Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rubiks Uzvaras parkā slavina padomju karavīrus un kritizē "angažētos" vēsturniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NO RED FASCISM
N
VISA LATVIJA JUS LUDZ !!! JA JAU JUS ESAT TADI VARENI ATBRIVOTAJI , TAD TACU BEIDZOT ATBRIVOJIET LATVIJU NO SAVAS OKUPANTU - SARKANFASISTU KLATBUTNES !! PIERADIET , KA JUSU VARDI NAV SALTI MELI 70 GADU GARUMAA ........................!
Mjā...
M
Rubik, visas Jūsu "atklāsmes" ir zaudētāja vāvuļošana. Jūs zaudējāt, Jūs pazaudējāt savu komunismu, savu padomju savienību, savus ļeņina kopotos rakstus un esat tagad spiests dzīvot pēc uzvarētāju noteikumiem. Esat spiests sēdēt demokrātiskā parlamentā, dzīvot pēc tā izdotajiem likumiem un pārtikt no tā maksātās algas. Jūs, Rubik, esat zaudētājs, Jūsu idejas un dzīves uzskati ir vēstures mēslainē. Jūsu vāvuļošana pasaules gaitu nemainīs, un krievu komunisma noziegumi kļūs pasaulē tikpat nicināmi, kā nacisma. Krieviem neizdosies aizslēpties aiz uzvarējušo pasaules demokrātiju muguras, lai arīo uzmešanās par draugiem ir krievu iemīļota nodarbe.
che
c
Atceries latvieti kā beidza savu karjeru iepriekš nosauktie čekas un boļševiku pakalpiņi. Kaps NR.1 pie Lubjankas!!! Nevar savas tautas laimi uzcelt uz citas tautas ciešanām.
kubiks
k
Tas viss reiz bija un tā ir pagātne. Ja cilvēki iemācītos dzīvot šeit un tagad , viņi būs daudz daudz laimīgāki. Priecīgus visādus svētkus un visiem!
Tīna
T
Vakardien vērotais pasākums atstāja nomācošu sajūtu. Man nesķita Uzvaras parkā esošais pasākums jel kā saistīts ar kara beigu atceri. Pasākuma dalībnieki skaidri demonstrēja Latvijas sabiedrībai savu pilsonisko piederību Krievijai. Viņi to pastāvīgi alkst darīt un šī pasākuma formāts kā neviens cits, to arī pieļauj, - te dominē vienotība izpratnē par okupāciju un neremdināma sāta sajūta pie galdiem. Bet ziedi, tie klāj kara atcerei netabilstošu betona apmali un vīst skaudrā vientulībā, nesniedzot pateicības apliecinājumu tiem daudzajiem, kuru kapu kopiņas arvien vēl klāj pērnā gada lapas...
nu tad
n
Bet pirms tam atgādināt Vienotībai, Visu Latvijai, TB/LNNK arī ZZS un LPP, kā arī Zatleram, ka viņu gļēvā rīcība ir nodevīga pret savu tautu. SC var plosīties tikai tāpēc ka viņi klusē. Urbanovičš draudi, Ušakovs meli, Kabanovs, kas šņauc puņķus karogā un citi staļinisti dara lietas, ko viņiem atļauj. Jautāsim latviešu partijām, kur jūs esat un kādēļ jūs mūs nododiet.
Katja
K
Aicinu visus Latvijas iedzivotajus, nelikt muguru krievu okupasntiem un neklausities vinu melos, murgojumos, bet iesplaut vinam gimi.....
xxx
x
Ts tikai var notikt LV. Rubiks, kursh noziedzies pret Latvijas tautu, sedejis cietumaa...tagad Eiroparlamentaa....Ak. pasaulit.....Ja kadam veel speeks un lidzeklji..prom no valsts cik atri vien var!!
nita
n
Okupants paliek okupants te neiet runa par paris smerdeliem kas bija orienteti uz maldigas ticibas sludinashanu. Ar lapinu limeshanu un pagrides mitinu organizeshanu neviens vel valstis nav okupejis.Krievu armija okupeja latviju nevis paris latvieshi ar maldigu uztveri.Neticu ka Vacietis un Smilga ar tankiem iebrauca Riga.Ta nacija ir ka utis kas pret saimnieka gribu iemetas.Bet cik zinams letini ir diezgan pacietigi bet lidz zinamam meram.Atceries barikades.
Sniper'sEye
S
Fredonkul, jā, jā, jā! Visi angažēti, arī Somijas hokeja izlase, kas šodien UZVARĒJA Krievijas izlasi -- tieši 9. maijā! Tā tuie angažētie apkauno Krieviju un uzvaras dienas... :)
Dumbass
D
Varbūt ja krievi zaudētu 40 miljonu nevis 20 miljonu tad Latvijai nebūtu problēma ar okupantiem. karš beidzās pirms 65 gadiem. Jūs krievi to saucat par uzvaru? eiropa izpostīta 100 miljonu beigti, un jūs to saucat par uzvaru! Nav brīnums latvija tik atpalikusi. padomju domāšana kaitīgi veselībai.
Memory
M
Atceries H.Cukura likteni?
vēsturnieks
v
Šito pretīgo kangaru vajadzēja novākt 1991.gadā tāpat kā Čaušesku. Viņš ir kauna traips neatkarīgai Latvijai.
daunitis
d
Starp citu, Latvijas komunistiskie salašņas ir pat centīgāki par maskaviešiem, kuriem tā nemaksā. Pareizi V. Suvorovs rakstīja, ka ar Oktobra apvērsumu pie varas nokļuva ,,bidlo''.
daunitis
d
Rubiks bija viens no aktīvākajiem aicinātājiem(pēc Maskavas atstātās mēslu čupas Soboļeva, protams) izvest tankus Rīgas ielās. Tajā LKP plēnumā Rubiks rupji pārtrauca b.Ezeru, bļaudams, ko tur b. Ezera murgo par kaut kādiem krāniem, ka tankus no Ādažiem jāizved Rīgas ielās. Diemžēl biedrs izrādījās pārāk stulbs, lai viņu izmantotu dziļajām operācijām, kā, piem., bb. Gorbunovu, Godmani, Jurkānu, u.c. mūsu tautas ,,,varoņus''. Tā kā Rubikam pielietojuma nebija dēļ viņa acīs zvērojošā naida pret buržuāziskajiem nacionālistiem, viņa reitingu pacēla, ieliekot cietumā, lai parādītu, kāds ciets loceklis ir b. Rubiks. Tā kā krievu spēka struktūras vienmēr ir bijušas tuvas kriminālajai pasaulei bet Latvijā lielākā daļa noziedznieku ir importa manta, b. Rubikam pat orientācija nebija jāmaina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas