, cik valsts labi sagatavojusies sliktajiem laikiem, un aicina valdību un privātuzņēmējus 2009.g. necelt nevienu cenu!
ha
h
Tu māki rēķināt :)
Ausma
A
Raksta autors kritizē ASv, ka tā aizņemas milzu summu - 2 triljonus USD. Taču nejauksim gurķus ar ananasiem - no raksta tātad ASV aizņemsies 3300 Ls/ iedzīvotāju (2 triljoni usd/304 mil iedz.), bet Latvija 2300 Ls/iedzīvotāju (7,5 milardi eur/2270000 iedz.). It kā ASV aizņemas vairāk, taču paskatīsimies nedaudz tuvāk: 1) ASV iekšzemes kopprodukts uz iedzīvotāju ir 22 tūkst Ls, bet Latvijas - 6,1 tūkst Ls; 2) kurā valstī ir attīstītāka un galvenais lokanāka ekonomika; Kura valsts drošāk varēs atdod aizņēmumu? Ko dara Latvijas valdība? Vai ļauj tērēt 6 milj. no tikko saņemtā aizdevuma murgainas koncertzāles projektam? Tagad atpakaļ pie raksta virsraksta - krīze. Bet kāda? Un galvenais kādas ir Latvijas perspektīvas?
Aivars Tabuns
A
"varbūt tu tā vēlētos, bet viens laikraksts tak nevar atbildēt par to, kādi cilvēki salīduši politikā". Laikraksts var atbildēt par saviem vārdiem. Par tiem vārdiem, kuri dažus bāliņus iebīdīja politikas elitē, tiem vārdiem, kuri palika nepateikti. Kāpēc? Vismaz reizi desmit gados laikraksts varētu atskatīties uz sevi (krīzes kontekstā). Celtos reitingi un "trust". Bizness. p.s. NR portālā nerakstu sevišķi bieži. Ja rakstu, tad to ko domāju. NR nav attaisnojums, bet diagnoze.
tabunam
t
varbūt tu tā vēlētos, bet viens laikraksts tak nevar atbildēt par to, kādi cilvēki salīduši politikā. un neaizmirsīsim, ka ir tādi laikraksti, kā nra
Aivars Tabuns
A
Lūdzu, atgādini man par ko laikraksta redakcija aicināja balsot 8. un 9. Saeimas vēlēšanās. No atbildes/ tās iztrūkuma ir atkarīga nevis Dienas, bet tava reputācija. Pievienojos deklarācijai par cieņu, iecietību un sadarbību interneta telpā - Internets bez naida. Laimīgu Jauno gadu.
to neitro
t
balta patiesība ir tavs sacītais
Andrejs
A
Piekrītu kopējai tēzei, ka žurnālisti atstrādā savu samaksu par apēsto svietmaizi un tādi ir jāizgaismo un tātad, mēs varētu sākt ar tādiem cilvēkiem kā Raudseps, proti, sākt Jūs audzināt un lēnām vest pie prāta...
AE
A
Mums vajadzīgas elastīgākas partijas, bez pārmērīgām ambīcijām, bet tendētas uz praktisku iejaukšanos valsts pārvaldē. ------------------------------------------ Jā , jums tiešām ir problēma. Vai nepamēģināt kādā supermarketā nopirkt tādu partiju, kādu sirds vēlās?
Komats vajadzīgs?
K
Pēc aizgājušā gada, kādas te vairs prognozes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas