Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Saeima vēlēs Valsts prezidentu 2.jūnijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drak
d
Выберите меня в президенты - я тоже умею красиво улыбаться и читать с бумажки...
borcinsh
b
godigi pateikt : pagaidams Zatlers, ka LV prezidents, ir "labakais" ( ja drikst ta pateikt ), no ieprieshejiem "dezhurantiem" ! Shodien ir - tieshi tads laiks, kad alternatinas, parasti, NAV ! zinu tikai to: Arsts NEKAD neatkartos savas kludas ! par kaut kadu komunistu-berzinu ari "parvardus" : "paldies" jums ! mes padzivojam 1980 g. komunizmaa ar "zupa-kaul." taloniem . vairs NEGRIBAM !!! bet ista jusu vieta - cietums ! kopa ar gimeni un draugiem-lembergiem !!!
Tenis
T
zvirbuli, nekāp Pūcītei uz kājām.... Zin, kas tad būs
ziv3
z
Es nu gan negribētu dzelteno sesku par prezidentu :)
monitors
m
Tas taču būtu Latvijas kauns ,ja ievēlētu Andri Bērziņu, kurš pie visa vēl izrādās izkrāpis Eiropas fondu līdzekļus./// Iepriekšējās VP vēlēšanās Latvija arī piedzīvoja kaunu. Cik nebija to cilvēku, kas parakstījās: "Zatleram - NĒ!". Secinājums - Latvijas kauns Valsts prezidenta vēlēšanās - ierasta lieta!
paradoks
p
Paradoksāli ,bet daudziem deputātiem vienīgā iespēja palikt saeimā ir balsot par Zatleru. Ja ievēlēs Zatleru tad tauta ( kā parasti) atsābs un daudzi neies uz referendumu par saeimas atlaišanu un ta nenotiks.. Ja ievēlēs to blēdīgo cilveku- karikatūru Bērziņu , tad nu gan tauta nolīdzinas esošo deputaāu sastāvu līdz ar zemi.
Aqua Aqua
A
Dzelteno kartīti parasti rāda tiesnesis ne komandas kapteinis
StiprisL
S
Visi uz saeimu! 02.06.11.!!!!! -------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ Hokejam un Latvijai ! Ole, ole, ole ,uz priekšu Latvija! Lai Rīga dimd ,un apkārt dzird: Te mūsu Tēvzeme, tā mūsu uzvara! Ak, skaistā jaunība ,vīns lielos kausos mirdz! Valsts prezidenti mūsu velk kreklus mugurā. Un kopā visi dziedam, uz priekšu Latvija! Lai slava mūsu faniem , trauc priekšpulkā, Pār pasauli skan dziesma ,te mūsu tēvija Un labāk būtu vienmēr ,ka visā pasaulē Sports saviļņotu tautas ,ne citos karos ietu. Tad mātes mazāk kliegtu par dēliem aizsaulē. Un visi jautri kopā šai pasaulē mēs diegtu. Ole ,ole ,ole uz priekšu Latvija! Lai mūsu biezie šodien redz tautas spēku jautro. Zin ,tautas dusmas vienreiz var murgā vērsties baigā. Lai Saeimas gudrie mūsu ,tur prātā spēku lielo. Olē, olē, olē ,uz priekšu Latvija! Bet šodien visiem kopā mums acis priekā mirdz. Un alus kausus ceļam ,te mūsu tēvija Ak, jaunība uz priekšu, lai visur mūs te dzird  !
neiespējami
n
Tas taču būtu Latvijas kauns ,ja ievēlētu Andri Bērziņu, kurš pie visa vēl izrādās izkrāpis Eiropas fondu līdzekļus. Nemaz nerunājot par visu pārējo ,ko jau tūkstošiem cilvēku visos portālos sarakstījuši par šo nožēlojamo veco nogurušo cilvēku bez zobiem.
alberts
a
Būs interesanti.Vai nobalsos par ārstu vai "Krištopānu Nr.2".Urbanovičs jau vareja izbīdīt par kandidatu Ciļēviču- būtu vēl interesantrak.
buzz
b
Ka var saeima,kura ir sevi tiesiski smagi diskreditejusi aizsargajot ljoti smagos noziegumos aizdomas turamu personu(as),velet valsts(!!!) prezidentu?
scorpio
s
Būšu kā štiks !
zvirbulēns
z
Kā? Pēc visiem tiem mēsliem, ko Zatlers savārījis, pēc Satversmes pārkāpšanas, viņš vēl joprojēm nav atsaucis sevi? Nu gan nekaunīgs mums tas aplokšņu ņēmējs! :)
Inese
I
Referendums par tautas atlaišanu? Nu precīzāk pateikt nemaz nevar!
Oskars
O
Tas nebūs GODĪGI !!!!!! Kā ZAGĻI drīkst vēlēt par manu PREZIDENTU .......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas