Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologs prognozē komplicētu partijas Vienotība izveidi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mantrausis
M
Piekrītu. Diemžēl Vienotība ir skarbi pierādījusi to, kas Latvijas t.s. politikā dominē jau gadus 20 - proti - zem tepiķa visas valsts intereses, ka tik Kristovskim, Āboltiņai utt. viena algam kam - "kruts" amats. Starp citu - internetā nez kālab klīst kaut kādas dīvainas tēzes, ka iebildumi Vienotībai esot mājiens SC un Putina virzienā. Ļoti savdabīga argumentācija: iebildumi pret nekā nedarīšanu mūs atdos Krievijai. Prātiņ, nāc mājās! Ja nopietni - kādam ir nopietns plāns, ko darīt?
Tā gan
T
PS darboņi sašķēla un novājināja divas partijas JL un TB/LNNK, lai tikai būtu pirmie. Vai var būt ilūzijas, ka šīs bābas, nav svarīgi, brunčos vai biksēs, spēj savas ambīcijas nolikt malā?...
REIGANS
R
Proktologs ījabs PS kongresā esot saklausījis purkšķus.
monitors
m
Tie trīs spēki tiešām ir visai dažādi. SCP negribēja VL!/TB/LNNK koalīcijā, bet PS ņemtu viņus mīļu prātu. Pret SC savukārt attieksme diametrāli pretēja. Tas nozīmē, ka idejiskās nostādnes ir atšķirīgas. Bez tam ģenerāļu tajās partijās ir atliku likām, diez vai visiem amatu pietiks. Un vispār, neatstāj doma, ka uz nākamajām vēlēšanām taps vēl viena īstā godīgo politiķu partija, kas solīs, ka pie siles laidīs tikai speciālistus, samazinās uz pusi ministriju skaitu, samazinās nodokļus, noteiks tautas vēlētu prezidentu, atgriezīs 50% emigrantu utt.
KLM
K
Mums tiek uztiepta pseido problēma par kaut kādas it kā partijas"vienotība" lielāku vienošanos. Ņemiet vērā, NAV TĀDAS PARTIJAS UN NAV TĀDAS PROBLĒMAS! Jūs vazā aiz deguna un vienīgā mūsu problēMA ir Latvijas izlaupīšana, kas patlaban notiek.
1984
1
Vai cienītais Ivars Ījabs PS kongresā gadījumā nesaskatīja (vai nesaklausīja) kādas fašistiskas skaņas?
I.Gr.
I
Kaadeelj Vienotiiba atklaati neatbalsta izgliitiibu Latvijas skolaas latvieshu valodaa? Vai atkal "partiju politika" un intrigas?
Aramess
A
Nevajag lolot ilūzijas. Vienotas partijas nebūs nekad. Tādi paranoiķi kā Kristovskis nekad nepārvarēs savu slimīgo egoismu. Tāpat kā tās dāmītes, kas viņam blakus, viņi visi grib būt diži vadonīši. Vienīgā iespēja šo slimo ļautiņu varzu izmest mēslainē.
KLM
K
Proktologs ījabs domā, ka spēcīgāk saspiežot vēdera muskulatūru fekāliju masa būs cietāka!
Vikentijs
V
Pa to laiku klāt zogas zvēriņš ar nosaukumu PESEC.Vai kāds var prognozēt elektrības un g;azes cenu pieauguma sekas ??Kādi komunālie parādi būs nākamziem ? Cik līdz gada beigām būs pazaudēts iedzīvotāju ???Nekas netiek risināts-tikai gļēva bezdarbībaun iekšējie kašķi.... PAR KULTŪRAS AUTONOMIJU KĀDAS PIEKLĀJĪGAS VALSTS SASTĀVĀ !!!!
air
a
Sajūta, ka "Vienotība" ir izpumpējusies. Kuģa pasažieriem grūti, kad saprot, ka kapteinis sācis strīdēties ar komandu par tēmu "kurš galvenais". Jāveido jauna valdība - JL+ZS+SC ar profesionālu premjeru. Kompromiss, bet krīzes brīdī notiks sabiedrības konsolidācija un sagrupēšanās attīstībai. Nacionālos jautājumus varēs sākt šķirot, kad cilvēki kļūs turīgāki.
Rīdzinieks
R
Urologs prognozē komplicētu partijas Vienotība izveidi
islandes ķērpis
i
Es šito cirku nesaprotu. Sakašķējās, uztaisīja piseniekus, bet tagad atkal kopā? Kāds tautai labums no šā cirka? Nekāds! Interešu grupele, kliķe bagātnieku apkalpošanai un tautas slaukšanai. Kad tiks pazemināti nodokļi darbaspēkam? Kad tiks uzlikts ienākuma nodoklis miljonāru ienākumiem?
Vai, dieniņ
V
Kada vienot'iba, ta tur nekad nav bijis un nebus, dzive nerealizejies apsu bars un nekas vairak...
kubriks
k
Jēlīšu apkalpotājām Ijabam paranojiskas bailes no patstāvīgi domājošiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas