Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Prezidents: ārzemēs esmu dzirdējis tikai komplimentus Rimšēvičam un Repšem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..,
.
Protams, ka svarīgi ko domā kaimiņš, sevišķi, ja pašam domu nav.
NWO
N
Tas ir jo Repse un Rimsevics ir Brivmurnieki (Freemasons) un tica jedzienam par Jauno pasaule kartibu (New World Order) NWO merkis ir lidzigs ka kommunistiem, izpostit so valsti, tikt vala no domajosiem pilsoniem un lai tikai butu stradnieki, tada stradnieku paradize kura kalpo musu izredzetiem valdiba analfabetiem. . repse jau vien un otreiz bij vadaosa financiala amata kad Latvijas ekonomiskais, financialais stavoklis tika izlaupiets. (Valuta Repse) Tamdel arzemniekiem un zidu bankieriem Repse un Rimsevics ir iecieniti
ir jau, ir audzis
i
"Lasītāja 09:40 Man patika. Zatlers kā prezidents ir audzis. Šoreiz tā nav tukša muldēšana, bet korektas un saprātīgas atbildes...." Drīz izaugs līdz kāmīša muldēšanas paraugdemonstrējumu līmenim un varēs uz jautājumiem arī ..,. aš ... pat ... tiešajā kā kāmīc purpulēt savu standartpurpulējamo uz visiem jautājumiem, un bez aizķeršanās :)
ugu !
u
"Pulic 11:32 Nesaproto šito tautas stulbumu lamājot valdību un SVF - vai tiešām nav skaidrs, ka bez SVF aizdevuma mums būtu jāiztiek ar to cik iekasējam, un tas nozīmē vēl drastiskāku budžeta griezumu un algu samazinājumu...." JUMS - jā, bet, ja jūsu nebūtu, tad MĒS IZTIKTU BEZ. Un opozīcija ir tā pati pozīcija - uz šodienu tikai CITU LOMU IEDALĪJUŠI.
ugu !
u
Nepārsprāgsti tikai no pārmēra kulturālības un lielmanīga splīna !
nodokļu maksātājs
n
Nezinu ko jūs Zatlera kungs esat dzirdējis,taču droši zinu un varu teikt,;ka ļaudis ārzemēs NEZINA,kas ir šis Repše,arī nezina kas ir Rimšēvics,arī par to otro nekas labs nav dzirdams.Kaut viņi abi drīzāk izkūpētu.
Lelle
L
Žetons! Bet Voldiņš mūsu cilvēkus jau vispār neklausās, izņemot savu Lilli.
Jukums
J
Zatleram vispirms ir jāieklausās mūsu pašu cilvēkos un tikai pēc tam ārzemniekos.
KLM
K
Lai kā man Lelles muldēšana nepatīk, bet šoreiz gribu viņu aizstāvēt! Ļoti nekorekts ir aizrādījums par uzrunas formu, jo Tu neesi tik nepazīstams cilvēks, bet arī anonīms.. ................................................. ............................................................ .......................... Jums taisnība, iespējams, esmu ļoti nekorekts, bet tikai gadījumā, ja atradīsiet kaut vienu komentāru, pat atbildot vai uzrunājot tos, kuru muldēšana tik ļoti nepatīk, Jūs neatradīsiet nevienu citu uzrunas formu, vienīgi ''Jūs''.Ar Jūsu atļauju ceru palikt tik pat nekorekts.Ar cieņu. P.S. Vai mēs esam pazīstami?
100% PIEKRĪTU
1
LB monetārā politika ir viens no galvenajiem mūsu atpalicības un nabadzības cēloņiem.
100% PIEKRĪTU
1
Izskaidrojums meklējams nevis pareizajos un neapstrīdamajos Vašingtonas konsensa pretkorupcijas uzstādījumos, bet skaļi nepateiktajā, taču ekonomikas pamatteorijas būtībā iekļautajā – privātā finanšu sektora veiktās investīcijas ir vienmēr nestabilas(spekulatīvas) pēc savas būtības.
Zvēru būris
Z
Atzīmju lapa SVF -teicami ES -teicami KRIEVIJA -teicami LATVIJA -teicami TAUTA -nav svarīgi PĀRCELT NĀKAMĀ KLASĒ !!!
jop jop
j
taads veiksmes stasts, ka par maz neliekas, sodien parakstiju darbaa NMPD jaunu liigumu ar kartejo algas samazinajumu, juutos vnk kaa pasakaa...
dae- Lelle
d
Mēģiņu saprast, kas ir kas! Man šķiet, ka Ēlerte nevienu nav apzagusi, jo Diena ar savu milzīgo popularitāti taču atnesusi viņai to naudiņu. Nav jau tā, ka visi bagātie cilvēki ir zagļi, ne tā?
Replika -KLM
R
Lai kā man Lelles muldēšana nepatīk, bet šoreiz gribu viņu aizstāvēt! Ļoti nekorekts ir aizrādījums par uzrunas formu, jo Tu neesi tikai nepazīstams cilvēks, bet arī anonīms, un tas ir pavisam kas cits. Tad jau sētas mietu arī liksi uzrunāt ar Jūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas