Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Radio šefs pie koalīcijas dosies ar optimistisko plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
4.atmoda
4
Dzintri, turies!!!! Tevi pazīstot vēl no LVU Ģeogrāfijas fakultātes laikiem, Tavu darba prieku, kad neskatoties ne uz ko, vienmēr biji možs un gandarīts par paveikto!!! Nesaprotu, kāpēc Tev jāatskaitās valdošās koalīcijas priekšā, kas jau tikpat kā izmirusi, un skaties, pats vēl lasīsi neklrologus!!! Dzitri, turies!!!
johniz
j
pilnīgi citas domas- » johniz nu sore! starp LR2 un SWH izvēlos pēdējo! Ja tas nau profesionāli, tad LR ierullē!!! Latgale, Kombuļi! Ja 2 minūtes nespēj izturēt, tad tas ir LR2 sindroms! Sore, bet no tā neārstē!!!
d3o
d
Dzintri - radio un tv centram esot 48 M uzkrājumi (Sudraba uzošņājusi) ! Tā ir izeja!!!
princese Gundega
p
Uzklikšķiniet kāds lūdzu uz www.lvrtc.lv, un paskaidrojiet, ko tas viss nozīmē un kā tas viss iespējams LIKUMISKĀ valstī: Uzņēmuma juridiskais statuss: Valsts akciju sabiedrība Uzņēmuma īpašnieks: Latvijas Republika Kapitāla daļu turētājs: Latvijas Republikas Satiksmes ministrija Uzņēmums [Latvijas radio un TELEVĪZIJAS centrs] dibināts: 1924. gadā
Sandra
S
Neaizmirsti tikai par mani.
veel
v
1. būtu jājautā LVRTC, kam pieder tie miljoni, kas stāv ciparu apraidei vai vienkārši ražo procentus? Vai tā Dripes privātā nauda? Kas tiesīgs lemt par tās izlietošanu vai nelietošanu? Vajadzētu nolīdzināt vecās admin parādus pa nullēm un sākt jaunu skaistu dzīvi. Tad pēc gada redzam - prot Kolāts un LR saimniekot, vai neprot. 2. nekādā gadījumā neielaisties uz šlesera vecajiem gājieniem - pēkšņas finansiālas problēmas, ko sastrādājis paša draugs, tad vadības maiņa, tad nekustamā īpašuma izpārdošana par sviestmaizi savējiem. 3. stingri jāprasa , lai padome parādus piedzen nevis no pašreizējās vadības un dzen to ar visiem darbiniekiem stūrī, bet no iepriekšējās, vai no sevis pašas, ja reiz nespēja savlaicīgi kontrolēt. 4. padome ir pērkami pakalpiņi - viņiem LR pie vienas vietas, tos interesē tikai pasildīt roķeles uz kādām finanšu mahinācijām Lai izdodas!
!
!
Kā lai viņai nebūtu radurakstu ar pašas tēvu? :)
pilnīgi citas domas-
p
SWH????Profresionāls?? Es viņus ilgāk par 2 minūtem klausīties nevaru viņu zemā kultūras līmeņa, kā arī primitīvās valodas un mūzikas dēļ!
Lelle
L
"...dosies pie koalīcijas"...nu te pat zirgam jāsmejas! Un vispār Kolāts nav nekāds vadītājs, bet viens vecs stagnāts. Vai TP preses sekretutkai S.Kolātei nav raduraksti ar Dz. Kolātu? Vai kāds zina???
publikai
p
Iesaku ierakstīt Dienas meklētājā vārdu: " Kompradori " un rūpīgi izlasīt Financialis rakstu!
johniz
j
Kāpēc man, godīgam pilsonim, jāatbalsta stagnējošs uzņēmums? Nu neesu savilcies uz country, šlāgeri un citiem s..diem!
Ahoi
A
Kurš vainīgs pie parādu izveidošanās? WTF jāglābj? Kurš atbildīgs?
Beibe
B
Bet KĀPĒC, KĀPĒC pēkšņi tādi parādi?!
johniz
j
Usi sbrej! Tas tač nava normāli, ja pusotru stundu gara pārraide prasa tādu Ls atdevi? Visādi tur skaņu rež., scenāristi, bezmaz operatori, utt. Kur nu vēl koris!!!! Būtu reiz jāsaprot, ka neizdevīgi uzturēt tādu liekēžu bandu! Kāpēc es klausos SWH? Jo PROFESIONĀLI! Ja saprotu Tevis iepriekš teikto, tad korim vajag Ls 300 000!!! Katram Ls 1000 mēnesī? ģeogrāfs johniz
dzeris
d
Te nu atkal viens šīs te valsts absurds - par sabiedrībai vajadzīgā rado likteni lems cilv;ēki, kuriem tic labi ja19% no tās pašas sabiedrības. Šitā valsts patišām j;asāk būvēt no pamatiem, sasvādāk šīs te politmafijas astoņkāji iznīcināt nevar.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas