Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Rinkēvičs: Bērziņš vislabāk atbilst tam, kā Satversmē iezīmēts prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pax
p
Prezidents, kurš bez ārišķībām un liekulības dara labāko, ko var šajos apstākļos Valsts labā, pelnījis cienīgu attieksmi. Tie, kuri komentāros zākājas, peldot atpakaļ pusgadsimta pagātnē laikam sirgst ar nedziedināmu nervu kaiti. Tie, kuri te uzauga- ļoti labi zina, ko nozīmēja kaut ko labu darīt tautas labā,cik daudz gudrības vajadzēja, lai tā laika režīmā spētu izturēt. Bērziņš nevienu nav izspiegojis, nevienu nodevis- kā to darījis ne viens vien šo komentāru autors. Pareizi- īstais zaglis kliedz: ķeriet zagli! Acīm redzot prese tiek piegānīta mērķtiecīgi- lai celtu nemieru un jukas, jo- kā teica komunistu laikā- jo lielāks bardaks, jo vieglāk zagt! Interesanti, ka tieši vissvētulīgākie un pareizie tautieši gan vienā, gan otrā pusē okeānam šad tad bijuši ziņu pienesēji...
ja viņš nav
j
pret čekas zagļiem stulbiem ārstiem=NOZIEDZNIEKIEM un kontrbandu.......................NU KĀDS VIŅš PREZIDENTS???????????????
lux
l
Nu,ja Satversmē būtu minēts, ka: 1)visnoderigākie Latvijas valstij ir kompartijas nomenklatūra, kura savus paradumus vienkārši nevar atmest, pat, ja grībētu, piemēram: a) Krievijas kā lielā brāļa un Latvijas "glābējas" mīta kultivēšana, un no tā izrietošā attieksme pret okupantu pēcteču un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcteču valodu, b) nevis valsts, bet klanu interešu ievērošana ( pati Bērzoņa ievēlēšana tam spilgts piemērs) 2) ja Satversmē būtu minēts, ka prezidentam nav nepieciešama prasme savu domu izteikt loģiski un daudz maz gramatiski pareizi, 3) ja Satversmē būtu norāde, ka par prezidentu var kļūt cilvēks, kurš izkrāpis ES fondu līdzekļus, tad Bērziņš būtu labākais prezidents. Bet kamēr tā nav, tikmēr man ir kauns , ka Latviju pārstāv tāds prezidents- tumsonis, kurš pat latviski domu nespēj pareizi izteikt, kurš notikumus redz caur kremļa prizmu, neciena savus klausītājus. Ja cienītu, tad viņš beidzot vismaz tos zobus būtu salicis. Tā svepstēšana jau vairs nav izturama. Komplektā ar konsekventu "ka" un "kad" 'nepareizu lietošanu , ākstīšanos krieviskā vervelēšanā tā vienkārši ir katastrofa. Stājas arī nekādas. Man kauns par tādu prezidentu. Vai tiešām genofons jau tā zinīcina'ts, ka tikai tādus vien vairs var atrasT.
nazis
n
Tieshi taa! Satversmes un Latvijas dibinaashanas teevi kapaa rinjkji griezhas kaa vilcinji, redzot, ka vinju viedoto valsti stuuree komunisti. Taads galiigi nebija vinju meerkjis. Taads arii nebija to ciiniitaaju meerkjis, kas atdeva savas dziiviibas, lai sho valsti izveidotu un pasargaatu no komunistiem, gan peec 1.Pasaules kara, gan 2. Pasaules kara laikaa. Beerzinjsh apkauno visu to kritusho ciiniitaaju pieminju!
  • 1
  • 0
anno
a
Arī tā ir māksla - tik ilgi domāt un ''vērtēt''. kāmēr jautājums jau zaudē aktualitāti. Lunkans bērziņš, labi lokās visiem vējiem !
alberts
a
Lēni,"gudri" spriedelet - UN NEKO nedarīt!
arī prom
a
Satversmē ir arī zīmējumi ? Sakiet, autori, kurā lappusē un kādas tipogrāfijas izdevumā ir šitais eksbanķieris iezīmēts ?
MoT
M
Politikā nav neaizstājamu cilvēku. Nevar būt.
pamela
p
Es NEKAD neaizmirsīšu KURŠ ievēlēja Bērziņu!! Viņa pirmā vizīte iekšzemē bija uz Jūrmalas tualetēm pēc Krutoja sūdzībām,otra - uz Jelgavu pie Lužkova supermikriņu ražotni. Stulbi arī viņa vienpersoniskais lēmums slaistīties kājām ar "svītu"pa Rīgu,atteikšanās no Jūrmalas rezidences ,kas paredzēts Satversmē,bieža viedokļa neesamība,utt.Kapēc krieviem jāmācās valsts val.,ja Prezidents atbalsta otru valsts val. Vēl daudz brīnumu mēs piedzīvosim no ŠĪ prezidenta!
borcinsh
b
...var tikai brinities ka kaut viens to cilvecinu-komunistu vel uzskata ...par Neatkarigu LV "prezidentu" ! TAD prasas uzreiz jautajums: kapec shitie sudkomunisti ( berzini, lemberi, rubiki, urbanovichi, brigmani ...un vel 100 kilometri" ! ) vel agrak , piemeram 1960-1970 gados, "neatbrivoja" Latvijas Valsts no psrs komunistiem ?! ...ja viniem TIK PATIK BRIVIBA ! vai tapec ka var "brivi" izzagt LATVIJU ????
borcinsh > Jana
b
tada gadijumaa, Cienita, Jums bus jasezh majaa bez izbraucieniem uz citvalstim ! jo, ka "jus - pirkstiski runajiet ar zirgu akcentu" arzemes - man labi ir zinams ! ...un neviens uz to jums neuzrad. ( bet kaut viens vel censhas palidzet pareizi iztekties ! ) tiko jus pamanijat manu sliktu "latvieshu" - tur beidzas jusu "KULTURA" ( bez ta - ierobezhota !) Man vairak ir KAUNS par to, ka Latvijaa vel ir dzivi sarkanajie debili !
  • 0
  • 0
Jana
J
Spēcīga atbilde! Ja jūsu vietā tiešām nav rakstījis kāds interneta huligāns (maz ticams, jo līdzīgs teksts) es jūsu vietā prastos kaunu un tītos no komentāriem!
  • 2
  • 0
borcinsh > Jana
b
Cienita! Diemzhel nevareshu to izdarit del - nekad Latvieshu Valodu nav macijs.... ( tomer runaju un rakstu 4 valodas. inteligents-cilveks sapratis manu uzrakstitu, nu bet "lembergi" saks uzreiz meklet kludas ..., var gadities ar naudas premiju ari ! )
  • 2
  • 1
Jana
J
Vai nevar palūgt pārtulkot latviski jūsu komentāru!
  • 1
  • 1
Ups
U
Rinkēvičš bez darba, vajag ieziepēties, ja nu izdodas?
Ko
K
Staļins, Hitlers vadīja valsti... Tas, ka mēs nomainām vārdu diktators uz prezidentu nenozīmē, ka cilvēks būtībā ir nomainīts
Demikrātija ir tad, kad valsts ir b
D
Latvijas valstij ir jāatsakās no prezidenta - nav vajdadzīgs viens liekēdis uz nodokļu maksātāju rēķina. Ūlmanis kad bija - Latvija tika izzagta un viņš neko nedarīja VVF - arī neko nedarīja Zatlers - arī neko nedarīja visu savu pilnvaru termiņa laiku. Vienīgais pēdējā dienā kaut ko samudrija, lai bez darba nepaliktu...
Lai dzīvo pulkvedis!
L
Liela kļūda ir sēdēt par prezidentu uz naftas lauka un nedalīties. ātrāk vai vēlāk tevi demokratizēs, bet tavus naftas laukus liberāli privatizēs
  • 3
  • 0
Nost ar prezidentu
N
Prezidenti peilauj kludas lidzigas ka Kadafi - tas ir loti liels risks valstij, ja viens vada to
  • 3
  • 2
Vārds
V
pareizi!!!
  • 3
  • 0
ļoļa
ļ
...būs vēl labāks, ja padzīs Daudzli no savas apkārtnes.....
vairis
v
nu zākāt bez iemesla jau prot katrs latvietis. labāk pastāstat ko viš tādu butu paspējis savārit? kautkā nekas nav dzirdēts. jā izvairās no atbildēm uz provokatoriskiem jautājumiem, un viss. to atkaribu no lemberga vajadzetu ar kādu faktu, rīcibu, lēmumu aostiprināt, citādi tik zelē, bet garša jau vairs sen naf:)
jautājums
j
Ar Bērziņu viss būs kārtībā. Viņš tā pamazām tos punktus krāj. Domāju, ka viņš būs tautas mīlēts prezidents, jo viņam ir stāja un mugurkauls, veselais saprāts, kas nav mazsvarīgi. Un viņš apzinās savu atbildību par darbu, ko ir uzņēmies. Un pie represētajiem, lai bija ieradies...nevis uz zirgu sacensībām.... p.s. prieks Tevi redzēt
SC
S
tam piekrīt - viņiem arī prieks redzēt...
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas