Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Repše: progresīvais nodoklis nav nevienā Baltijas valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dfguihjk
d
no kā var pārtikt vienlaicīgi audzinot 2 bernus un studējot,vai kadam uz kakla uzsēdies?
zigis
z
Nu un tad ,ja neesot?tad driz bus,un mes atkal paliksim pedejie...Igaunija jau esot.REPSE ATTOPIES !!!
kubik- rubik
k
citas baltijas valstis nav ta izzagtas ka lv., ta ka viniem nav jasteidzas to ieviest, bet seit valda skeleta demogogija.................................
Frost
F
Šai ziņā JL ir kā dvīņu brālis oranžistiem. Abi aizstāv vienīgi baņķieru un bagāto intereses.
IPavisam vienkārši
I
Ja progresīvais ienākuma nodoklis nākamgad netiks ieviests,vēlētāji 10.Saeimas vēlēšanās par JL un TP nebalsos!
Jau PSRS laikos
J
bija kaut kādi progresīvā nodokļa aizmetņi. .līdz 100 rubļim bija viena likme, pēc tam cita. Un tieši tāpat bija neizdevīgi, ja tev pie 100 rubļu algas iedeva 10 rubļu prēmiju, jo kopā saņēmi mazāk. bet neviens tāpēc nekliedza- nedodiet man prēmiju..
prometejs
p
Kas slaucīs ielas, kas dupsī šprici durs, kurš rūpēsies par Tavu drošību, kas Tev dzīvoklī remontu taisīs, kas Tev piegādās pastu kas... kas... kas...?
Elza
E
Ja tik ljoti velaties zinaat, es diplomus nekolekcioneju, man nav tik daudz naudas, lai bezjedzigi macitos visaas specialitaatees pec kartas. Uznemumaa, kur stradaju, - un tas, starp citu, nav Latvijas uznemums, bija vajadzigas abas manas specialitaates, turklat iemiesotas vienaa personaa. Bet varu Jums piekrist, ka Latvijaa ir daudz nekam nederigu kadreizejo nesekmigo, kuri, bezjedzigi nomulljajusi cetrus gadus Turibaa vai BKI, Jusu vardiem runajot, "aiznem lieku vietu". Ipasi daudz tadus var noverot valsts iestades... Uzskatu, ka, ja cilveks ir ieguldijis pietiekami daudz nopietna darba un naudas macibam, lai sodien nesuukstoties varetu apgadaat sevi un savus bernus, tad nav iisti pareizi likt vinjam solidarizeties ar tiem, kuru moto ir - vinnee tas, kas neko nedara. Tomer, neraugoties uz to, es butibaa atbalstu progresivo nodokli, tacu sistemai ir jabut samerigai. Ka jau rakstiju ieprieks, zemakajaam algaam nodoklis butu pat jasamazina, pakapeniski saakot palielinasanu, piemeram, no 1200-1500 LVL. Turklat butu japaredz butiski nodokla atvieglojumi gimenem, kas audzina bernus. Sobrid Latvijaa progresivo nodokli nav iespejams ieviest, jo tad nodokla slieksnis saksies tik zemu, ka tas attieksies uz gandriz visiem. Tad to varesim saukt vienkarsi - palielinats ienakuma nodoklis 90%-tiem stradajoso.
zigis
z
Ja vel nav,tad bus.Igaunija jau esot.Ja nevar iekaset loti daudz,tad vismaz taisniguma del jaiekase lieli nodokli no 1000 Ls.sakot.Citadi var slikti beigties.Tauta ir parak satracinata....
pzd
p
necepies , tie kuri te izgaaž naudu uz JL tie teepistu apmaksaatie pakaļlaižas...
ABC
A
Tas cilvēciņš ,kas pelna maz, praktiski visu nopelnīto izlaiž caur savu vēderu dzīvibas uzturēšanai. Tas kurš pelna virs 1000 Ls turpretī aktīvi izmanto valsts infrastruktūru un paterē dabas resursus(kas Latvijā tiek importēti), bojā klimatu, vairojot CO2 izmešus u.t.t. tādēļ priekslikumam neapliekamo neaiztikt, bet tā vietā ieviest progresīvu likmi ur loģisks pamats
Vai ne tā.
V
Visu dzīvi šajā valstī bremzē un pilnīgi jauc un iznīcina TP. Viņi domā tikai un vienīgi par savām personīgajām un partijas interesēm,tauta viņiem pie pakaļas. Viņi šai zemē ir tik daudz posta ienesuši,ka pietiks daudām paaudzēm. JL no viņiem ne ar ko neatšķiras,tauta kaut vai izput,par to viņiem galva nesāp,ka tik neskar viņus pašus.
Asterix
A
Mulkja tauta - neskaitaamus gadus TP/ZZS/TB/LNNK/LPP/LC, ar savu "balsošanas mašīnu" , zaga kopējo kasi, taisīja milzīgus deficītus, kuri tagad, pieplusojot Parex afēru, rada mums milzīgu kaitējumu. Un ko jūs? Jums ka tik riet uz JL un Repši, ka tas nestrādājot valsts labā... Cūkas, ne tauta! Pelnījuši esiet visādus rukšus par vadoņiem un sili galaiznākumā. Progresīvais ienākumu nodoklis šobrīd radīs vēl lielākas jukas mūsu valstī, cilvēki meklēs iespēju kā tik nemaksāt nodokļus, un tie, "biezākie", arī atradīs. Lai novērstu korupciju, nelegalos ienākumus utt. vajag nulles deklarāciju. Bez variantiem. Tikai tad kaut kas mainīsies pie mums. Un pāris paraugprāvas ar Lembergu, Šķēli, Sončiku, Nagli, kalvīti, Godmani un citiem uz apsūdzēto sola, par kaitniecisko Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem darbību daudzu gadu garumā.
pasdarbiba
p
Progresivo nodokli nedrikst ieviest no kadas summas tik gribas, Repse! Tas jaievies pec Eiropas valstu pieredzes. Ta ka progresivo jaievies no 1500 - 2000ls.
latviec
l
Bl* nu tak zemes nodokli vajag un VISLIELAAKO tiem kas ZOG no mums!!! Shleserim piemeeram, Kalviitim, Urlakovam utt..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas