Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Raidījums: Rīgas brīvostā veidos Ostas policiju, kuru varētu vadīt Voins

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Jap, latviešu miliciju, kas pakļaujas Dobelim!
anonīmais šakālis
a
OMON bāzes vietā tagad statoil/neste naftas bāze.
Clash
C
Lielāku tupumu vēl izdomāt nevarēja :) Vēl vajadzētu Lidostas un Centrālstacijas policiju. Nebūtu slikti arī Pasta policija. Tad noteikti vajag Interneta uzraudzības policiju. Sarakstu var turpināt.
Populists
P
Jā, jā, vajag .... un kārtīgi apbruņot! Jānosauc par ОГПУ vienību un sarkanās formās ! Formēt vajag tikai no Šlesera partijas un ar Godmaņa rekomendāciju,- kurš vēl tik labi pazīst vecos kadrus ?
LRP
L
Kapeec gan ne,kampeejam ir sava maza brun'ota armijin'a(Ave lat apsardze),tagad buus traktoram.Tad vel 3JB bibleotekas apsardzei,tiltu apsar.u.t.t.,visus kaartiigi apbrun'ot un tad uztaisiit kaartiigu mafiju karin'u,kaa Meksikaa.Jaa,tam s'lesermanim gan vienmeer ir fiksas idejas.Riktiigs maitas gabals,kapeec vin'am nerodas idejas uzbuveet kaadu maaju maznodros'inaatiem???Vot taa gan buutu atbalstama ideja,veel paldies pateiktu un piemineetu ar labiem vaardiem,bet ko vin's' liidz s'im ir izdariijis,lai vareetu uzslaveet???viena kukul'os'ana,meli un tuks'i soliijumi.Vai ties'aam vin's' valsti uzskata par savu privaatfirmu???
aHa
a
Savādi gan! Privāti algota un privāti pārzināta "policija" valsts institūcijas statusā.
er33
e
Ventspilī jau 20 gadus ienāk Panamax kuģi un ticiet man, speciāla policija tāpēc nav nepieciešama!!! Izskatās pēc šlosera kārtējas naudas pumpēšanas afēras. Katrs terminālis saskaņā pēc ISPS kodeksa nodrošina kuģu, kravu un piestātņu apsardzi! Tiešām nav skaidrs- kāpēc atkal mūsu banānu republikā ir nepieciešama funkciju dublēšana?
x
x
Slesers veidos savu Policiju kas bus paklauta ostas parvaldniekam bet ostas parvaldnieks Sleseram? ta teikt Slesera-Usakova speki?
lapsa
l
Tas nu gan interesanti, tiks izveidots OMON ar 300 viriem kas nevienam nepaklausies tikai ostas parvaldniekam un Sleseram..OHO HO HO nu jau iet uz augstiem paluktiem, tad varetu turpinat SC izveidotu savas OMON KAUJINIEKU GRUPPAS tad Latviesi ari nepaliktu parada un izveidotu TAUTAS ZEMESSARDZES VIENIBAS kas paklautos tikai kadiem Latviskiem spekiem.. tas neizskatas uz mieru.. VAI TO DULLO SLESERU NAV LAIKS SEDINAT TRAKO MAJA?
borcinsh
b
Rīgas ostas pārvaldnieka policija...... ...katram paarvaldniekam vajag tadu !!! ( un nebus bezdarbniekus ! )
Namdaris
N
Vai paredzamas slepenas kravas? Tādas, par kurām policijai nav jāzin?
your best girl friend
y
kā var būt, ka amatā esošs cilvēks runā kaut ko šādu??????? Man šķiet, ka ir dīvaini (maigi izsakoties), ka Voins grasas kaut kur doties citur strādāt + vēl Dzenis. Viņi ir valsts amatpersonas, kuri tagad pasludina, mēs tagad te policijā pasēdēsim, a pēc tam - kur prom laidīsm.....kad nodibinās kaut ko!!!!! A kā viņi zin, ka tur būs? A konkursssssss? Vai kungi jau ir uzrunāti? Vai atlūgumi jau sarakstīti??? Kaut kas te neiet kopā - NETICU.
vecis
v
Nez, OMONa bāze Vecmilgrāvī apdzīvota vai tukša? Būtu īstā vieta kur bāzēties jaunveidotjai policijai un pie viena pārņemt OMONa bandītiskās tradīcijas...
Jurists
J
Nē, nebūs 13, būs tikai 4as - Valsts policija, Drošības policija, Pašvaldības policija un Ostas policija :)
papucis
p
13 policijas jau IR,nu būs četrpadsmitā!Pārskaitiet-tāpēc jēgas maz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas